4 Wheel Drive - Dirty love.

Ξερο πεντατωνικι απο μι διεσι. να σολαρο?

Υ.Γ. On a more serious note: Excellent

Jazzjoker είπε:
Ξερο πεντατωνικι απο μι διεσι. να σολαρο?
Aφού ρε το κομμάτι είναι σε Ντο ύφεση.

Nestoras είπε:
Aφού ρε το κομμάτι είναι σε Ντο ύφεση.
Eκανε διπλή τριτονη αντικατάσταση.

Δεν ξερω αν λειτουργεί αλλα πάντως στην απλή  τριτονη  μπορείς να παίξεις  ;)

Ωραίο, αλλά εγώ θέλω backing track για το Black Page για να κάνω από πάνω το σόλο του Bozzio με τα πεντάηχα μέσα στα επτάηχα και τα δίηχα μέσα στα τρεισημισήηχα. Μπορείτε μέχρι αύριο;  8)

Πεδια μπραβω για γνοσεις αλλα εγο να σολαρο θελο. Μι μου τι σπατε με τα οδεια τορα.

Haris είπε:
Ωραίο, αλλά εγώ θέλω backing track για το Black Page για να κάνω από πάνω το σόλο του Bozzio με τα πεντάηχα μέσα στα επτάηχα και τα δίηχα μέσα στα τρεισημισήηχα. Μπορείτε μέχρι αύριο;  8)
E! ναι, εννοείται. ;D

Haris είπε:
Το έχω έτοιμο.

Πέρνα το απόγευμα από το Πάνω Los Angeles (δεξιά από το περίπτερο του Μπάμπη πίσω απ' το μπακάλικο της Μέλπως) να στο δώσω.

Σαν live bootleg των Fappa & The Fathers ακούστηκε.

Haris είπε:
μπορει επίσης ο ντραμερ  να παίξει πεντάηχα τονισμένα ανα 7 και  ο μπασιστας διηχα τονισμενα ανα 3,5 αυτα γίνονται σε ρυθμό 4/4 ;)

THEOD είπε:
Eκανε διπλή τριτονη αντικατάσταση.

Δεν ξερω αν λειτουργεί αλλα πάντως στην απλή  τριτονη  μπορείς να παίξεις  ;)
μπορει επίσης ο ντραμερ  να παίξει πεντάηχα τονισμένα ανα 7 και  ο μπασιστας διηχα τονισμενα ανα 3,5 αυτα γίνονται σε ρυθμό 4/4 ;)
Αυτός είναι του ωδείου ή μας δουλεύει?

Σαν live bootleg των Fappa & The Fathers ακούστηκε.
Νέστωρ-father, Mανος-soon to be, Γιώργος-Fappa.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εγώ περιμένω "Willie The Pimp" πάντως,.... συν τα τρελοσολάκια ;D

yannis37 είπε:
εγώ περιμένω "Willie The Pimp" πάντως,.... συν τα τρελοσολάκια ;D
Κι όμως κάπου είναι γραμμένο και αν θυμάμαι καλά είναι decent enough.

Ντο υφεση?  ::)

Μι διεση?  ???
Είσαι νέος εσύ δεν τα πιάνεις αυτά ακόμα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back