Ολοι έχουμε άποψη για το Apple iPad

marathon είπε:
Η τιμή της μετοχής, άλλα λέει πάντως...

Όχι για την Αμερική, και τα συγκεκριμένα αρχεία δεν έχουν καμμιά δουλειά στο οποιδήποτε Ipad...
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω και με τα δυο σκελη της προτασης σου. Επισης, ποια ακριβως αρχεια δεν εχουν θεση στο iPad - μια ταινια πχ?

Οσο για την τιμη της μετοχης, να σου θυμισω οτι ΕΠΕΣΕ οταν ανακοινωθηκε οτι ΔΕΝ πετυχαν τον αριθμο πωλησεων που θεσαν οι ιδιοι. Το παραπανω δεν χωραει και πολυ σουξου-μουξου, ειναι fact το οποιο μπορει να το βρει καποιος με λιγο ψαξιμο.

marathon είπε:
Η τιμή της μετοχής, άλλα λέει πάντως...
Μπα, η τρίτη (παραλίγο τέταρτη) και με μεγάλη διαφορά από τους πρώτους θέση της Apple στα λειτουργικά των smartphones και η ηγετική της Google - ξεπερνώντας ακόμη και την Nokia για πρώτη φορά φέτος - δείχνει ακριβώς μια ίδια τάση.

bloody_sunday είπε:
(και Marathon, ξέρεις πολύ καλά ότι όταν ένας διαφημιστής έρχεται και σου λέει "μα αγαπητέ μου, απλά δεν καταλαβαίνεις ότι το χρειάζεσαι" συμβαίνει μάλλον κάτι ύποπτο...)
και εσύ φίλτατε, γιατί δεν είσαι μικρό παιδί, ξέρεις ότι ένα κακό προϊόν και ένας πονηρός διαφημιστής μπορεί να σε κοροϊδέψει μία, δύο φορές...όχι παραπάνω ;)

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω και με τα δυο σκελη της προτασης σου. Επισης, ποια ακριβως αρχεια δεν εχουν θεση στο iPad - μια ταινια πχ?
Το εξήγησα παραπάνω...άσε που μπορείς να αποθηκεύσεις μία ταινία. Ποιός ο λόγος να το κάνεις όμως όταν μπορείς να την έχεις κάθε στιγμή? Έχουμε περάσει στην εποχή του cloud...ζητήστε από τον Τρόλλευ να σας το εξηγήσει ;)

Οσο για την τιμη της μετοχης, να σου θυμισω οτι ΕΠΕΣΕ οταν ανακοινωθηκε οτι ΔΕΝ πετυχαν τον αριθμο πωλησεων που θεσαν οι ιδιοι. Το παραπανω δεν χωραει και πολυ σουξου-μουξου, ειναι fact το οποιο μπορει να το βρει καποιος με λιγο ψαξιμο.
Δες τη γενική πορεία της μετοχής όχι τα στιγμιαία παιχνίδια της...

Μπα, η τρίτη (παραλίγο τέταρτη) και με μεγάλη διαφορά θέση της Apple στα λειτουργικά των smartphones και η ηγετική της Google - ξεπερνώντας ακόμη και την Nokia για πρώτη φορά φέτος - δείχνει ακριβώς μια ίδια τάση.
ΟΚ βρείτε το ίδιο θέμα (παλιό) με το Iphone...νομίζω τα ίδια έλεγες :)

marathon είπε:
Πάντα κάποιοι, θα κάνουν το βήμα μπροστά και κάποιοι άλλοι θα απορούν για το USB ;)
Mη μπερδεύεις την πρωτοπορία με τη μόδα. Βήμα μπροστά ήταν το Newton, μετά είχαμε τα Palm και τα συναφή για καμιά δεκαριά χρόνια, ύστερα ήρθε το iPhone και το iPad είναι το πρωτοποριακό προϊόν? ;D ;D ;D

Βήμα μπροστά στην πλύση εγκεφάλου στο μάρκετινγκ είναι να υποστηρίζει κανείς με πάθος πως όποιο αρχείο και λειτουργία δεν εγκρίνεται από τα κεντρικά πρέπει να είναι και άχρηστό 8).

