Γιατί κάνεις τον εαυτό σου τόσο εύκολο στόχο; Περίμενα κάτι περισσότερο από εσένα.
Άντε, πάμε πάλι απ' την αρχή μήπως και γίνει κατανοητό.
Είπα πουθενά ότι η ραδιενέργεια δεν προκαλεί προβλήματα με τα μαλλιά; Σου είπα επανειλημένως ότι δεν μας λες κάτι καινούργιο. Αυτά τα ξέρουμε εδώ και δεκαετίες.
Από εσένα θέλω τα εξής:
1) Επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το δυστύχημα στο Chernobyl προκάλεσε (προκαλεί) προβλήματα τριχόπτωσης (ή αλωπεκία) στην Ελλάδα. Όχι γενικότητες. Πολύ συγκεκριμένα.
2) Επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το δυστύχημα στο Chernobyl προκάλεσε (προκαλεί) προβλήματα γονιμότητας στην Ελλάδα. Όχι γενικότητες. Πολύ συγκεκριμένα.
3) Επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η αυξηση προβλημάτων τριχόπτωσης (ή αλωπεκίας), αν υπάρχει, οδήγησε σε άνθηση των κλινικών εμφύτευσης μαλλιών στην Ελλάδα, τα τελευταία 25 χρόνια. Όχι γενικότητες. Πολύ συγκεκριμένα.
4) Επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η αυξηση προβλημάτων γονιμότητας, αν υπάρχει, οδήγησε σε άνθηση των κλινικών υποβοηθούμενης γονιμότητας στην Ελλάδα, τα τελευταία 25 χρόνια. Όχι γενικότητες. Πολύ συγκεκριμένα.
5) Επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η αύξηση των κλινικών εμφύτευσης μαλλιών στην Ελλάδα, αν υπάρχει, σχετίζεται με το γεγονός του Chernobyl. Όχι γενικότητες. Πολύ συγκεκριμένα.
6) Επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η αύξηση των κλινικών υποβοηθούμενης γονιμότητας στην Ελλάδα, αν υπάρχει, σχετίζεται με το γεγονός του Chernobyl. Όχι γενικότητες. Πολύ συγκεκριμένα.
Αν αποτύχεις να παρέχεις τα στοιχεία αυτά, τότε τα λεγόμενά σου είναι απολύτως αυθαίρετα συμπεράσματα που έβγαλες μόνος σου μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή.
Το γεγονός ότι πιθανώς έχεις γνώσεις επί σχετικών ζητημάτων, δεν σου δίνει το δικαίωμα να βγάζεις αναπόδεικτα συμπεράσματα. Πόσο μάλλον να τα παρουσιάζεις στο κοινό και να συμπεριφέρεσαι σαν να μας κάνεις και χάρη. Αναρωτιέμαι, θα έγραφες τα ίδια σε ένα επιστημονικό φόρουμ σχετικής θεματολογίας;
December είπε:
Σας εδωσα 8 «δωράκια» , μου κάνατε εσεις theoctapus, ένα « δωράκι».
Εσύ είσαι υποχρεωμένος να στηρίξεις τα λεγόμενά σου, όχι εγώ. Και τα "δωράκια" σου δεν πρόσθεσαν απολύτως τίποτα στην συζήτηση (εκτος του ότι δεν μπορείς να αποδείξεις αυτά που λες)
Επίσης Long-term exposure to microwave radiation can cause hair loss-λέτε όλοι αυτοί που κατακλύζουν τις ειδικές μονάδες για εμφύτευση να πήραν φούρνο μικροκυμάτων και να φταίει αυτό?
Που είναι όλοι αυτοί "που κατακλύζουν τις ειδικές μονάδες για εμφύτευση"; Θέλω στοιχεία. Και αν υπάρχουν, εσύ πως το ξέρεις ότι ευθύνεται το Chernobyl; Και μια που το συζητάμε, οι φούρνοι μικροκυμάτων προκαλούν τριχόπτωση;
ΟΚ, μπορώ να δεχτώ ότι η Χ κλινική πήρε και ISO στην Ελλάδα και ότι υπάρχει αύξηση της ζήτησης στην ειδικότητα (που είναι τα στοιχεία και εδώ; ) Εσύ που το ξέρεις ότι σχετίζεται το Chernobyl; Να κάνω ένα αυθαίρετο συμπέρασμα (τι, μόνο εσύ θα παίζεις; ) Εγώ σου λέω ότι οι άντρες τα τελευταία 15 χρόνια έχουν γίνει πιο ευαίσθητοι με την εμφάνισή τους. Ή ότι δεν υπήρχε εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού πιο πρίν. Ή ότι το κοινό δεν ήξερε ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.
Χμμμ, τα τελευταία 15 χρόνια έχουν αυξηθεί και οι πωλήσεις μέσω internet στην Ελλάδα. Βρε, λες;
Conclusion =συμπερασμα (δλδ βγαζουμε ένα συμπερασμα από τα στοιχεια που μας δινονται)
Δικα σας τα συμπεράσματα (τα δικά μου τα έχω βγάλει) και τα παρέθεσα στο αναγνωστικό κοινό χωρίς να διαφημίζω κανέναν με γνώση των συνεπειών του νόμου.
Ααα γειά σου. Δικά σου είναι τα συμπεράσματα. Όχι της επιστημονικής κοινότητας. Και σε πληροφορώ ότι το αναγνωστικό κοινό δεν έχει ανάγκη άλλη παραπληροφόρηση.
Ναί είμαι. Αφού φαντάσου ότι αν βγούμε ποτέ μαζί, εσύ θα πληρώσεις.
Ναι είμαι. Αφού φαντάσου ότι αν βγούμε ποτέ μαζί, θα αερίζομαι και θα σε κοιτάω εκνευρισμένα.
Eχω πεσει χαμηλά.
Αλλα ευτυχώς, I've got a life
Life you' ve got. Point, you don't.