6th sense by hyperpanos

Bruce W. εσύ....?  Ωραίος!!!  Αν και ο ήχος της κιθάρας δεν με ενθουσίασε!

cigaret13 είπε:
Bruce W. εσύ....?  Ωραίος!!!  Αν και ο ήχος της κιθάρας δεν με ενθουσίασε!
Κάπου το βρήκα στο διαδύκτιο τα μπακιτράκι και μου άρεσε  ;)Δεν είναι από αυτά που παίζω συνήθως...

Για τον ήχο μάλλον έχεις δίκιο  ;)

Thanks  :)

Και την 6η και την 7η και την 8η...Όλες τις έχεις!  8)

Μπράβο Πάνο, πολύ ωραίο σόλο.

Έκανες ένα εξαιρετικό legato στο 0:29 και ακολούθησε μια πολύ ωραία φράση με sweep picking. Γενικά ήταν πολύ μελωδικό και είχε μια σειρά και αυτό μου άρεσε πολύ.  ;)

Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι κάτι πρέπει να γινόταν με το wah όταν είχες τη μύτη κάτω (toe down). Τα πρίμα γίνονταν υπερβολικά.

Λιιιιιγο δουλιτσα σε καποια αρπετζατα σημεια να πατησουν πιο καλα-ειπαμε τωρα που εισαι σε αλλο επιπεδο σε κρινουμε ως Κρητικοι ;D ;D ;D αυστηροτερα-και εισαι ωραιος.

Πολυ ωραια τα  μελωδικα μερη-σιγουρα σ'εχει βοηθησει ο καραφλας σ'αυτο μια κι εχει δυνατες μελωδιες στα κομματια του.

Επισης ενω "σηκωνε" το μπακιτρακι για να παιξεις φαντασιες αλα καραφλας ειναι το πιο αντιSatch παιξιμο σου,εχει πολυ απ'το δικο σου χαρακτηρα και νομιζω ειναι καλο αυτο.

Μπραβο Πανε!

Πάνο ξέχασα να ζητήσω το backing track...αν και είναι αρκετά "πολεμικό" για τις ικανότητές μου.  :)

gvour είπε:
Λιιιιιγο δουλιτσα σε καποια αρπετζατα σημεια να πατησουν πιο καλα-ειπαμε τωρα που εισαι σε αλλο επιπεδο σε κρινουμε ως Κρητικοι ;D ;D ;D αυστηροτερα-και εισαι ωραιος.

Πολυ ωραια τα  μελωδικα μερη-σιγουρα σ'εχει βοηθησει ο καραφλας σ'αυτο μια κι εχει δυνατες μελωδιες στα κομματια του.

Επισης ενω "σηκωνε" το μπακιτρακι για να παιξεις φαντασιες αλα καραφλας ειναι το πιο αντιSatch παιξιμο σου,εχει πολυ απ'το δικο σου χαρακτηρα και νομιζω ειναι καλο αυτο.

Μπραβο Πανε!
Τα sweeps τώρα έχω αρχίσει να τα ψιλόκαταφέρνω και ήταν και λίγο "πρόκληση" για τα χέρια μου, ειδικά το δεξί που δεν "ακούει" και πολύ  ;) Σε ευχαριστώ φίλε  :)

Και την 6η και την 7η και την 8η...Όλες τις έχεις!  8)

Μπράβο Πάνο, πολύ ωραίο σόλο.

Έκανες ένα εξαιρετικό legato στο 0:29 και ακολούθησε μια πολύ ωραία φράση με sweep picking. Γενικά ήταν πολύ μελωδικό και είχε μια σειρά και αυτό μου άρεσε πολύ.  ;)

Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι κάτι πρέπει να γινόταν με το wah όταν είχες τη μύτη κάτω (toe down). Τα πρίμα γίνονταν υπερβολικά.
Ο ήχος γενικά δεν μου πέτυχε πολύ, δοκίμασα ένα καινούργιο distortion, το οποίο ήδη έβγαλα από την αλυσίδα μου ;)Σε ευχαριστώ φίλε  :)

Από μένα μόνο "μπράβο" θα πάρεις (για το πολύ καλό παίξιμο). :D

Γιατί πια περιμένω δικές σου συνθέσεις, και ξέρω ότι μπορείς, αρκεί να το πάρεις απόφαση! ;)

gvour είπε:
"σηκωνε" το μπακιτρακι για να παιξεις φαντασιες
Τι του λες βρε του ανθρώπου!

