- Πόντοι
- 1,058
Αϋπνίας συνέχεια. Ένα μικρό ακουστικό folk/blues, κιθάρα, φωνή και μικρόφωνο. Σας το χαρίζω και πάω για ύπνο.
4_oclock_blues.mp3
4_oclock_blues.mp3
Paul McCartney - Listen To What The Man Said (live '1987)LK είπε:Άσε με να σε μανατζάρω….αλλά δεν θα σε βάζω να τραγουδάς blues (όχι ότι δεν το έχεις), αλλά σε θέλω σε Pop/ rock αλά Robbie Nevil …..είπες τίποτα;;;; Να ακούς τον manager! ;D ;D
αλλά σε θέλω σε Pop/ rock αλά Robbie Nevil
Κόργιε, είχα πέσει για ύπνο και είχα αρχίσει να μετράω αλλά ξαφνικά άκουσα την παντόφλα με το τέμπο. Σηκώθηκα γρήγορα, τη φόρεσα και έγραψα. Η παντόφλα είναι custom shop παραγγελία 47 νούμερο για βίντατζ σκάσιμο και σόλα από καουτσούκ Μαδαγασκάρης για ντεφινίσιον στις υψηλές. Έχω δοκιμάσει και με σαγιονάρα αλλά κάνει μόνο για μέταλ. Ο Μακάρτνεϋ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου γιατί έχει αφοδευτεί στο τάληρο. Εγώ ειμί πτωχός πλην τίμιος καλλιτέχνιες.Κοιμήσου βρε παιδάκι μου καμμιά φορά.....διότι έτσι όπως το πας....θα μας ξενυχτάς!(ο μετρονόμος είναι η παντόφλα?....)
Υ.Γ. Δεν βλέπεις τον Μακάρτνεϋ παραπάνω...και κοιμάται..και φρέσκος δείχνει...και γράφει κι αυτός ωραία μουσική.
Άσε γι' αυτά να ανησυχεί ο Manager ;DJazzjoker είπε:.....αν και έχω μόνο έναν μεγάλο γερανό.