Τα synth και τα arranger δεν είναι "κονσέρβες" του τύπου δίνω 3000 παίρνω το "καλύτερο" της αγοράς, το ανοίγω, παίζω μια γύρα όλους τους preset ήχους και ρυθμούς και μετά πετάω και μια γνώμη : "το όργανο είναι μάπα, ή super" . Είσαι μουσικός? Θέλεις Κρητικούς ρυθμούς? ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ. Το όργανο που έχεις, μπορεί κάνει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, αλλά θα πρέπει να το κάνεις ΕΣΥ. Μιά καλή αρχή είναι να ανοίξεις το manual και να ξεκινήσεις. Αν δεν ξέρεις Αγγλικά, πρέπει να μάθεις, αν δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται μέσα στο όργανο, πρέπει να μάθεις, αμα βαριέσαι και δεν θέλεις να μπεις στην διαδικασία, λυπάμαι χάσατε.... Άμα περιμένεις ποιός θα κάτσει να κάνει Κρητικούς ρυθμούς και άμα θα έχει η αντιπροσωπεία, τρέχα γύρευε... Έχω βαρεθεί (συγνώμη δεν αναφέρομαι σε εσένα) να βλέπω πληκτράδες στα σκυλάδικα, με 2-3 τέρατα synth και όλο το βράδυ, να παίζει σαν κουλός, ένα κλαρινοτζιρτζίρι ήχο το preset 67 πχ και μετά να μου λέει : Μήπως έχεις "άλλους (!)" ήχους για το synth μου? Τζάμπα και τα λεφτά που έδωσε να πάρει το όργανο, τζάμπα και τα λεφτά που παίρνει στην δουλειά...