marathon είπε:Τι μαγνήτες φοράει ετούτη επάνω?
Είσαι σίγουρος;57-62.
Καλά ρε συ...αμφισβητείς το Νέστορα?...Κανένα σέβας?RayDTutto είπε:Είσαι σίγουρος;
Ακριβώς...Jazzjoker είπε:Η αίσθησή μου απ' όλο το feel του οργάνου βέβαια είναι ότι οποιοδήποτε σετ μονών μαγνητών και να είχε, πάλι θα έπαιζε απίστευτα.
Η μόνη διαφορά στην αίσθηση είναι η έξτρα δυσκολία των bends στα καντίνια. Αν έχεις όμως 11άρες στις άλλες σου κιθάρες και τις έχεις συνηθίσει, δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Δραστικό σετάπ δε χρειάστηκε. Το μόνο "πρόβλημα" με τις εντεκάρες είναι ότι μειώνεται η διαδρομή του τρέμολο αν το έχεις floating.Πώς είναι η αίσθηση με 11άρες; Είναι η μόνη μου κιθάρα που φοράει 10άρες. Σκεφτόμουν αν έχει νόημα να την "ευθυγραμμίσω" με τις υπόλοιπες. Χρειάστηκε δραστικό σετάπ;
Ευχαριστώ george. Το ωραίο είναι ότι η κιθάρα μπορεί να παράγει ποικιλίες ήχων, για όλα τα γούστα.Μεγειες και καλοπαιχτη!Ξανακουσα το πρωτο κλιπ και ομολογω οτι μου αρεσε περισσοτερο σαν ηχος...
σφιξε τα ελατηρια λιγο ακομα (ή προσθεσε ελατηρια) και θα επανελθει η διαδρομη.Το μόνο "πρόβλημα" με τις εντεκάρες είναι ότι μειώνεται η διαδρομή του τρέμολο αν το έχεις floating.
Ο έρως είναι εμφανής και στον ήχο και το παίξιμο!Jazzjoker είπε:Λοιπόν. Η κιθάρα σεταρίστηκε με εντεκάρες, το τρέμολο έμεινε floating και παρέμεινε ο τριθέσιος διακόπτης. Παραθέτω άλλο ένα ηχητικό δείγμα, ένα κομματάκι δαχτυλοπαιγμένο.
Λοιπόν. Τη συγκεκριμένη κιθάρα δεν την είχα ακούσει. Είχα παίξει με το μοντέλο (μόνο με μοντέλα παίζω τελευταίως ;D) αλλά δεν κατάφερα το ελληνικό κατάστημα να μου ρίξει την τιμή σε ανταγωνιστικό επίπεδο και ο προϋπολογισμός ήταν ιδιαιτέρως σφιχτός. Έκανα το σταυρό μου και την παρήγγειλα από ίντερνετ.Να σε ρωτήσω, την είχες δοκιμάσει πριν την αγορά ή την πήρες απο ίντερνετ;
Δεν ξέρω τι κάνει τώρα, αλλά μια vintage 62 του '89 που είχα ήταν απλά άθλια. Οι περισσότερες όμως που είχα τη τύχη να δοκιμάσω ήταν από αξιοπρεπείς και πάνω έως θαυμάσιες.Jazzjoker είπε:Ή ήμουν φαρδύς ή αυτή η σειρά της Fender, δε βγάζει μέτρια/κακά όργανα.