1η Παρουσίαση έργων του Εκδοτικού Οίκου Musica Ferrum

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στις 18:00 θα γίνει η 1η παρουσίαση έργων του εκδοτικού οίκου Musica Ferrum.

Θα παρουσιαστούν τα έργα του συνθέτη Νίκου Χαριζάνου.

Monographs I και Monographs II για πιάνο

και

Eight works για φλάουτο

Ομιλητές:

Θωμάς Ταμβάκος - Μουσικογράφος - Κριτικός - Ερευνητής - Δημιουργός & κατόχος του ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΡΓΩΝ ΘΩΜΑ ΤΑΜΒΑΚΟ

Νίκος Χαριζάνος - Συνθέτης

και

Νικόλας Σιδερής - Εκδότης & Επιμελητής των έργων

Μουσικοί:

Αγγέλικα Παπανικολάου - Πιάνο

Αμαλία Κουντούρη - Φλάουτο

Είσοδος Δωρεάν.

και σε δεύτερο χρόνο (ποστ) να αναφέρω ότι αν και καταλαβαίνω ότι δεν είναι καθόλου ο χώρος των περισσοτέρων εδώ, παρόλ'αυτά θα είναι, σίγουρα μια ευκαιρία για κάτι διαφορετικό.

Ελπίζω να δω κάποιους από εσας την Τρίτη!

Nikolas είπε:
Ελπίζω να δω κάποιους από εσας την Τρίτη!
...κανένα καναπεδάκι, θα έχει ή νηστικοί θα τη βγάλουμε? ;D

στις 6.00 δύσκολο για μένα... :'(

marathon είπε:
...κανένα καναπεδάκι, θα έχει ή νηστικοί θα τη βγάλουμε? ;D

στις 6.00 δύσκολο για μένα... :'(
Κρίμα που δε θα έρθεις.
Να ήσουν είχα ετοιμάσει αστακομακαρονάδα και κόλπα με Beluga από Azerbaijan τώρα που έχω μέσο... Αλλά δε θα έρθεις οπότε άκυρα όλα!  ;D

Ρε συ! Τσάμπα θα μπεις, τσάμπα θα ακούσεις (σύγχρονη κλασσική) μουσική, τσάμπα θα ακούσεις και εμένα να μιλάω για πράγματα που μάλλον δε σε ενδιαφέρουν. Και το σκέφτεσαι; Δεν είσαι καλά!  ;D ;D

(Σοβαρά τώρα... δε βλέπω να υπάρχει κάτι προς φαΐ, εκτός αν θέλετε να παραγγείλετε εσείς κάτι... Η εναλακτική ήταν πλέον των ορίων μας...)

Nikolas είπε:
Ρε συ! Τσάμπα θα μπεις, τσάμπα θα ακούσεις (σύγχρονη κλασσική) μουσική, τσάμπα θα ακούσεις και εμένα να μιλάω για πράγματα που μάλλον δε σε ενδιαφέρουν. Και το σκέφτεσαι; Δεν είσαι καλά!  ;D ;D
Με έχεις για δημόσιο υπάλληλο να φεύγω από τη δουλειά πριν τις 8-8.30? ;)

marathon είπε:
Με έχεις για δημόσιο υπάλληλο να φεύγω από τη δουλειά πριν τις 8-8.30? ;)
ρε ΣΦ! Γιατί χάκαρες το λογαριασμό του γέρου πάλι; Τι θα γίνει με σένα;  ;D

Σου εύχομαι καλές δουλειές Νικόλα! Μακάρι να μπορούσα να έρθω - θα ερχόμουν οπωσδήποτε. Αν γίνει κάτι ανάλογο μέσα στις γιορτές πολύ πιθανό να παρευρεθώ.

Να ευχηθώ κι εγώ καλές δουλειές Νικόλα και να πάνε όλα καλά!

Δυστυχώς η απόσταση που με χωρίζει από την Αθήνα είναι απαγορευτική οπότε δε θα μπορέσω να έρθω, αν και πολύ θα το ήθελα.

Χμμμ Τρίτη, κέντρο, στις 6:00 ..... αν κανονίσω καμιά συνάντηση στα κεντρικά..... αλλιώς...... να δούμε.

Καλή επιτυχία όπως και να χει Νικόλα.

Είναι δύσκολη ώρα, το ξέρω. Εδώ εγώ με τη βία θα τα καταφέρω...

Αλλά η εναλακτική ήταν να γίνει Φλεβάρη, που είναι, απλά, πολύ μακριά. Θα έχουν γίνει τόσα άλλα στο μεταξύ που... τρέχα γυρεύε.

Όπως και νά'χει ελπίζω να δω κάποιους από εσάς. Ελπίζω επίσης ότι θα υπάρχει βίντεο και ηχογράφηση, οπότε θα έχω υλικό να διαθέσω διαδικτυακά! :)

Sami Amiris είπε:
Δυστυχώς θα είμαι Κρήτη, Τετάρτη θα είμαι Αθήνα. Φτου...
Κρίμα ρε Σάμη...
Τέλος πάντων, μια άλλη φορά σε δική μου βραδιά ή δική σου! Πού θα πάει; Θα πετύχουμε ο ένας τον άλλο, τι στο καλό... δεν είναι δα και ΤΟΣΟ μεγάλη η Αθήνα. Ένα μεγάλο χωρίο είναι! ;)

Για άλλη μία φορά, Νικόλα, θυμίζεις σε όλους μας τι μπορεί να σημαίνει σοβαρή μουσική πορεία στην Ελλάδα του 2013. Προσωπικά, σε ευχαριστώ για το παράδειγμά σου και το γεγονός ότι κοιτάζεις μακρυά. Δεν ενδιαφέρομαι αρκετά γι' αυτά που προσφέρεις ώστε να παρευρεθώ, αλλά γίνεται συνέχεια σαφέστερο ότι άλλους είκοσι σαν εσένα να είχε η χώρα θα ήταν μία καλύτερη χώρα.

trolley είπε:
Για άλλη μία φορά, Νικόλα, θυμίζεις σε όλους μας τι μπορεί να σημαίνει σοβαρή μουσική πορεία στην Ελλάδα του 2013. Προσωπικά, σε ευχαριστώ για το παράδειγμά σου και το γεγονός ότι κοιτάζεις μακρυά. Δεν ενδιαφέρομαι αρκετά γι' αυτά που προσφέρεις ώστε να παρευρεθώ, αλλά γίνεται συνέχεια σαφέστερο ότι άλλους είκοσι σαν εσένα να είχε η χώρα θα ήταν μία καλύτερη χώρα.
Συμφωνω απολυτα σε οσα λες!  ;D
Σοβαρα παντως καταρχην με κολακευεις και κατα δευτερον δε νομιζω οτι κανω κατι διφορετικο απο πολλους αλλους...

Νικο: θενξ

Ένα μικρό bump για την παρουσίαση που θα γίνει αύριο!

Προσωπικά έχω αρκετό άγχος και τρακ, αφού... δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο. Δώστε μου ένα πιάνο και είμαι μια χαρά. Αλλά να μιλάω; μπρρρρ...

Τέλος πάντων...

Ελπίζω να τα πούμε με κάποιους!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back