Έχεις δίκιο καθότι μαλακοδώς ξεκίνησε και εξελίχτηκε ακόμα χειρότερα ως συνήθως με ατέλειωτα "θα-παραθέσω-μέχρι-θανάτου-ότι-γιουτουμποκομμάτι-γουστάρω-και-περνάει-από-τη-κούτρα-μου-μέχρι-να-ναι-το-thread-αδύνατον-να-διαβαστεί-και-κοινώς-χέστηκα-αφού-πέρα-από-μένα-κανείς-δεν-θα-τα-δει".FatalV είπε:πόσο καιρό εδώ στο ΝΟΙΖ, ποτέ μου δε κατάλαβα τι νόημα έχουν τέτοια θέματα. :μπας και είμαι χαζός;
Υπερκαλύφτηκα φίλος..audiokostas είπε:Έχεις δίκιο καθότι μαλακοδώς ξεκίνησε και εξελίχτηκε ακόμα χειρότερα ως συνήθως με ατέλειωτα "θα-παραθέσω-μέχρι-θανάτου-ότι-γιουτουμποκομμάτι-γουστάρω-και-περνάει-από-τη-κούτρα-μου-μέχρι-να-ναι-το-thread-αδύνατον-να-διαβαστεί-και-κοινώς-χέστηκα-αφού-πέρα-από-μένα-κανείς-δεν-θα-τα-δει".
Αν και έχει λίγο λιγο βρει το (παρα)πάτημά του.
Δεν πειράζει μωρε, θα πούμε κανα δυο σαχλα να ξεκαπνίσουμε και θα πάει και αυτό για ύπνο.
Κι αν δεν έχει νόημα δεν (πολυ)πειράζει. Εξάλλου στο cafe με τους φίλους σου με topics agenda πήγαινες;
Άσε και ο αδερφός μου στην Δρέσδη τα ίδια τραβάει.Άσε που παίζει και πολύ γραφειοκρατία σε ορισμένους τομείς(περισσότερο από εδώ!).Δεν είναι και τόσο τέλεια οργανωμένοι όσο φαίνονται ή μάλλον είναι απλώς σε σπαστικό βαθμό.Παίζει και πολύ spying στο πανεπιστήμιο του.Έβλεπαν κάτι φοιτητές βίντεο από διαδηλώσεις στην Αθήνα και τους το 'κοψε το φίλτρο της σχολής ξαφνικά.parasvag είπε:και η GEMA δεν με αφήνει να δώ τίποτα!! >>
Υ.Γ. GEMA = η ΑΕΠΙ της γερμανίας που μπλοκάρει τα βίντεο του youtube
Όλα όσα έχουν αυθεντικές εκτελέσεις (πχ το primus στην κορυφή της σελίδας που μου είχε λείψει) :-\, τα live μ' αφήνει η μαμά GEMA να τα δώ.Waterfall-K είπε:Ποια βιντεο δεν μπορεις να δεις Parasvag?
offtopic mode on:Stoner Jackass είπε:Άσε και ο αδερφός μου στην Δρέσδη τα ίδια τραβάει.Άσε που παίζει και πολύ γραφειοκρατία σε ορισμένους τομείς(περισσότερο από εδώ!).Δεν είναι και τόσο τέλεια οργανωμένοι όσο φαίνονται ή μάλλον είναι απλώς σε σπαστικό βαθμό.Παίζει και πολύ spying στο πανεπιστήμιο του.Έβλεπαν κάτι φοιτητές βίντεο από διαδηλώσεις στην Αθήνα και τους το 'κοψε το φίλτρο της σχολής ξαφνικά.
Το καλό είναι ότι του δίδονται πραγματικές ευκαιρίες και θα αρχίσει να πληρώνεται αξιοπρεπέστατα για τα δικά του project (φυσικός είναι) χωρίς να τίθεται όρος για το αν τελικά δώσουν καρπούς.Στο ελλάντα θα έτρεχε όλη μέρα για 500 ευρά στα φροντιστήρια (το δημόσιο μας τέλειωσε) και θα έλεγε και ευχαριστώ. >>
>
offtopic αλλά με θύμισες το ξενιτεμένο αίμα μου και εσυγκινήθει ;D
Απο τα δικά σου είμαι σε πολύ καλό ποσοστό!!! βλέπω το 55% ;DWaterfall-K είπε:Δοκιμασες να δεις τα δικα μου βιντεο?
