αυτο εχω να το δω καμια 20αρια χρονια να πω... 8), επερνες σετ και η E & B ηταν διπλες, τωρα.....Zeppelin είπε:Υπάρχουν σετ χορδών (πχ. Vinci, Dean Markley, Rotosound) που σου δίνουν τζάμπα μία extra μι καντίνι...

αυτο εχω να το δω καμια 20αρια χρονια να πω... 8), επερνες σετ και η E & B ηταν διπλες, τωρα.....Zeppelin είπε:Υπάρχουν σετ χορδών (πχ. Vinci, Dean Markley, Rotosound) που σου δίνουν τζάμπα μία extra μι καντίνι...
και ο ιδιος μπορεις να καταλαβεις οτι απο τη στιγμη που σπανε σε σημειο που ΔΕΝ τις αγγιζει η πενα σου δεν φταινε βεβαια οι χορδες αλλα τελικα ουτε το παιξιμο σου αλλα το NUT το οποιο προφανως δεν ειναι καλα κομμενο και στο οποιο "γρατζωνονται" ;D οι χορδες με αποτελεσμα να φθιρονται καθε φορα που κανεις bend ή χρησιμοποιεις το τρεμολο,επισης μπορει και να τις περνας λαθος στα κλειδια.Μου σπάνε ώς συνήθως ανάμεσα σε καβαλάρη και κλειδιά... Τί στην ευχή...?
ειδικα η D'Addario ειναι απο τις πλεον σταθερες σε ποιοτητα χορδες.Μήπως οι χορδές είναι ελλατωματικές?
αρχηγε αμα εχει προβλημα στο setup και με τις 10αρες θα στο κανει απλα λιιιγο αργοτερα λογω παχουςkotsos_007 είπε:τσίμπησα 10άρες... άντε να δούμε, ειδάλλως να εμβαθύνουμε...
βεβαιως και υπαρχουνdmilo είπε:(ίσως λίγο off topic, αλλά πάλι για χορδές...)
εγώ ψάχνω χορδές που να αντέχουν στον ιδρώτα! Ιδρώνουν τα χέρια μου αφάνταστα....
Υπάρχει ο μονόδρομος των Elixir.dmilo είπε:εγώ ψάχνω χορδές που να αντέχουν στον ιδρώτα! Ιδρώνουν τα χέρια μου αφάνταστα....