Επιχειρώντας και σοβαρή συζήτηση, πώς ακριβώς θα ήταν κατώτερο το iPad αν είχε USB και έπαιρνε κάρτες SD όπως όλος ο κόσμος?

Όσον αφορά τώρα το θέμα περι μουσικής και ipad, έχουν βγεί καταπληκτικά apps για όλα τα γούστα. Απο απλά πιάνα (με πολύ καλό ήχο) μέχρι εντελώς πρωτότυπα μουσικά όργανα.

Μουσική σε iPad: η νέα γενιά

Μουσική σε iPad: μέρος δεύτερο

Πολύ καλές εφαρμογές θεωρώ στο τομέα της μουσικής το "Singing Fingers" και στον τομέα της μίξης to StudioLive.

Τώρα όσον αφορά το USB δείτε εδώ

RayDTutto είπε:
Harilatron, με Ford Model-T κυκλοφορείς; :D :D :D

...
;D ;D

Προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό

Ξέρω ξέρω.... Δηλαδή το target group του XOOM είναι ο κόσμος που θέλει να βλέπει Υοutube, ταινίες κλπ στον καναπέ σε ανθρώπινες διαστάσεις (δηλαδή εκείνες της τηλεόρασης ή του λάπτοπ είναι... απάνθρωπες? ), να διαβάζει ηλ. βιβλία, να σερφάρει στο ίντερνετ ή να ακούει μουσική? Κάτι που δεν έκανε μέχρι σήμερα?
(Αλλά είναι απλά αυτούσια τα λόγια του hate boy λίγες γραμμές πριν για να υποστηρίξει ότι το iPad δεν έχει κοινό. (Ε.. του το χρωστούσα όταν άρχισε να επαινεί εκείνο το ΖΟΟΜ  ;D ;D ;D).

marathon είπε:
Ποιός ο λόγος να το κάνεις όμως όταν μπορείς να την έχεις κάθε στιγμή?
Επειδή θέλω και το προτιμάω έτσι? Η δεν εγκρίνεται το να χρησιμοποιώ αρχεία όπως θέλω? Μάλλον δεν ξέρω τι θέλω, πάω να κοιτάξω στο iTunes να μου πεί! ::)

Should Not Be είπε:
Επιχειρώντας και σοβαρή συζήτηση, πώς ακριβώς θα ήταν κατώτερο το iPad αν είχε USB και έπαιρνε κάρτες SD όπως όλος ο κόσμος?
Πιθανόν να ήταν παχύτερο, δεν ξέρω...αλλά θα επαναλάβω ότι το Ipad δεν είναι kομπιουτεράκι (όπως θα θέλαμε), αλλά μία Home entertainment συσκευή. Δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ θα έπρεπε να πέρνει κάρτες όταν η λειτουργία του είναι βασισμένη στο wireless...πραγματικά.

Marathon, σε παρακαλώ μη βιάζεσαι τόσο πολύ πασπατεύοντας τον κώδικα των quotes που κάνεις γιατί εκείνα δεν ήταν γραπτά δικά μου. Όσο για το αν έλεγα τα ίδια, δεν το νομίζω γιατί η είδηση για τo Android είναι πολύ πρόσφατη - τη διάβασα μόλις χτες βράδυ. Α, και μάλλον πάμε για το facepalm of the day όταν κάποιος σε φωνάζει αμερικανιστί hater επειδή δεν συμφωνείς μαζί του...  ;D ;D

harilatron είπε:
Προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό [...]
Όχι αναφέρομαι σε αυτό που κατάλαβα από τα λεγόμενά σου (και αν κατάλαβα λάθος, σχώρα με) ότι επειδή κάποιος είναι κάποια στιγμή πρωτοπόρος, του οφείλουμε αιώνια πίστη ( ;) ) παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να προσφέρει τις απαιτούμενες βελτιώσεις στο προϊόν του.