Σωστά! αλλά επειδή το youtube δεν λειτουργεί με προέγκριση απ' ό,τι ξέρω (τα ελέγχουν αφού ανέβουν) φαντάζομαι οτι δεν ασχολούνται γρήγορα με όσα δεν περάσουν ένα αριθμό απο views.Waterfall-K είπε:Δεν ειναι θεμα ποσα views εχει το καθε βιντεο, απλα σε μερικες χωρες οι διαφορες εταιρειες μπλοκαρουν συγκεκριμενα βιντεο.
μπορειFatalV είπε:Παρτε εδο ρε φλορι..
πόσο καιρό εδώ στο ΝΟΙΖ, ποτέ μου δε κατάλαβα τι νόημα έχουν τέτοια θέματα. :μπας και είμαι χαζός;
Συνηθως γραφω σε αυτο το φορουμ, οταν χρειαζομαι καποια πληροφορια, δεν ξερω τι με επιασε και εγραψα τωρα… καταλαβαινω οτι το 90ς(χεχε) δεν ειναι ενα θεμα που σηκωνει σαχλαμαρεςΔεν πειράζει μωρε, θα πούμε κανα δυο σαχλα να ξεκαπνίσουμε και θα πάει και αυτό για ύπνο.
δεν μου αρεσει ‘’φιλε’’, ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μιλαγες σε κανεναν ετσι κατα προσωπο, το ξερω.. γιατι στο φορουμ? ευκολομαλακοδώς ξεκίνησε και εξελίχτηκε ακόμα χειρότερα
Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, δεν έχουμε καμία διαφωνία, δεν μου αρέσει να βρίζω, δεν ξεκίνησες το thread, δεν προσέφερες τίποτα, όταν συμμετείχες, πέραν παραθέσεων στο thread το οποίο, ούτως ή άλλως ξεκίνησε ως μία στείρα αχολίαστη (εκτός και αν "το φρικιό", "ο καλύτερος" συνιστούν για σένα μουσικολογική ανάλυση των 90s) παράθεση βίντεο πάνω σε έναν γενικόλογο και ανούσιο τίτλο.blue monk είπε:επειδη ειναι η δευτερη φορα που με βριζουν εδω, και παλι χωρις απευθειας παραθεση θα σου πω το προβλημα μου
δεν εστειλα αποχαιρετιστηριο μηνυμα, το που θα ξαναγραψω κατι, ειναι αλλο θεμαaudiokostas είπε:Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, δεν έχουμε καμία διαφωνία, δεν μου αρέσει να βρίζω, δεν ξεκίνησες το thread, δεν προσέφερες τίποτα, όταν συμμετείχες, πέραν παραθέσεων στο thread το οποίο, ούτως ή άλλως ξεκίνησε ως μία στείρα αχολίαστη (εκτός και αν "το φρικιό", "ο καλύτερος" συνιστούν για σένα μουσικολογική ανάλυση των 90s) παράθεση βίντεο πάνω σε έναν γενικόλογο και ανούσιο τίτλο.
Ως προς για την καταχώρησή σου στο ερώτημα "Τι εστί noiz δι υμάς;", ελπίζω να μην σε στεναχωρήσω άμα σου πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Αν σου αρέσει, καλώς ήρθες, αν δεν σου αρέσει και θέλεις να το αλλάξεις, ευπρόσδεκτος είσαι, έλα και προσπάθησε, αν δεν σου αρέσει και θες να φύγεις πες μου προς τα που είσαι να σου κουνήσω το μαντήλι, κι αν θες να βλέπεις χωρίς να μιλάς, πάλι δικαίωμά σου.
Είναι όλα θέμα στάσης ζωής και επιλογών.
Και αν αναρωτιέσαι τι μπορώ και δεν μπορώ να πω "κατά πρόσωπο" (που σημειωτέον είμαι πιο χαλαρός από τον γραπτό μου λόγο), στις 13 Ιουλίου έχουμε μπυροποσία. Έλα άμα θέλεις να τα πούμε (με όλη τη φιλική διάθεση και χωρίς καμία πρόσκληση για διαμάχη), να σου φύγει η απορία.
οχι δεν με στενοχωρειςΩς προς για την καταχώρησή σου στο ερώτημα "Τι εστί noiz δι υμάς;", ελπίζω να μην σε στεναχωρήσω άμα σου πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
ολα καλαδεν μου αρέσει να βρίζω,