Μ' αρέσεις!!!ThePilgrim είπε:Έτσι και αλλιώς κάρτα ήχου είναι, αν έχεις το σωστό καλώδιο γιατί να μην παίρνει κιθάρα, ότι θες συνδέεις πάνω.
;D
Μ' αρέσεις!!!ThePilgrim είπε:Έτσι και αλλιώς κάρτα ήχου είναι, αν έχεις το σωστό καλώδιο γιατί να μην παίρνει κιθάρα, ότι θες συνδέεις πάνω.
Αν θες δωσε λιγο βαση στα περι αντιστασης εισοδου. Δεν ειπε κανεις οτι δεν μπορεις να συνδεσεις καλωδειο με tRS βυσμα. Το θεμα ειναι τι συνδεεις. Αλλο κιθαρα. Αλλο πληκτρα, CD player κ.λ.π. Αν ηταν δεν θα κυκλοφορουσαν ενα σκασμο καρτες με ΗΙ-Ζ εισοδο. Το Rig μια χαρα ειναιThePilgrim είπε:Οπότε δεν βλέπω κάτι το περίεργο στο να συνδέσεις την έξοδο της κιθάρας σου στην κάρτα.
ThePilgrim είπε:Spyroid καλό φαίνεται το καλώδιο με usb αλλά δεν θέλω να ξοδέψω τζάμπα λεφτά και να μη δουλεύει πάλι. Με φαίνεται καλή φάση το πακέτο της NI με την audio 6
MicKat δεν μ' αρέσει καθόλου ο τόνος σου. Ούτε σε μίλησα άσχημα, ούτε σε ειρωνεύτικα. Αν δείς το θέμα απο την αρχή, δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια για το πώς να κάνω την 222 να ηχογραφεί με το rig χωρίς πρόβλημα, διαφορετικά το θέμα θα'ταν "Βοήθεια με guitar rig και behringer uca 222". Το θέμα ήταν τι θα προτείνατε για ηχογράφηση κατευθείαν σε pc ανάμεσα σε μία πεταλιέρα, μία κάρτα ήχου και έναν ενισχυτή. Απλά μερικά παιδιά είχαν την καλή διάθεση να βοηθήσουν μπας και γινόταν τίποτα.MicKat είπε:Παιδιά...νομίζω, το έχουμε ΨΟΦΗΣΕΙ το θέμα...
Πάρε βρε άνθρωπε μιά αξιοπρεπή κάρτα ήχου να κάνεις τη δουλειά σου.Πιστεύω με λιγότερα από 100 ευρώ...
Είναι σαν να μου λες ότι σε έναν ενισχυτή(π.χ.) θα κοτσάρεις οποιοδήποτε ηχείο
Αφού συνδέεται?
Ε?
Σωστά!
Βάλτο!
Κακώς με παρεξήγησες...δεν υπήρξε κανένας ΤΟΝΟΣ στα γραφόμενα μουThePilgrim είπε:MicKat δεν μ' αρέσει καθόλου ο τόνος σου. Ούτε σε μίλησα άσχημα, ούτε σε ειρωνεύτικα. Αν δείς το θέμα απο την αρχή, δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια για το πώς να κάνω την 222 να ηχογραφεί με το rig χωρίς πρόβλημα, διαφορετικά το θέμα θα'ταν "Βοήθεια με guitar rig και behringer uca 222". Το θέμα ήταν τι θα προτείνατε για ηχογράφηση κατευθείαν σε pc ανάμεσα σε μία πεταλιέρα, μία κάρτα ήχου και έναν ενισχυτή. Απλά μερικά παιδιά είχαν την καλή διάθεση να βοηθήσουν μπας και γινόταν τίποτα.
Όχι,όχι...ThePilgrim είπε:Οk κανένα πρόβλημα, απλά έτσι όπως έγραψες το παράδειγμα με τους ενισχυτές "Μπαίνει!! εεε Βάλτο" με ήρθε σαν ειρωνεία.
που είναι το βίντεο ρεεεεεεεεεεε?MicKat είπε:ο ironheart είναι λάμπα....(και υπάρχει και στο Ελλάντα να τον ακούσεις)
o άλλος solid-state(τον έχει κανείς?δεν ξέρω...)
διαλέγεις και παίρνεις
τώρα σχετικά με τα pod hd η γνώμη μου είναι θετική
αν ξέρεις να τα χρησιμοποιήσεις κάνεις ό,τι θες και στέκονται,αν όχι ισάξια,πολύ κοντά σε πανάκριβα μηχανήματα
τσέκαρε το βίντεο...
άκου...
και πριν απαντήσεις σκέψου την διαφορά τιμής :2300€ το ένα, 730€ το άλλο
για ζύγισέ τα και πες μου...
να σου υπενθυμίσω ότι όλη η σειρά HD της Line6 ακούγεται ακριβώς το ίδιο
οπότε,αν αποκλείσεις την φάση "ενισχυτής" η τιμή που παίρνεις το 500άρι καινούριο είναι σούπερ ευκαιρία!
(γιατί έχει βγει το 500Χ,αλλά χεστήκ@με!αφού μας κάνει)