- Πόντοι
- 1,168
Είναι όντως a hard way το να παίξεις blues, και ας μην είναι μέσα στα αυστηρά πλαίσιά του.
4+W.D-A_hardway_to_go.mp3
4+W.D-A_hardway_to_go.mp3
Το Raw Sienna είναι το αγαπημένο μου άλμπουμ τους. Γεμάτο αριστουργήματα.bluezlick είπε:να προσθεσω οτι ο συγκεκριμενος δισκος πρεπει να γινει κορνιζα στο σπιτι του καθε μουσικου!
ΟldshadowΘυμήθηκα τώρα οτι με την πρώτη μου μπάντα παίζαμε το poor girl απο το lp Looking in.
(Δεν θα πω πότε... ;D ;D)
Βεβαίως, αρκεί βέβαια να μη φέρεις την SX και πετάξουμε τις Fender μας. ;Dgvour είπε:Πρεπει να ερθω συντομα σε καποιο live σας.Well done!
SexyRoscoeBeck. 8)Όσο για αυτό το... ατίθασο αγόρι (βλέπε +1 ;D), αλύχτησε το πουλάκι μου- με την καλή έννοια.![]()
;D ;D ;D ;DLK είπε:Εσείς το πιάσατε το νόημα Nestor Apos !!! 2:23 είναι η ιδανική διάρκεια !!![]()
:-[ :-[. Επίσης δεν γνωρίζω ποιός είναι ο +1..(Audiokostas?Μπα, ε?)Εκείνο που μ' ευχαριστεί, εκτός του ότι σας άρεσε η εκτέλεσή μας, είναι το ότι γνωρίζετε το κομμάτι.
O ντράμμερ το 'πιασε.greekdrums είπε:μια παρατηρηση μονο......το κομματι ξεκινισε με ποιο αργο τεμπο στη αρχη (στη εισαγωγη) και μετα το τρεχετε αρκετα!!!!
Το κατάλαβες και 'συ το ύπουλο σχέδιό τους, να μ' έχουν χαμηλά.Πιο δυνατά τη σόλο κιθάρα ήθελα να ακούσω καλά τις dorianιές ;D
ΑudioKorgious. ;DΕπίσης δεν γνωρίζω ποιός είναι ο +1..(Audiokostas?Μπα, ε?)
+1!Haris είπε:Και μένα μου άρεσε περισσότερο απ' το ορίτζιναλ. Μπράβο αγόρια μου! (όλοι πολύ καλοί, αλλά στο συγκεκριμένο τα πλήκτρα είναι all the money!)
1) Μετά τα 45? ???freerock1974 είπε:1) Μεχρι τα 25 θελουμε ν ακουμε σολα,μετα τα 30 θελουμε λαλα..(Mια πενταετια μας νοιαζουν αλλα...)
2) Ηθελε λιγο drive παραπανω η κιθαρα.(Βεβαια εγω ειμαι βαβουρας γι αυτο το λεω)
3) Eπιτελους γραψτε δικα σας.![]()
1.Αν εισαι κιθαριστας,αρχιζεις το τραγουδι.Αν εισαι τραγουδιστης,αρχιζεις να βαριεσαι... ;DNestoras είπε:1) Μετά τα 45? ???
2) Ο Simmonds έχει τελείως jazzy ήχο με κομένα πρίμα. (Πράγμα λίαν δύσκολο δι' εμέ).
3) Όταν κατέβεις, θα γράψουμε μαζί 2-3 έτσι για πλάκα.![]()
Αυτό είναι το καλλιτεχνικό μου ως τραγουδιστής. ;Dfreerock1974 είπε:Δε με νοιαζει...Εγω θελω ν ακουω Nestor Apos...![]()