Rest In Peace (Αυτή που πάντα ήθελε).
Η "ειρήνη" είναι μία εσωτερική κατάσταση' date=' η οποία δεν συνάδει με το στυλ ζωής των ροκ σταρς, οι οποίοι όχι μόνο δεν βρίσκουν εκείνοι την ειρήνη, αλλά κάνουν και ότι μπορούν για να μην την βρει κανένας άλλος.
Οι δηλώσεις του Λένον για την ειρήνη είναι επιεικώς γελοίες, όταν αναλογιστεί κανείς ότι τα ίδια λένε και οι πολιτικοί, οι οποίοι αμέσως μετά στέλνουν κόσμο στα χαρακώματα.
Το ξέρω ότι ακούγεται "εξυπνακίστικο" να την λέει κανείς στον Λένον, αλλά αυτό αισθάνομαι και αυτό μου λέει η λογική μου. Κυρίως το κάνω για να μην αισθάνονται μόνοι τους όσοι (όπως και εγώ) αισθάνονται βαθύτατη αντιπάθεια για τους απανταχού ροκ σταρς.
¶μα θέλετε να βρείτε την ειρήνη, ή να δείτε πως άλλοι την αναζήτησαν και την βρήκαν, ακούστε λαϊκές μουσικές (όσες έχουν επιζήσει του MTV), ακούστε Μότσαρτ ή Βιβάλντι, ακούστε λίγη όμορφη jazz, ακούστε τέλος πάντων πράγματα που υπάρχουν όχι επειδή πουλάνε αλλά επειδή κάποιοι πιστεύουν σε αυτά.[/quote']
Wow! κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ!. Είναι ωραίο δλδ να ανοίγουμε ένα τοπικ tribute στο John Lennon και να μπαίνεις και να το γ@@@ς έτσι; Για τις απόψεις σου άνοιξε καινούριο τόπικ, και άφησε εμάς που τον αγαπήσαμε να ζούμε στην κοσμάρα μας.