- Πόντοι
- 6
μετά από πολύ χρόνο διαπίστωσα ότι αυτό που έκανε θόρυβο στο pedal gear moy htan to γα&^%^9876%νο ab switch της behringer...όντας ο αδύναμος κρίκος στο gear μου - και μην μπορώντας να φανταστώ ότι μέχρι και το ΑΒ switch πρέπει να είναι και αυτό top of the line και επώνυμο. τι και αν δαπάνησα αρκετά ευρώ σε εναλλακτικές πηγές τροφοδοσίας τι ονε σποτ έβαλα. τι μεμονωμένα τροφοδοτικά με daisy chain έβαλα, τι μεμονωμένα τροφοδοτικά της ιδίας μάρκας έβαλα σε κάθε πετάλι, ο θόρυβος επέμενε έκανα και θρεντ εδω ( ο σουπερ φανκ βοήθησε για άλλη μια φόρα ) αλλά πάλι τίποτα. αυτό το κολοπεταλι ab switch της behringer τα έκανε όλα...
και έτσι είπα εδω που φτάσαμε θα τσιγκουνευτώ τα 100 ευρώ για ένα brand ναμε??
έτσι και πήρα απο συμφορουμιτη ένα boss ls2 line selector( ab switch). λοιπόν ο θόρυβος πάλι υπάρχει γα^%^%^ το σπίτι του, αλλά είναι λίγο λιγότερος. Το τρέχω από daisy chain apo one spot ο θόρυβος είναι διαχειρίσιμος, αλλά και πάλι γα%^&^& σπίτι του. βγάζω τελείως το πετάλι kai όλα είναι τέλεια, το χρειάζομαι όμως το αναθεματισμένο το ΑΒ. Τι να κάνω δεν ξέρω... η τελευταία λύση που σκάφτομαι είναι να δώσω και αλλά λεφτά και να πάρω το τροφοδοτικό του. τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω.
και έτσι είπα εδω που φτάσαμε θα τσιγκουνευτώ τα 100 ευρώ για ένα brand ναμε??
έτσι και πήρα απο συμφορουμιτη ένα boss ls2 line selector( ab switch). λοιπόν ο θόρυβος πάλι υπάρχει γα^%^%^ το σπίτι του, αλλά είναι λίγο λιγότερος. Το τρέχω από daisy chain apo one spot ο θόρυβος είναι διαχειρίσιμος, αλλά και πάλι γα%^&^& σπίτι του. βγάζω τελείως το πετάλι kai όλα είναι τέλεια, το χρειάζομαι όμως το αναθεματισμένο το ΑΒ. Τι να κάνω δεν ξέρω... η τελευταία λύση που σκάφτομαι είναι να δώσω και αλλά λεφτά και να πάρω το τροφοδοτικό του. τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: