29 Celebrity Impressions, 1 Original Song - Rob Cantor

Kanimothrios

Δυνατό μέλος
Πόντοι
688
Aν δεν έχει υπάρξει κάποιο "πείραγμα" σε όλο αυτό,το βρίσκω εντυπωσιακό.

[flash=200,200]

Μου φαινεται σχεδον αδυνατο να ειναι ολες οι φωνες "αληθινες",εννοω χωρις καθολου πειραγμα.

Ετσι η αλλιως ομως ειναι ωραιο και εχει πολυ πλακα.

gvour είπε:
Μου φαινεται σχεδον αδυνατο να ειναι ολες οι φωνες "αληθινες",εννοω χωρις καθολου πειραγμα.

Ετσι η αλλιως ομως ειναι ωραιο και εχει πολυ πλακα.
Και εμένα έτσι μου φαίνεται,αλλά μπορεί να έχει δουλέψει το ταλέντο του πολύ δεν ξέρω,

δεν γνωρίζω και πολλά από φωνητικά.

Ακόμη και να είναι πειραγμένες οι φωνές,οι στίχοι είναι δικοί του,δηλαδή δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κοπεί-ραφτεί από τραγούδια των καλλιτεχνών που μιμείται.

Εκεί για παράδειγμα που είναι στη σειρά Shakira-Britney Spears τις πετυχαίνει εξαιρετικά..

Όπως και να έχει εντυπωσιάστηκα. :)

Kanimothrios είπε:
Εκεί για παράδειγμα που είναι στη σειρά Shakira-Britney Spears τις πετυχαίνει εξαιρετικά..
Εκει επαθα και του λογου το σοκ,πως αλλαζε τις γυναικειες φωνες με τετοια ανεση.

Οπως και να'ναι εχεις δικιο,δεν στερειται ταλεντου και το εχει δουλεψει το πραγμα.

Πολυ καλος.

Δε νομίζω ότι παίζει πείραγμα. Απλά είναι ταλέντο ο άνθρωπος. Και έχει πιάσει το νόημα ότι η μίμηση δεν είναι στη χροιά αλλά στα γυρίσματα και τα τελειώματα.

RayDTutto είπε:
Δε νομίζω ότι παίζει πείραγμα. Απλά είναι ταλέντο ο άνθρωπος. Και έχει πιάσει το νόημα ότι η μίμηση δεν είναι στη χροιά αλλά στα γυρίσματα και τα τελειώματα.
+2112

Απ'ότι φαίνεται έχει γράψει με το μικρόφωνο της κάμερας, οπότε με γνώμονα το πιάνο δεν έχει πειραχτεί τίποτα. Το πείραγμα είναι στο μυαλό του (με την καλή έννοια πάντα)  :) 

Haris είπε:
Ο "δικός μας" τον έχει εύκολα... (όπως είναι φυσικό άλλωστε, λόγω φυλετικής ανωτερότητας)
Δεν το ειχα δει,ρε συ αυτος ο Σαββιδακης τελικα ειναι καλος.

Αν και στη παγωμενη εικονα του δευτερου βιντ θα επαιρνα ορκο οτι εκανε Lou Gramm στα νιατα του. ;D

RayDTutto είπε:
Τα είπες όλα!  ;)

Ο τύπος είναι απίθανος!  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back