Ειναι καταπληκτικος...Τον παρακολουθω καιρο τωρα....ΔεςRayDTutto είπε:
Τι παιχτηκε ? Εχασα επεισοδια ?RayDTutto είπε:Ντάξει ρε κορίτσια.
Βάζετε κείμενο στο ποστ που δεν έγραψα εγώ.
Αλλάζετε το λινκ.
Ε, γράψτε και κανα "εκ του μοντερασίου" έτσι για το γαμώτο.
'Η στη χειρότερη πείτε μου να το κάνω εγώ.
Και πσσστ, βάζουμε και καμιά τελεία.
Προσωπικα το βρισκω καταπληκτικο το αποτελεσμα αν σκεφτει κανεις οτι τετοιου ειδους μουσικη δεν εχει φτιαχτει (ή τουλαχιστον δεν το ειχε στο μυαλο του ο δημιουργος) για "τετοιου" ειδους κρουστα.Δε βρήκα κάτι ενδιαφέρον στο εγχείρημα, πέρα από το ότι πρόκειται προφανώς για πολύ καλό ντράμμερ.
Το ηχητικό αποτέλεσμα το βρήκα λίγο υπερβολικό...
Αν έχεις την τεχνική - που προφανώς έχει ο Vadrum - δεν νομίζω ότι είναι δυσκολότερο από το να παίζεις με ένα καραβιρτουόζικο progressive γκρουπ ή μία big band.messalion είπε:Δεν ξερω αν εχουν τον ιδιο βαθμο δυσκολιας με αυτους που βγαζουν στην ηλεκτρικη κλασσικα κομματια,αλλα αν εχουν (ας μας πει καποιος ντραμερ) τοτε ειναι και αξιο λογου και απορειας
Σάκη, ευτυχώς δεν είναι κλασική ντραμιστική νοοτροπία γιατί αν ήταν, το 90% της σύγχρονης δυτικής ποπ/ροκ/τζαζ δεν θα υπήρχε ή θα ήταν εντελώς διαφορετικό (και πιθανότατα βαρετό).Sakis_Gallo είπε:κλασσικη ντραμιστικη νοοτροπια: παιζω οσο πιο πολλα μπορω γιατι μπορω!
καλα ωρες ωρες εμεις ειμαστε(κιθαριστες) για πολυ ξυλο χαχαχαχαHaris είπε:Σάκη, ευτυχώς δεν είναι κλασική ντραμιστική νοοτροπία γιατί αν ήταν, το 90% της σύγχρονης δυτικής ποπ/ροκ/τζαζ δεν θα υπήρχε ή θα ήταν εντελώς διαφορετικό (και πιθανότατα βαρετό).
Και ας μην πιάσουμε τις κλασικές "οτιδήποτε" νοοτροπίες γιατί οι πρώτοι δακτυλοδεικτούμενοι πολυνοτοπαίκτες θα ήταν οι κιθαρίστες...
Αυτό που κάνει ο συγκεκριμένος βασίζεται κυρίως στα tutti με το ρυθμικό των έργων που παίζει. Είναι απλά η αισθητική του προσέγγιση. Προσωπικά δεν με τρελαίνει αλλά κάπου-κάπου έχει πλάκα.
Να το βλέπεις, έχει πλάκα, να το ακούς, όχι :-\. Προσωπικά νομίζω ότι βαρυφορτώνει καί πάει αλλού το όλο έργο.Προσωπικά δεν με τρελαίνει αλλά κάπου-κάπου έχει πλάκα.
Εντάξει μωρέ, όχι και ξύλο. Αρκεί να υπάρχει κάποιος να σας βγάζει το βύσμα όταν ξεφεύγετε.Sakis_Gallo είπε:καλα ωρες ωρες εμεις ειμαστε(κιθαριστες) για πολυ ξυλο χαχαχαχα
Ότι πάει αλλού, πάει. Αλλά με το που βάζεις ντράμσετ σε ένα κλασικό κομμάτι θα πάει αλλού ούτως ή άλλως. Όπως είπα, ενίοτε έχει πλάκα. Δεν είναι και αριστούργημα.Προσωπικά νομίζω ότι βαρυφορτώνει καί πάει αλλού το όλο έργο.
Βασικα εβαλε GROOVE & ως γνωστον groove & κλασσικη δεν πανε μαζι... ;DΑλλά το πρόβλημά μου είναι ότι νιώθω ότι έβαλε άλλο ρυθμό από αυτόν του κομματιού
ετσι!pericles είπε:Εγω παντως θα παιξω με το Σακη στους TOWER OF POWER !!!Aπλο groove ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!! ;D ;D
ισχυει για την τραγικη πλειοψηφια (ειδικα αν μιλαμε για "κλασσικη" κλασσικη), ακουγα τωρα το παρακατω και θυμηθηκα οτι η εξαιρεση στον κανονα ορισμενες φορες ειναι απλα εκπληκτικη ;DSuperfunk είπε:Βασικα εβαλε GROOVE & ως γνωστον groove & κλασσικη δεν πανε μαζι... ;D