1o Noiz "HARD ROCK" jam

Δάχτυλα ---> Epi Tbird (both pups full) ---> DOD wah ---> Behringer VT999 ---> Digitech RP80 ---> Behringer Ultra-G DI ---> soundblaster 1024 live!

Bravo παιχταραδες μου!!!!!Bravo και στον μαστερ playloud για την ιδεα και το ολο στησιμο!!! Το jam τα εσπασε και οπως ειπωθηκε επεσε τρελο ξεκαυ....μα (ή μηπως καυ...μα για το 2o Hard Rock jam???)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απίστευτα όλα τα clips, απίστευτοι παίκτες, απίστευτα σολίδια! Ένα μπράβο από μένα σε όλους! Δυστυχώς κάνει μπάμ η έλλειψη εξοπλισμού (και το latency που είχα :-X) στο δικό μου, αλλά τουλάχιστον περάσαμε καλά! :D

Έτσι για την ιστορία...

Δάχτυλα -> G&L L2500 Tribute (passive/both pups/parallel/treble & bass full) -> καρφί σε μια προπολεμική κάρτα ήχου και περασμένο από μερικά fx από το acid.

Παρεμπιπτόντως, banana sensei, αυτό που άκουσες είναι το περισσότερο overdrive (άντε λίιιιγο παραπάνω σε φάσεις) που χρησιμοποιώ, οπότε... :P

Παρότι η πάγια άποψή μου είναι ότι 25 γκαζωμένοι κιθαρίστες να σρεντάρουν ασταμάτητα, είναι 25 περισσότεροι από όσοι χρειάζονται ;D, ομολογώ ότι κι εγώ έπαθα ένα σοκ με το πόσο (και πόσα) καλά παιξίματα άκουσα σ' αυτά τα κλιπς. Μπράβο παλικάρια και μπράβο Playloud για την πρωτοβουλία!

Παιδια καταπληκτικα ολα τα κλιπ,χαρηκα πολυ που εβαλα και εγω ενα λιθαρακι στο ολο σκηνικο και θα γουσταρα να το ξανακανω.Παρεπιπτοντως Peavey Vandenberg-->GT-8-->PC.

Έχω μείνει ΑΦΩΝΟΣ με τα κλιπς  :o

ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ  8)

Ειλικρινά περίμενα να ακούσω πολλά ροκ κλισέ να επαναλαμβάνονται αλλά δεν...ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν. Η ποικιλία στην τεχνοτροπία όλων μου έδωσε τροφή για περαιτέρω βελτίωση στην προσέγγιση του τσόλο γενικότερα. Και ωραίοι ήχοι ρε παιδί μου. Έπεσε πολύ σφύριγμα αγόρια  :D

Απ'τη μεριά μου πριν παραθέσω το gear, ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον NicolasAth72 για το jammin απόγευμα που γράψαμε τα takes μας με ευγενική χορηγία του (των) HIWATT, της άψογης καμπίνας Marshall, του πεταλακίου Warp Factor gia poly metal και της αλυσίδας ηχογράφησης σε πραγματικά ροκ εντάσεις!

Από μεριάς μου:

α. Ibanez SA360 LTD με τον Duncan Designed ΗΒ-101 ('59) για τα feedbacks τα οποία ήταν all the money για μένα κατά τις ηχογραφήσεις

β. Schecter Demon με Duncan Designed HB-105 (Blackouts) για το υπόλοιπο. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΣΕΚΤΕΡ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΦΤΟ ΥΝΕ;  ;D

γ. Χορδές 10άρες D'Αddario τουλάχιστον 6μήνου

δ. δάχτυλα χωρίς μανικιούρ  :P

ε. μια πένα με ένα τσαχπίνικο χελωνάκι  ;D

Μόλις τώρα άρχησα να τα ακούω και έχω εντυπωσιαστεί!

Πολυ καλή δουλειά από όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον playloud.

Ελπίζω και σε 2ο jam.

bluezlick είπε:
panagiotisrx7

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΛΟ  κ πολυ ωραια δουλεμενο!
Thanks mate!

