2ο Noiz online jam

Εσύ δεν έβαλες μόνο κιθάρα όμως, έκανες κανονική ενορχήστρωση...Και επίσης είπαμε να γράψει ο καθένας 1 λεπτό...όχι να παίξει σε ΟΛΟ το κομμάτι...

elavd είπε:
Εσύ δεν έβαλες μόνο κιθάρα όμως, έκανες κανονική ενορχήστρωση...Και επίσης είπαμε να γράψει ο καθένας 1 λεπτό...όχι να παίξει σε ΟΛΟ το κομμάτι...
Mπορείς εσύ ή ο fleamail να γράψετε τους... κανόνες εμπλοκής?  ;D

Γιατί είναι πιθανώς και αρκετά παιδιά που δεν είχαν ασχοληθεί με το πρώτο jam.  ;)

καταγγελω τον διοργανωτη διοτι εβαλε δυσκολο τρακ, να βγαλει στην απεξω εμας τα κουλαδια. Αισχος!!

gpolic είπε:
καταγγελω τον διοργανωτη διοτι εβαλε δυσκολο τρακ, να βγαλει στην απεξω εμας τα κουλαδια.
Εδώ έβγαλα και τον εαυτό μου απ' έξω!!! ;D

Δεν εχει σημασια. Εγω διαμαρτυρομαι οπως και να εχει. :-)

Δε προχωράει η φάση βλέπω εδώ.

Ελα να δώσουμε ενα χεράκι

http://www.box.net/shared/k25giufswc

Εδω είναι το χεράκι μ.Οπως βλέπετε διακρίνομαι απο εμπνευση απέραντη.

Υ.Γ.Φλέα, αν τελικά τελειώσει το κομμάτι αυτό, θέλω να μην πειράξουμε τον ήχο καθόλου.Αν στο κάνω export όπως είναι θα βρείς τον χρόνο να το βάλεις?Εχω stereo enhancer κ αν το κάνω mono θα χαθεί.

Ρε παιδιά (trigga και rivera), δε καταλαβαίνω γιατί γράφετε πολλά κανάλια κιθάρας;  :-\

Αφού είπαμε ότι ο καθένας θα γράψει απλά 1 σόλο.

νομιζω οτι ειναι πολυ προφανες οτι τα ..ξερα και αμιξαριστα θα τα στειλουν στον fleamail..αυτα ειναι για εμας εδω στο φορουμ για να ακουγονται πιο ..ευχαριστα...

ελκαβλντ φανκια χωρις τσικι τσικι απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Τέλος

Σχετο είναι απλα άμουσο που να το πάς.Ενω τώρα του δίνω ενα προσανατολισμό vintage καραφανκίλας.

Το ψαξα πολύ το θέμα κ δεν παλεύω να βρω κάτι πιο σχέτο.Για να γκρουβάρει νομίζω θέλει τσικι τσικι wah.Τουλάχιστον για μενα σε τέτοια στύλ έτσι πορώνομαι.

Αν δεν περνάει στη μίξη μην το βάζουμε ας υπάρχει εδώ, πες πως δεν πρόλαβα, κλάιν.

Όπως νομίζετε...Απλά θα μπερδευτεί πολύ το πράγμα...

Αν κατι ειναι καλο γιατι να μην εχει και περισσοτερες απο μια κιθαρες ή καποια ενορχηστρωση.....ισα ισα που ειναι καπως δημιουργικοτερο απο το 10000στο σολαρισμα (που ηδη το καναμε) πανω σε backing......εκτος και αν υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες για οποιον αναλάβει το μιξαρισμα οποτε εξυπακουεται οτι αυτος βαζει τους ορους......

fenderiarhs είπε:
Αν κατι ειναι καλο γιατι να μην εχει και περισσοτερες απο μια κιθαρες ή καποια ενορχηστρωση.....ισα ισα που ειναι καπως δημιουργικοτερο απο το 10000στο σολαρισμα (που ηδη το καναμε) πανω σε backing......εκτος και αν υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες για οποιον αναλάβει το μιξαρισμα οποτε εξυπακουεται οτι αυτος βαζει τους ορους......
Πολύ σωστό αυτό.

Στην τελική δεν θα μπορούσε να στείλει κάποιος, 2 διαφορετικά clips για την "ενορχήστρωση" που έκανε? Με τις κιθάρες πάντα παναρισμένες δεξιά και το BT αριστερά, όπως και στο πρώτο jam. Και ίσως κάποιες "εισηγήσεις" για το πανάρισμα κλπ.  ;)

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: γράφουμε σε ένα από τα μέρη που περιέγραψε ο elavd σε προηγουμενο post?

Εγώ εξακολουθώ να "ακούω" 4 μέρη:

1ο μέρος: 0:00-1:04

2ο μέρος: 1:05-1:50

3ο μέρος: 1:51-2:36

4ο μέρος: 2:37-τέλος κομματιού

Απλά, αυτός που θα παίξει το 4ο μέρος, είναι ευνοημένος γιατί θα παίξει λίγο παραπάνω (έχει περισσότερα μέτρα πάνω σε Ε7#9) ;)

κυριοι καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες , αλλα σε αυτο το track δεν θα συμμετασχω. "κολλησα"...και εκτος αυτου πρεπει να λειψω ταξιδι.

keep on playing men!  8)

o trigga μέτρησεεε!! (πολύ καλή προσπάθεια... ;))

Και χωρίς την rhythm κιθάρα πάντως μια χαρά θα ακουγόταν... :) ;)

Οποιος βρεί κ το τι κρύβει το τσόλο του χαρίζω την ψυχή μου.

οχι ρε το εκρυψα πολύ όμως, σχεδον δεν αναγνωρίζεται το ενα κ το αλλο κάνει μπάμ ρε.Να τα πάρει το ποτάμι?+

Κανείς άλλος μπάς κ κατάλαβε?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
35
Εμφανίσεις
10K
Απαντήσεις
109
Εμφανίσεις
25K

Απαντήσεις

Trending...