Στίχοι Mυθωδία

giannis είπε:
πόσο ρε φιλε μου μπορεί να σου επηρεάσει την ζωή σου αυτό το karma του σεβαστού noiz,υποθέτω καθόλου
προσωπικα καθολου ειληκρινα!

με πειραζει ομως ο τροπος εκφρασης κ συμπεριφορας του Eye απεναντι στους users.

Wow! είπε:
Δεν μου λες ωρέ harisexp, για ποιο λόγο μου επιτίθεσαι; Έγραψα εγώ κάτι για εσένα; Εγώ σχολίασα τον παν-ηλίθιο που έφτιαξε αυτό το βίντεο. Τόσο πολύ τον πίστεψες, ώστε τις προσβολές προς αυτόν τις αντιλαμβάνεσαι ως προσβολές προς εσένα;

Δε φτάνει που επέλεξες αυτή την ακατανόμαστη σαχλαμάρα για να μας την δείξεις και να την συζητήσουμε, μου τη λες κιόλας;

Δεν είμαστε καλά...
Yπεθεσα οπως και ο φιλος giannis μαλον, οτι αναφερθηκες σε μενα .Σορυ γαι την παρεξηγηση .Παντως πιστευα οτι το θεμα ειναι αξιολογο αφου αναφερεται σε ενα τοσο διασημο εργο και προσωπο.

Συγνωμη για τον χρονο σας.  

2 Ερωτήσεις

1) Το βίντεο τι αποδεικνύει ? Οτι μιλάει για τον Δια , οτι μας γίνεται μια πλύση εγκεφάλου υποσυνείδητα ?

2) Η συναυλία απο το Υπουργείο Πολιτσμού δεν χρηματοδοτήθηκε 2 Δις κίολας που οδήγησαν τον Θεωδοράκη να συγκρουστεί με τον Βαγγέλη και να πει "εγώ θα έκανα καλύτερη μουσική " και ο βαγγέλης να απαντήσει ότι θεωρεί τον θεωδοράκη μέγιστο μουσικό και ότι τα λεφτά αυτά πήγαν μόνο για την συναυλία ?

Από όσο ξέρω η Νασσα το μόνο που έκανε ήταν να προβάλει το γεγονός μαζί με την όλη αποστολή στον Άρη.

Η συναυλία χρηματοδοτήθηκε απο την τσέπη του Ελληνικού λαού. Έχω αγοράσει το DVD και πραγματικά είναι ότι πιο φαντασμογορικό έχω δει στην ζωή μου . Και η μουσική δεν είναι άσχημη , την θεωρώ την τελευταία σοβαρή δουλειά του Βαγγέλη. Απο εκεί και περα πάτωσε.

Η μάλλον τα εγκαταλάλειψε και πολυ καλά έκανε. Έχει προσφέρει πολλά , σειρά των νέων τώρα.

bluezlick είπε:
προσωπικα καθολου ειληκρινα!

με πειραζει ομως ο τροπος εκφρασης κ συμπεριφορας του Eye απεναντι στους users.
Για κοίτα και αυτό:

Το κάρμα είναι η φήμη κάποιου στο φόρουμ.
Αυτουνού, πόσα μείον στο κάρμα θα του έριχνες;

Wake up and smell the coffee.. :)

-1 κάρμα σε Wow! και yameth!! 8)

ΤΩΡΑ!....του ρου ρου του ρου ρου ρου...

''Μπορείς και εσύ να ορθώσεις το ανάστημά σου ΤΩΡΑ! Πριν να είναι αργά, αντιστάσου! Κόλλα αφίσες παντού!''

του ρου ρου του ρου ρου ρου....

;D ;D ;D ;D ;D ;D

[flash=200,200]

δεν υπάρχει λόγος για κανέναν ειδικά για τον yameth που φιλοξενεί και σένα και τις ανησυχίες σου.

boody είπε:
παντως η μεταφραση(φωνητικη οπως ειπε )  που ειδαμε στο βιντεο μου θυμιζει λιγο το παρακατω βιντεο

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

να σου αφαιρεθει το καρμα...........μου εκλεψες το ποστ μου...

Κατα τα αλλα το βιντεακι με εριξε σε βαθυ στοχασμο και περισυλλογη.....(τακα-τακα-τακα-τακα)

Λες να αρχίζουμε να ραντίζουμε την χωριάτικη με κρασί αντί να βάζουμε λάδι;

Ο Βαγγέλης παιδιά μια χαρά την δουλειά του έκανε είναι η γνώμη μου, αρχαιολάτρης είναι ο άνθρωπος, έχει κ τους φίλους του, όχι αδίκως, και τσίμπησε τα φραγκάκια του, κι αυτός κι ο Θοδωράκης σε άλλες φάσεις, κι ο Σάκης ο Ρουβάς στη Γιουρο - βιζιόν.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! 

??? ??? ??? ???  ??? ??? ??? ???

Wow! είπε:
ΖΗ- ΤΩΗ  ΜΑ-Λ-ΑΚΙ- Α

(ξαφνικά αισθάνομαι -για πρώτη φορά στη ζωή μου- υπέρμαχος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας).
Lol και πάλι Lol, και ξανά Lol, και μάτα-ξανά-πάλι Lol. Ώρες ώρες σε λατρεύω.

zestair είπε:
Λες να αρχίζουμε να ραντίζουμε την χωριάτικη με κρασί αντί να βάζουμε λάδι;

Ο Βαγγέλης παιδιά μια χαρά την δουλειά του έκανε είναι η γνώμη μου, αρχαιολάτρης είναι ο άνθρωπος, έχει κ τους φίλους του, όχι αδίκως, και τσίμπησε τα φραγκάκια του, κι αυτός κι ο Θοδωράκης σε άλλες φάσεις, κι ο Σάκης ο Ρουβάς στη Γιουρο - βιζιόν.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! 

??? ??? ??? ???  ??? ??? ??? ???
Ετοιμάζω μια δουλίτσα που μάλλον θα πάει για όσκαρ.

Ανέμενε αναμένος.....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back