Parts Ibanez swirl --> POD2 (Soldano preamp sth) --> Lexicon Omega --> Nuendo --> playloud

μπραβο παιδια ..!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

τα κλιπς μ@μ@νε !!!!!!

αι λοβ γιου ολ  ;D ;D

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια κ απο την μερια μου κ ειδικα στον playloud για ολο το σκηνικο που οργανωσε

Αναμενουμε για 2ο jam!!!

Ibanez RG505 -> Route66 -> Laney GH50L (preamp) -> Behringer Gi100 (cab sim) -> PC

καποιους ''θορυβους'' τους εβαλα με το Digitech Talker

συγχαρηρητηρια κ παλι!!

Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα. Περιμένω και το 2ο JAM  ;D

Τα μπλιμπλίκια που χρησιμοποίησα ήταν

Ibanez s1625 -> satchurator -> nova delay -> Hughes & Kettner Edition blue -> mic -> PC

Custom Ibanez style με EMG 81-SA-89 ->Digitech Metal Master -> Trust Κάρτα ήχου της κακιάς ώρας  ;D

Και ξανά μπράβο στον playloud για τη δουλειά!!!

λοιπον τα καλυτερα παιξιματα για μενα απο οσους θυμαμαι:

longshadow

playloud

gregg+9

kotsadoros

kramer8

ηχογραφηση σε μια audigy μεσω guitar rig ,o play loud Εβαλε λιγο reverb και delay

κιθαρα :aria the cat ( μη γελατε)  :) :)

Συγχαρητιρια σε ΟΛΟΥΣ και κυριως στον εμπνευστη!!!.

Εγω επαιξα με Gibson Les Paul Standard - Orange tiny terror combo- mic shure beta -tascam 122

Mπραβο σε ολους παιδια και ειδικα

στον playloud για πρωτοβουλια-μιξη-χρονο και υπομονη

Γ**ω τα παιξιματα λεμε  :)

Εγω επαιξα με την bacchus strat, vht super thirty και εcho tap delay

Παιδια χαιρομαι γιατι βλεπω οτι γουσταρατε ολοι. Χαιρομαι ιδιαιτερα.

Και παλι μπραβο σε ολους

Εύγε παίδες..

Επιτέλους ένα πιο γκαζωμένο noiz jam-τελικά πολλοί το είχαν ανάγκη.

Μπράβο Τάκη

Παιδια μπραβο σε ολους και απο εμενα, χθες ειχα τα κλιπακια και παιζανε στο repeat.

Εγω χρησημοποιησα μια  Musicman silhouette special μεσα στο guitar port με την προσομοιωση του plexi και λιγο fuzz για πιο πολυ gain. Delay και reverb απτα waves και η καρτα ηχου ειναι μια M-audio audiophile 192.

Να το ξανακανουμε συντομα ε?

Εγω επαιξα με την παλια μου Stratocaster Japan, maple (με Seymour Duncan little 59 σε θεση neck). Λεω παλια επειδι την εχω 15 χρονια. Καρφι στον Peavey 6505+ (120 watt κεφαλή με καμπινα 2x12). Φυσικα η ενταση ηταν λιγο κατω απο το ενα.

Ενα φθηνο μικροφωνο, τοποθετημενω στο κεντο του ενος εκ των δυο ηχειων. Απο κει σε ενα φθηνο μικτη και μετα στην επισης φθηνη καρτα μου ηχου (Sound Blaster Live 5.1), την οποια εχω απο το 2002.

Χρησιμοποιησα το Sonar 3, απ οπου προσθεσα και λιγο reverb + delay.

Αυτα! ;)

Ελπιζω να σας αρεσε ο ηχος μου!  ;)

Μπραβο σε ολους!! Φοβερα παιξιματα και χωσιδια τρελα!!! Γουσταρα παρα πολυ!!! Μεγαλο μπραβο και στον playloud για την πρωτοβουλια και το φοβερο backing track! Κριμα που το εχασα, ισως λαβω μερος στο επομενο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back