Ξεχνάτε ένα βασικό πράγμα: Η αγορά του προϊόντος δεν είναι υποχρεωτική.  :D

Επίσης: Τα κλασσικά polo της Lacoste ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΑΚΙ για τα τσιγάρα.  >:(  Dealbreaker for me!!!!!

Επειδή δεν είναι υποχρεωτική η αγορά του προϊόντος, δεν μπορούμε να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας για την ποιότητα, τα features και τις δυνατότητές του;

Αυτό ακριβώς δεν κάνουμε σε αυτό το φόρουμ, αν και για διαφορετικά προϊόντα;

marathon είπε:
Πιθανόν να ήταν παχύτερο, δεν ξέρω...αλλά θα επαναλάβω ότι το Ipad δεν είναι kομπιουτεράκι (όπως θα θέλαμε), αλλά μία Home entertainment συσκευή. Δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ θα έπρεπε να πέρνει κάρτες όταν η λειτουργία του είναι βασισμένη στο wireless...πραγματικά.
Καθόλου παχύτερο δε θα ήταν, αν κρίνω από όλα τα κινητά του κόσμου. Οι κάρτες και η συνδεσιμότητα θα χρησίμευαν στο να μεταφέρεις media, ειδικά αν το βλέπεις σαν home entertainment που το να μεταφέρεις media είναι ο μοναδικός σκοπός του.

Για να είμαι ειλικρινής πάντως την κριτική την κάνω επειδή το βλέπω σαν κάτι που θα ήθελε να είναι σοβαρό εργαλείο, κάτι που - στην αρχή τουλάχiστον - υποστήριζε και η Apple. Παντώς και σαν media player να το βλέπεις η ευκολία στην επικοινωνία με άλλες συσκευές είναι από τα σημαντικότερα πράγματα. Εκτός αν δέχεσαι πως οτιδήποτε βλέπεις θα είναι αποκλειστικά streaming, που για μένα είναι τεράστιος περιορισμός σε φορητή συσκευή.

harilatron είπε:
Ξεχνάτε ένα βασικό πράγμα: Η αγορά του προϊόντος δεν είναι υποχρεωτική.  :D
Ναι αλλά όλοι έχουμε άποψη! ;D ;D

RayDTutto είπε:
Όχι αναφέρομαι σε αυτό που κατάλαβα από τα λεγόμενά σου (και αν κατάλαβα λάθος, σχώρα με) ότι επειδή κάποιος είναι κάποια στιγμή πρωτοπόρος, του οφείλουμε αιώνια πίστη ( ;) ) παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να προσφέρει τις απαιτούμενες βελτιώσεις στο προϊόν του.
Όχι άλλο ήθελα να πω :D

Εν πάσει περιπτώσει, για κάποιον που είναι εξοικειωμένος με με το iphone και είναι ήδη στη λογική αυτού του λειτουργικού (σιγά τη λογική δηλαδή...) το iPad είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να πάρει αν θέλει κάτι ανάμεσα σε κανονικό υπολογιστή και palmtop.

Προσωπικά θα ήθελα να δω το android να προχωράει και να γίνεται κορυφαίο, αλλά ακόμα είναι σαν κινέζικο αντίγραφο (αισθητικά και λειτουργικά). Είναι βέβαια ασυγκρίτως πιο "τίμιο" και υποσχόμενο (και εν δυνάμει καινοτόμο) αλλά I could not care less. Για να χαζεύω δια μέσω αυτού το θέλω το μηχανάκι όχι για να ... θαυμάζω το ίδιο το μηχανάκι.  ;D

harilatron είπε:
Για να χαζεύω δια μέσω αυτού το θέλω το μηχανάκι όχι για να ... θαυμάζω το ίδιο το μηχανάκι.  ;D
iGeiasou

RayDTutto είπε:
Επειδή δεν είναι υποχρεωτική η αγορά του προϊόντος, δεν μπορούμε να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας για την ποιότητα, τα features και τις δυνατότητές του;

Αυτό ακριβώς δεν κάνουμε σε αυτό το φόρουμ, αν και για διαφορετικά προϊόντα;
Ασφαλώς, απλά κάποιοι κάνουν λες και τους έβαλαν να το πληρώσουν με το ζόρι.  ;D

