5E3 deluxe ετοιμος!!

argytar

Δυνατό μέλος
Πόντοι
898
Υποσχεθηκα κλιπς απο το νεο μου project

Τελικα χρησιμοποιησα 270 Ωμ αντισταση , αναβουν λιγο οι λαμπες παραπανω αλλα ο ηχος ειναι...old school γεματος σκαστος και όπως φανταζομουν!

Συγχωρηστε το παιξιμο ειναι απ τα χειροτερα μου βιντεο

επισης η ποιοτητα του κινητου ειναι χαμηλη

αλλα μολις τον συναρμολογησα και ειχα μεγαλη χαρα ειπα να τη μοιραστω με το φορουμ.

Εδω δε φαινεται (ακουγεται) πολυ αλλα τα βρωμικα του δεν παιζονται!

Το ηχειο ειναι Tone Tubby 12" alnico μακραν το καλυτερο που χω δοκιμασει μεχρι τωρα!

Επισης η τελε ειναι λιγο ξεκουρδιστη!

Θα φτιαξω κανα καλυτερο ισως πιο μετα...

Μεγειές μπράβο και καλόπαιχτος.

Να τους στήσουμε καμιά μέρα δίπλα δίπλα να πάμε τις άδειες.  ;D

audiokostas είπε:
Μεγειές μπράβο και καλόπαιχτος.

Να τους στήσουμε καμιά μέρα δίπλα δίπλα να πάμε τις άδειες.  ;D
Αν τυχει να κατεβω Αθηνα η να ανεβεις Θεσσαλονικη εννοειται! Ειναι καλη ιδέα!

Οντως γαμ*** τους ηχους!  η tele δεν με πειραζει αν ειναι λιγο ξεκουρδιστη!  Δωσε λιγη προσοχη στο δεξι σου ομως!!!...  τετοια ομορφα riffs που παιζεις !!! ;)

ΥΓ. εχω ακουσει κι αλλα κλιπακια σου και γι'αυτο το λεω! ... :( 

πραγματικα φιλικα και συναδελφικα  :)

radiator είπε:
Οντως γαμ*** τους ηχους!  η tele δεν με πειραζει αν ειναι λιγο ξεκουρδιστη!  Δωσε λιγη προσοχη στο δεξι σου ομως!!!...  τετοια ομορφα riffs που παιζεις !!! ;)

ΥΓ. εχω ακουσει κι αλλα κλιπακια σου και γι'αυτο το λεω! ... :( 

πραγματικα φιλικα και συναδελφικα  :)
Ο τσετ θελει ακριβεια και mute και ακομα παλευω να το μαθω...που θα παει θα μου κάτσει!

Για το fingerpicking δε μιλάς? Ή γενικότερα?  ???

Αντε και μερικές photozz...

04072010532.jpg

04072010531.jpg

04072010530.jpg

04072010529.jpg

04072010534.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
04072010533.jpg

Eβαλα NOS 6L6wgb και 5V4 recifier και ο ηχος αλλαξε αρκετα προς το ...σφιχτό του! Αρκετα πιο δυνατος αλλα με πιο σφιχτο μπασο... νομιζω οτι θα επιστρεψω στις 6V6.. για μικρα gigs ειναι καλυτερες και φυσικα για το σπιτι!

Και ένα ακόμη βιντεάκι με τη Les Paul στο bright κανάλι καρφί-καρφί. Ανεβάζεις το volume και ο ενισχυτής ξεχειλίζει  από αρμονικό overdrive! Yeah!

Ο τσετ θελει ακριβεια και mute και ακομα παλευω να το μαθω...που θα παει θα μου κάτσει!

[/quote

μιλαω γενικοτερα ;)

ps.  παρα πολυ ωραιος ηχος και στο δευτερο κλιπ (για τα γουστα μου παντα) :D

radiator είπε:

[/quote

μιλαω γενικοτερα ;)

ps.  παρα πολυ ωραιος ηχος και στο δευτερο κλιπ (για τα γουστα μου παντα) :D
Θενξ θα το κοιτάξω! Αν έχεις υπόψη σου τίποτα ασκήσεις στείλε κανα λινκ!

Απ' την άλλη ώρες ώρες στο μπλουζ 'θέλει' και λίγο sloppy attack για feeling την ώρα του σολο...

Έχεις δικιο όμως και θα το δω.

Ωραιο μηχαμημα!

ευγε!   

Εσυ τον συναρμολογησες?

καλοι οι Mallory 150 που ειδα εκει μεσα, αλλα και οι sozo Blue Molded πιστευω οτι θα ταιριαζαν πολυ!  8)

alderbody είπε:
Ωραιο μηχαμημα!

ευγε!   

Εσυ τον συναρμολογησες?

καλοι οι Mallory 150 που ειδα εκει μεσα, αλλα και οι sozo Blue Molded πιστευω οτι θα ταιριαζαν πολυ!  8)
Δυστυχως εγω μονο τα βιδωσα ολα μαζι... και μονταρα λιγο το κυκλωμα γιατι ειχε fixed bias... το μετανιωσα ομως γιατι φαινοταν τελικα σαν κατι που θα μπορουσα να κανω απλα δεν υπήρχε πολύς χρόνος... Στο επόμενο πρότζεκτ λέω να φτιάξω ένα ριβέρμπ unit με brownface tremolo όλο απ την αρχή... απλά το σασι το βρήκα πολύ φτηνό ήδη συναρμολογημένο οπότε... το τσίμπησα! Μετά ήρθε η solid pine καμπινα (hand made) και το Tone tubby που πραγματικα ειναι το πιο ζωντανο ηχειο που ακουσα μεχρι τώρα!

Αυτά... τώρα όσον αφορά τους πυκνωτές... μέχρι στιγμής ο ήχος μ'αρέσει τα μάλλα οπότε 'don't fix it ,if it ain't broke...' αλλα είναι κύκλωμα που παίρνει μόντες εύκολα! Θα δείξει στο μέλλον.. Στο live πιστευω θα κριθούν πολλά!

Ίσως το επόμενο project... reverb unit και brownface vibrato

αλλά θα κάνω φουλ συναρμολόγηση (θα παρει καιρο λογικα)

rv-10.jpg

rv-12.jpg

rv-1.jpg

rv-2.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
72
Εμφανίσεις
19K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα