Ασ'το, θυμίζει υπερβολικά "φόροι" ;Daudiokostas είπε:του fori (γενική του forum)
+1000.. Για μένα προσωπικά που προσπαθω χωρίς δάσκαλο να μάθω να παίζω κιθάρα κάτι τέτοιο θα ήταν πολύτιμη πληροφορία,γιατί όποια ορολογία βρίσκω στο διαδίκτυο είναι(αυτονόητα)στα αγγλικά και χρειάζεται πολλαπλός κόπος για να βγει νόημα(τα αγγλικά μου είναι σε πολύ καλό επίπεδο,ωστόσο δε μπορώ με τίποτα να καταλάβω πχ τι είναι και πως βγαίνει το chord progression)govanmaniac είπε:Προσωπικά θα ήθελα παραπάνω αμιγώς μουσικά ζητήματα, πχ topics για θεωρία, αρμονία, modes , superimposing, progressions, chord substitution rules κλπ κλπ....
Και αυτό είναι καλό που ξανάρχισες να τα χώνεις? Έτσι την πάτησα και εγώ...όχι με το noiz, το noiz με αποτέλειωσε!mscmkr είπε:Εγώ στο Noiz οφείλω το ότι ξαναήρθα κοντά στην κιθάρα μετά από 15 χρόνια απόστασης / αποχής... Αυτό και μόνο αρκεί.
Επιτέλους Σεβάσμιε... γύρισες και ζωντάνεψε αυτό το νεκρό forum...marathon είπε:Και αυτό είναι καλό που ξανάρχισες να τα χώνεις? Έτσι την πάτησα και εγώ...όχι με το noiz, το noiz με αποτέλειωσε!
Κώστα- Κώστα μου αυτά τα έχουμε λύσει... Όπως λέει και ένας φίλος μου, «αν δεν γράφει Fender, δεν παίζει»... Σε Alder φυσικά...audiokostas είπε:Εγώ από την άλλη το σιχαίνομαι γιατί μερικές φορές η άγνοια είναι ευτυχία.
Παλιά.....
- Ωραίο μπασάκι και με βολεύει. Κι ο ήχος του μια hara.
Τώρα....
-Είναι που δεν θέλω το στενο nut width του Jazz στα 38 αλλά ούτε και το Prec στα 42 απλώς σε πάχος απλού C (όχι modern) με πλάτος από PB 70s RI κοντά στα 40. Πάντα σε alder να μην πολυπριμάρει και βέβαια ο split με χαμηλό output για να χει καλύτερο thumb χωρίς λάσπη με 105 αλλά και gotoh για να "κρατάει" καλύτερα. Τα pots CTS πάντα