4 Wheel Five – Suicide (live στο Lazy)

Haris

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Πολύ καλή εκτέλεση του Suicide των Thin Lizzy από την πρόσφατη εμφάνιση των 4W5 στο Lazy.

Οι κάμερες για άλλη μια φορά ήταν εκεί! (αν και έχω δει και καλύτερους cameramen… ;)).

Haris είπε:
Οι κάμερες για άλλη μια φορά ήταν εκεί! (αν και έχω δει και καλύτερους cameramen… ;)).
Εμ... έτσι είναι Χάρη μου. Αφού εγώ δεν ήμουν εκεί, να κρατάω την κάμερα ψηλά... βγαίνει η δουλειά χάλια!  :P
Ώραίο παιδιά! Πολύ ωραίο!

ΥΓ. Ο Κώστας πού είναι;

Σούπερ εκτέλεση παίδες. Μπράβο.

ΥΓ. Ο Κώστας πού είναι;
Τον έχουν στα μετόπισθεν γιατί αλλιώς οι παρευρισκόμενες γυναίκες δεν παρακολουθούν το γκρουπ.

Σιγουράκι το έκοψα εγώ (εννοείται καλό) απο πλευράς 4WD.....το έχουν μια χαρά και με άνεση ;)

ρε συ Νέστωρα, αν δεν σολάρεις βαριέσαι.....τόσο πολύ? ;D ;D ;D

yannis37 είπε:
ρε συ Νέστωρα, αν δεν σολάρεις βαριέσαι.....τόσο πολύ? ;D ;D ;D
Σε αντίθεση αυτών που λέει ο Marathon, είμαι laid-back κιθαρίστας εγώ. :D

Tight !

Και δεν είναι εύκολο με δυο κιθάρες που σπρώχνουν και πλήκτρα μαζί.

Μπράβο !

Nestoras είπε:
Σε αντίθεση αυτών που λέει ο Marathon, είμαι laid-back κιθαρίστας εγώ. :D
Οχι όμως και στο Suicide...;).... Τον άφησες λίγο μόνο του τον Μάνο που εδώ ήταν focused.

Και Μάνος και μόνος.  ;D

audiokostas είπε:
Tight !

Και δεν είναι εύκολο με δυο κιθάρες που σπρώχνουν και πλήκτρα μαζί.

Μπράβο !

Οχι όμως και στο Suicide...;).... Τον άφησες λίγο μόνο του τον Μάνο που εδώ ήταν focused.

Και Μάνος και μόνος.  ;D
Αφού σου 'χα πει σε π.μ. ότι ήταν σοβαρή (focused) εμφάνιση.

Επειδή όμως δεν είχα custom shop που παίζει μόνη της (για να ευχαριστηθεί και ο φίλος μας FenderCustomShop) αλλά μια φτηνοFender έπρεπε να είμαι και 'γω focused για να μην εκτεθώ. ;)

Εγώ αν και είμαι φαν του laid-back στυλ σας, εδώ διαπιστώνω μια έλλειψη νεύρου που το κομμάτι τη θέλει πολύ.

Κώστα, να 'σαι καλά. Σόρυ που δεν φαίνεσαι πολύ (κι ο Γιώργος το ίδιο, αυτή είναι η κατάρα της …οπισθοφυλακής), αλλά από εκεί που καθόμουν δεν είχα και πολλές επιλογές.

Ο Νικόλας έχει δίκιο, σε τέτοιους χώρους πρέπει να έχεις ή δίμετρο εικονολήπτη ή δίμετρο τρίποδο. Νικόλα, την επόμενη φορά θα σε χρειαστώ! ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back