Καλημέρα Delta.. αν θές να ακούσεις άλλη μία πρόταση, επειδή καταλαβαίνω τι σε "καίει" θα σου έλεγα να προσθέσεις στα 4-5 κατοστάρικα ένα το πολύ ακόμα αλλά θα αξίζει τον κόπο, πρόσεξε κιθάρα κάτω από 5 κατοστάρικα.... δύσκολα θα βρείς να σου βγάλει την δουλειά χωρίς να σε κουράσει. Τα ξέρεις....
Θα σου πω και γω την γνώμη μου, και από κεί και πέρα όπως νομίζεις...
Επειδή κλασσικά στρατοκάστερ είναι όλα τα λεφτά, πρέπει απλά να προσέξεις ποιά.... κοίτα τις νέες σειρές lone star, προκειται για deluxe επίπεδο Μεξικάνικης, με αυτό να σημαίνει midi Jumbo τάστα, roll edges, καλό φινίρισμα στο μανίκι, SD μαγνήτες, και μάλιστα pearly Gates στη γέφυρα σύν 2 texas special.... τι άλλο θές... πιστεύω η απόλυτα φθηνή με τα όλα της... στρατ. Οι CP 50s , 60s , είναι πιό ιδιαίτερες κιθάρες, και δεν προσφέρουν πέρα από 3 καλούς μαγνήτες το κλασσικό C μπράτσο που δεν θα σε κουράσει και θα το συνιθήσεις με την μία να βγάλεις ένα νυχτοκάματο 5-6 ωρών.
Επίσης πολύ καλές κιθάρες γι αυτό που θές είναι οι Ibanez το πιό φτηνό Japan μοντέλο. Πολλοί συνάδελφοί σου έχω δει να τις χρησιμοποιούν στα λαικάδικα.... λεπτά μπράτσα, περιέργως αλλά πολύ φιλικές με τα δάκτυλα.... 1 διπλός και 2 μονοί, "στεγνός" μεν ήχος, αλλά σε βγάζει παλικάρι σε όλο το σέτ, αφού προσφέρει από τα πιό ξεκούραστα παιξίματα.
Όλα αυτά βέβαια δική μου άποψη... μπορεί να έχεις ήδη καταλήξει σε κάτι. Απλά όλες οι deluxe μέξικο ειδικά η καινούργια lone star είναι πιστεύω ό, τι καλύτερο για να παίξεις χωρίς να κλάψεις χρήματα με κάτι λιγότερο, αλλά και από την άλλη να σε "βγάλει" χωρίς να σε πρήξει....