Φαντάσου δηλαδή να φτάσουν να πληρώνουν με το ζόρι στο ΤΕΒΕ όσο κάνει ένα iPad ... κάθε μήνα. :D

Εμένα αυτή η συζήτηση μου θυμίζει αυτές που κάποιοι λένε ότι γουστάρουν τις fender και οι άλλοι απορούν γιατί να το κάνουν αφού και η Harley Benton στα χαρτιά έχει τα ίδια specs. Αλλά την πρώτη την έκανε ένας καλός μάστορας ενώ τη δεύτερη ο Μπάμπης ο σουγιάς... Αυτό το ρόλο έχει εδώ το λειτουργικό που σε συνδυασμό με το hardware δουλεύει κατα τη γνώμη μου άψογα. Και επειδή είμαι απο τους ανθρώπους που εκτιμούν πολύ αυτό τον, χωρίς προβλήματα, τρόπο λειτουργίας επέλεξα και όταν βαρέθηκα το iPhone 3G μου να πάρω το 4, και να δώσω ως παράδειγμα ότι το android store στην Ελλάδα δεν έχει τις επί πληρωμή εφαρμογές οπότε πρέπει να κάνω ένα σαφάρι αναζήτησης ενός καλού torrent... Εμένα αυτό δεν μου αρέσει και είμουν διατεθιμενος να πληρώσω κάτι παραπάνω για αυτό.

harilatron είπε:
Ασφαλώς, απλά κάποιοι κάνουν λες και τους έβαλαν να το πληρώσουν με το ζόρι.  ;D

Φαντάσου δηλαδή να φτάσουν να πληρώνουν με το ζόρι στο ΤΕΒΕ όσο κάνει ένα iPad ... κάθε μήνα. :D
Έχω καλύτερο! Να πληρώνονται όλα, ταμεία, λογαριασμοί, γιατροί, τα πάντα, μόνο μέσω iPad!!!

στην αμερική δε θα μου έκανε και πολύ εντύπωση

harilatron είπε:
Επίσης: Τα κλασσικά polo της Lacoste ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΑΚΙ για τα τσιγάρα.  >:(  Dealbreaker for me!!!!!
Νομιζεις οτι ειναι αστειο το παραπανω? Εγω σου λεω οτι ισχυει, με καθε σοβαροτητα.

Ο παππους μου φοραει σχεδον αποκλειστικα τετοιου τυπου μπλουζακια - πρεπει ομως το μπλουζακι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εχει τσεπακι στο στηθος, για να βαζει τα γυαλια του και το στυλο του. Τελευταια φορα που κοιταξε η γιαγια μου, ειχε στη ντουλαπα του 7 μπλουζακια Lacoste (η παρομοια χωρις τσεπη) τα οποια του ειχαν κανει δωρο κατα καιρους και δεν ειχε φορεσει σχεδον ποτε, τα μισα ηταν μεσα στα σακουλια τους ακομα. Μπλουζακια εξαιρετης ποιοτητας, ιδια με αυτα που φορουσε καθημερινα αλλα χωρις τσεπη - δε τα φορεσε ποτε. Ελλειψη τσεπης = dealbraker.

Εδω ομως εχουμε και τη διαφορα με το iPad - απο το αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνονται τα lacoste, ελαχιστοι ειναι αυτοι που νοιαζονται για το αν εχουν τσεπακι ή οχι. Ποσο μαλλον να θεωρουν την ελλειψη ενος dealbreaker.

Αντιθετα, απο το αγοραστικο κοινο στο οποιο απευθυνεται το iPad, υπαρχουν πολλοι που τους ενδιαφερει η υπαρξη usb. Ορισμενους ισως να τους ενδιαφερει τοσο που να το θεωρουν dealbraker.

Με μια ματια στον αριθμο παραπονων για τα τσεπακια των lacoste και αυτων για την ελλειψη usb στο iPad, φαινεται μαλλον οτι οι δευτεροι ειναι ποσοστικα πολυ περισσοτεροι απο τους πρωτους.

Trending...

Νέα θέματα

Back