Aφού ρε το κομμάτι είναι σε Ντο ύφεση.Jazzjoker είπε:Ξερο πεντατωνικι απο μι διεσι. να σολαρο?
Eκανε διπλή τριτονη αντικατάσταση.Nestoras είπε:Aφού ρε το κομμάτι είναι σε Ντο ύφεση.
E! ναι, εννοείται. ;DHaris είπε:Ωραίο, αλλά εγώ θέλω backing track για το Black Page για να κάνω από πάνω το σόλο του Bozzio με τα πεντάηχα μέσα στα επτάηχα και τα δίηχα μέσα στα τρεισημισήηχα. Μπορείτε μέχρι αύριο; 8)
Το έχω έτοιμο.Haris είπε:Ωραίο, αλλά εγώ θέλω backing track για το Black Page για να κάνω από πάνω το σόλο του Bozzio με τα πεντάηχα μέσα στα επτάηχα και τα δίηχα μέσα στα τρεισημισήηχα. Μπορείτε μέχρι αύριο; 8)
μπορει επίσης ο ντραμερ να παίξει πεντάηχα τονισμένα ανα 7 και ο μπασιστας διηχα τονισμενα ανα 3,5 αυτα γίνονται σε ρυθμό 4/4Haris είπε:Ωραίο, αλλά εγώ θέλω backing track για το Black Page για να κάνω από πάνω το σόλο του Bozzio με τα πεντάηχα μέσα στα επτάηχα και τα δίηχα μέσα στα τρεισημισήηχα. Μπορείτε μέχρι αύριο; 8)
THEOD είπε:Eκανε διπλή τριτονη αντικατάσταση.
Δεν ξερω αν λειτουργεί αλλα πάντως στην απλή τριτονη μπορείς να παίξεις![]()
Αυτός είναι του ωδείου ή μας δουλεύει?μπορει επίσης ο ντραμερ να παίξει πεντάηχα τονισμένα ανα 7 και ο μπασιστας διηχα τονισμενα ανα 3,5 αυτα γίνονται σε ρυθμό 4/4![]()
Νέστωρ-father, Mανος-soon to be, Γιώργος-Fappa.Σαν live bootleg των Fappa & The Fathers ακούστηκε.
Κι όμως κάπου είναι γραμμένο και αν θυμάμαι καλά είναι decent enough.yannis37 είπε:εγώ περιμένω "Willie The Pimp" πάντως,.... συν τα τρελοσολάκια ;D
Είσαι νέος εσύ δεν τα πιάνεις αυτά ακόμα.Ντο υφεση? :
Μι διεση? ???