Άκου εκεί "φαντασίες".... ;D ;D ;D

"Φαντασίες" εσύ, "Γαλλίες" ο JJ, θα ξεχάσω και τα λίγα που ξέρω. ;D ;D ;D

hyperpanos είπε:
Για πείτε μου, την έχω την 6η αίσθηση ; ;) ;D ;D ;D
Την έχεις αφού ήξερες τι θα απαντούσαμε... ;D

Πυρετός στο Σαββατόβραδο....nice!

fusiongtr είπε:
Από μένα μόνο "μπράβο" θα πάρεις (για το πολύ καλό παίξιμο). :D

Γιατί πια περιμένω δικές σου συνθέσεις, και ξέρω ότι μπορείς, αρκεί να το πάρεις απόφαση! ;)

Τι του λες βρε του ανθρώπου!

Άκου εκεί "φαντασίες".... ;D ;D ;D

"Φαντασίες" εσύ, "Γαλλίες" ο JJ, θα ξεχάσω και τα λίγα που ξέρω. ;D ;D ;D
Οι συνθέσεις θέλουν χρόνο που δεν ξέρω αν εχω ;)Σε ευχαριστώ πολύ φίλε  :)

Την έχεις αφού ήξερες τι θα απαντούσαμε... ;D

Πυρετός στο Σαββατόβραδο....nice!
Να είσαι καλά,  ευχαριστώ πολύ :)

Το μπουμπούνησες όμορφα  8)

Πάντως κάτι έχεις αλλάξει στον ήχο σου; Κάπου έγειρες προς τα πρίμα/ πριμομεσαία ή με μπλέκει το μπάκι τράκι;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το μπουμπούνησες όμορφα  8)

Πάντως κάτι έχεις αλλάξει στον ήχο σου; Κάπου έγειρες προς τα πρίμα/ πριμομεσαία ή με μπλέκει το μπάκι τράκι;
Δοκιμές έκανα με ένα καινούργιο πετάλι, αλλά μάλλον δεν....Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ :)

Μπράβο Πάνο πολύ ωραίο,δεν σε συνηθίζουμε σε τέτοιο στυλ αλλά ωραίος  ;)

Πανο εχω καιρο να σε ακουσω αλλα...

Αλλος ανθρωπος!

Εξαιρετικο αερατο παιξιμο!

Τα αρπετζιο ειναι καλα παιγμενα αλλα επειδη επαναλαβανονται ακριβως ιδια,ακουγονται σαν ασκηση.

Μονο αυτο εχω να παρατηρησω!

Συνεχα σ αυτο το δρομο! :D

Μπραβο!

Ωραίος και φαίνεται οτι ψάχνεσαι... είχες όμως υπερβολικό delay και γενικά φορτωμένα effect ;D βγάλε λιγο πράγμα για να γίνεις πιο σαφής ακουστικά... και μην αγχώνεσαι αν θα παίξεις τέλεια τα arppegios, χαλάρωσε... ;)

freerock1974 είπε:
Πανο εχω καιρο να σε ακουσω αλλα...

Αλλος ανθρωπος!

Εξαιρετικο αερατο παιξιμο!

Τα αρπετζιο ειναι καλα παιγμενα αλλα επειδη επαναλαβανονται ακριβως ιδια,ακουγονται σαν ασκηση.

Μονο αυτο εχω να παρατηρησω!

Συνεχα σ αυτο το δρομο!:D

Μπραβο!
Σε ευχαριστώ πολύ Σταύρο για τα καλά σου λόγια, μετράνε ιδιαίτερα  ;)

Ωραίος και φαίνεται οτι ψάχνεσαι... είχες όμως υπερβολικό delay και γενικά φορτωμένα effect ;D βγάλε λιγο πράγμα για να γίνεις πιο σαφής ακουστικά... και μην αγχώνεσαι αν θα παίξεις τέλεια τα arppegios, χαλάρωσε... ;)
Το παράκανα λιγάκι, είναι αλήθεια  ;)Να είσαι καλά φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο για τα εφέ  ;)

kbasilis είπε:
Μπράβο Πάνο πολύ ωραίο,δεν σε συνηθίζουμε σε τέτοιο στυλ αλλά ωραίος  ;)
Παραλίγο να σε ξεχάσω  :PΕυχαριστώ φίλε  :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
11
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
16
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
4
Εμφανίσεις