Εντάξει εγώ δεν αποτελώ πρότυπο ηχολήπτη -μουσικού ,αλλά μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα .
Η κιθάρα γράφεται με μικρόφωνο πάνω στον ενισχυτή που είναι σκεπασμένος με ένα τεράστιο μαξιλάρι σε χαμηλή ένταση στο 1 με 1,5 και η έξοδος στα μόνιτορ είναι χαμηλωμένη για να μην την ακούω και από αυτά .
Ρυθμίζω μια επιθυμητή ένταση για τα υπόλοιπα προ-ηχογραφημένα στα μόνιτορ ,ώστε να τα ακούω ισσοροπημένα σε σχέση με τη κιθάρα μέσω του ενισχυτή .
Μέχρι στιγμής -βασικά λόγω εντάσεων και μαξιλαριού-δεν περνάει τπτ στο κανάλι του μικροφώνου απ τα μόνιτορ, ή κάποιες φορές πριν εξελιχθώ
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
πέρναγε ένα απειροελάχιστο σήμα στα νεκρά μέρη της κιθάρας .
Όταν γράφω φωνητικά τότε χρησιμοποιώ ακουστικά για μόνιτορ .
Υπόψην ,δεν έχω ακουστικά κλειστού τύπου ,κάτι ψείρες τσι πλάκας .
Ο χώρος μου είναι 2,5χ2,5 Μ
Αυτά αν και πλανόδιος μπακάλης ;D
Αυτό που δεν γνωρίζω ακόμα αν είναι διαχειρήσιμο με το τρόπο μου ,είναι αν θα τα βγάλω πέρα σε τπτ περίεργες καταστάσεις που θα πρέπει ο ενισχυτής να στριγκλίζει μικροφωνίζοντας ...........................εκεί πάμε στη περίπτωση που μου είπε φίλος νοιζάς ηχολήπτης πριν κανά 2 βδομάδες που με τσέκαρε αν είμαι υγιής ;D
Αφού θες τόσο πολύ να ακούς τη κιθάρα σου να βγάζει τον ιδεατό ήχο που θα έχει στο τελικό αποτέλεσμα -αδιαφορώντας για το αν το σήμα αυτό μετά είναι διαχειρήσιμο-επεξεργάσιμο ,τότε φτιάξε ,ένα βύσμα μονοφωνικό καρφί στη κιθάρα ,που να βγάζει μετά 2 καρφιά ,ένα για τη κάρτα ήχου και ένα για τον ενισχυτή και γράψε σε 2 χωριστά τρακ ,ένα ξεπλυμένο και ένα ενισχυμένο . Ύστερα οι συνδιασμοί σου είναι απεριόριστοι και για σένα τον άσχετο ;D και για έναν ηχολήπτη σχετικό που θα αντιλαμβάνεται πως θα ήθελες να ακούγεσαι ,αλλά θα έχει και ένα καθαρό για να επέμβει όσο θέλει και να το φέρει εκεί που θες ......................
Μου ακούγεται όμορφο και είπα να σας το καρφώσω μιας και δεν ξέρω αν ο άνθρωπας θα ήθελε να ακουστεί ποιός είναι ,ίσως και να μη θέλει να μπλέξει σε ατέρμωνες συζητήσεις ............. 8)