A hard way to go - 4(+1)W.D.

LK είπε:
Τί έγινε Nestor Apos, εμένα δεν με θέλεις στο group;  :P :P Θα πάρω τον terry και θα δείτε εσείς μετά!  ;D ;D
Ελέχθη κάτι τέτοιο και δεν το πήρα χαμπάρι?

LK είπε:
Τί έγινε Nestor Apos, εμένα δεν με θέλεις στο group;  :P :P Θα πάρω τον terry και θα δείτε εσείς μετά!  ;D ;D
;D ;D ;D

Αυτό είναι  ;) Ένας δικηγόρος, ένας δημοσιογράφος, να βρούμε και έναν γιατρό, έναν εφοριακό και έναν.., βουλευτή!

Και θα ονομάσουμε την μπάντα Project Ιnterweaving  ;D

Να σημειώσω κιεγώ ότι μονοπωλεί το internet-browsing-music μου εδώ και 2 μέρες.

Nestoras είπε:
Ελέχθη κάτι τέτοιο και δεν το πήρα χαμπάρι?
Α! Νόμισα!  ;D

;D ;D ;D

Αυτό είναι  ;) Ένας δικηγόρος, ένας δημοσιογράφος, να βρούμε και έναν γιατρό, έναν εφοριακό και έναν.., βουλευτή!

Και θα ονομάσουμε την μπάντα Project Ιnterweaving  ;D
;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D

Πρώην σας κάνει? Κάπου πήρε τ' αυτί μου ότι ο Αλογοσκούφης είναι εκτός μπάντας τώρα και ψάχνει. ;)

4 Wheel Drive Recordings A Hard Way To Go (cover)

Aφού ο Korgious το ανέβασε στο Youtube πάρτε και μια ιδέα από το στουντιάκι μας.

Όσον αφορά τις φάτσες μας είμαστε γ@...έ τα. (Δε βρήκες καλύτερες φωτό να βάλεις). >:(

Nestoras είπε:
(Δε βρήκες καλύτερες φωτό να βάλεις). >:(
Και ρίξατε και τον φουκαρά τον ντράμμερ...

Πολύ μου άρεσε η βιβλιοθήκη με τα βινύλια, πέρα από αυτό που είπε ο LK. :)

Αυτα ειναι.......γουσταρω....γιατι δεν παιζεις με την Custom shop κοκκινίλα ? κανα λαιβ εχει το πρόγραμμα να ερθω να σας θαυμάσω?

mick77 είπε:
1)γιατι δεν παιζεις με την Custom shop κοκκινίλα ?

2)κανα λαιβ εχει το πρόγραμμα να ερθω να σας θαυμάσω?
1)Η CS 56 που είδες είναι μια πολύ καλή κιθάρα. Έλα όμως που προτιμώ 2 ταπεινές vintage '62 (η μία με Texas Specials) που μου κάθονται πιο καλά στο χέρι. :D

2)Από Σεπτέμβρη.

Προσωπικά βρισκω πολύ ενδιαφεροντα τα live των 4WD, δυναμη, δεξιοτεχνια και αγαπη για την καλή ποιοτική μουσική, που αποδεικνυεται και από διασκευες σε κομματαρες οπως αυτη

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back