- Πόντοι
- 38
Ακριβως αυτο.riviera είπε:.......Απο εκεί και πέρα μην τρελαινόμαστε,
μήπως στην περίπτωση που θα έλεγα καλά λόγια για κάποιον επαγγελματια και την επιχείρηση του όπως συμβαίνει πολλές φορές στα φόρουμ,
θα έπρεπε να ενημερωθεί ο εν λόγω επαγγελματίας για να μου κόψει επιταγή για την διαφήμιση???
Οχι δεν νομίζω. Πουθενά δεν συμβαίνει αυτό. Γιατί να είναι διαφορετικό στην περίπτωση της κακής κριτικής?
Εγώ νόμιζα πως η φάση εδώ είναι μια δημόσια σφαίρα για ανθρώπους που γουστάρουν μουσική και ενημερώνουν ο ένας τον άλλο και αν νιώθουν οτι πρέπει προειδοποιούν κιόλας το πράτουν. Μήπως είδατε να αναφέρομαι σε κάποιο άλλο στούντιο και να του κάνω διαφήμιση εις βάρος της ηχορύπανσης. Φυσικά και όχι. Για ποιό λόγο λοιπόν να είναι κάποιος καχύποπτος απέναντι μου?
Τέλος πάντων έαν παραβίασα κάποιο κανόνα του φόρουμ ζητώ συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι εξηπηρετεί να μιλάς για την "ΑΓΟΡΑ" εάν πρέπει να λές μονάχα θετικά σχόλια.
Ο καθενας πρεπει να εχει το θαρρος της γνωμης του οποια και αν ειναι αυτη και να μην κοτευει οταν βλεπει να μπαινουν μεσα στο Νοιζ για απαντηση ο κ. Κ... η ο κ. Σ.....
Μηπως τους χρωστανε? Να μην ειναι λερες και σωστοι στην εξυπηρετηση για να παιρνουν καλες κριτικες και οχι μονο.
Δεν ειναι χαζος ο αλλος να ξερει κατι καλο και να μην το προτεινει αλλα και απ την αλλη αν ξερει κατι μαπα να λεει "μακρια"