Όσον αφορά κακές εμπειρίες απ'το musicstore. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές, αλλά τα περισσότερα ήταν καθαρά περιφερειακά (μαγνήτες, καλώδια κλπ.). Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω ένα πάμπφθηνο mini stack της Fame που είχα δεί, και μου φάνηκε καλό. Παρήγγειλα λοιπόν τον εν λόγω ενισχυτή (ήταν κεφαλή και καμπίνα). Με το που μου ήρθε (αρκετά καλά συσκευασμένο θα'λεγα) τον ανοίγω, τον στήνω και πάω να παίξω. Στα πέντε πρώτα λεπτά παιξίματος άκουσα ένα -κράκ- κι αυτό ήταν. Τα ηχεία ήταν καμμένα, μάλλον απ'τη "μαμά" - αποκλείεται να το είχα κάψει εγώ, μια που δεν έπαιξα ούτε δυνατά, ούτε πολύ ώρα. Έστειλα mail στην εταιρία, τίποτα. Εν τέλει, στο 4ο με 5ο mail μου απάντησαν (μετά από καμιά βδομάδα), και μου είπαν πως θα στείλουν τη UPS, αλλά θα χρειαζόταν να πληρώσω μεταφορικά κλπ. να το στείλω πίσω στη Γερμανία, να δούν αν φτιάχνεται κλπ. Φυσικά δεν είχα καμιά όρεξη να μπώ στη διαδικασία, οπότε το'στειλα σε μάστορα να το επισκευάσει αν γίνεται (που δεν γινόταν), οπότε μπήκα στη διαδικασία ν'αλλάξω εντελώς τα ηχεία (αντί για τα τέσσερα 8άρια έβαλα δύο 12άρια jensen και βρήκα την υγειά μου ;D) και απλά τους έγραψα. Τώρα δεν ξέρω αν έφταιγαν αυτοί, η μεταφορική, η Fame ή ο Grinch, αλλά ουσιαστικά έδωσα πάνω από 300 γιούρια (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών που έκανα) για έναν 65άρη τρανζίστορ. Χλωμό το κόβω να παίρνω τίποτα άλλο από κεί πλέον...
Παρεμπιπτόντως, τον ενισχυτή σαν κεφάλι και μόνο τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε metalάδες. Έχει αρκετά καλά καθαρά, και τα βρώμικά του είναι επίσης πολύ καλά σε διαφορετικές καμπίνες (σε 2x12 σκίζει), κι έχει αρκετή ένταση και για live ακόμα.