1η Ιουλιου.Θα το κοψετε?

Chris.Dem.

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εχω μεγαλη περιεργεια να δω κατα ποσο θα ισχυσει (Πιστευω κατα πολυ)...

Εχετε αναλογιστει κατα ποσο θα επηρεασει τα νυχτερινα κεντρα,clubs και λοιπα στεκια?

Τι θα απογινει ο αγαπημενος μου (κι οχι μονο "μου") συνδυασμος τσιγαρο-αλκοολ?

Ή ακομα χειροτερα ο συνδυασμος τσιγαρο-καφε!

Ποια η αποψη σας?

Let's talk about it

Το θέμα έχει συζητηθεί περισσότερο από την Baja Tele, το maple vs rosewood και τo value for money των Harley Benton. Δε λέει να το ξαναπιάσουμε...

spy είπε:
Το θέμα έχει συζητηθεί περισσότερο από την Baja Tele, το maple vs rosewood και τo value for money των Harley Benton. Δε λέει να το ξαναπιάσουμε...
και που εγινε αυτο?

Εδω στο noiz?

Εγω δυστυχως( ή ευτυχως ) ειμαι πιο πολυ του φαγητου. Παιζει να εχω καπνισει οχι πανω απο 10 πακετα στη ζωη μου. Οποτε για μενα το ιδιο θα ειναι. Πολυ αμφιβαλλω πως θα το κοψουν οσοι καπνιζουν καθημερινα ομως σιγουρα θα βοηθησει στην μειωση του παθητικου καπνισματος. Ο καθαρος αερας ειναι δημοσιο αγαθο.

Η νοοτροπια σιγουρα εχει αλλαξει. Αν καποτε ηταν της μοδας το τσιγαρο και το στυλακι "ρουφαω και ειμαι μερακλης" σημερα ολοι καπνιζουν και αισθανονται ενοχοι και αυτο φαινεται, και το αστειο ειναι οταν βλεπεις πολλους να καπνιζουν ΤΑ ντουμανια με το σκεπτικο "να καπνισω οτι ειναι να καπνισω μεχρι τον Ιουλιο, γιατι μετα θα πεσει μαχαιρι"!

Απολυτως λογικο.

Οσον αφορα τις επιχειρησεις εχεις φανταστει κατα ποσο θα τις επηρεασει!?

ελλάδα είσαι. άμα εφαρμόζονταν οι νόμοι έτσι θα'μασταν;

Το τσιγαρο, το προπατζιδικο και το σουβλακι δεν κοβονται απο τον ελληνα...τι να λεμε τωρα, τα παντα ολα...

Το εχω κοψει (ευτυχως) εδω και καιρο.

Που θα παει θα κοπει και εδω.

Προσωπικα με ενδιαφερει να κοπει στα εστιατορια,στους χωρους δουλειας ,στα νοσοκομεια (χθες πηγα να επισκεφθω εναν φιλο μου σε δημοσιο νοσοκομειο και ο....γιατρος ...καπνιζε μεσα στο...θαλαμο...ΜΑΖΙ με το φιλο μου!!!!!),στα σινεμα & γενικα στους κλειστους χωρους.

Στα μπαρ και στα σκυλοροκαδικα ουτε κρυο ουτε ζεστη μου κανει.....

Superfunk είπε:
Στα μπαρ και στα σκυλοροκαδικα ουτε κρυο ουτε ζεστη μου κανει.....
Εμένα μου κάνει κρύο και για αυτά γιατί θέλω να μπορώ να βγω ένα βράδυ χωρίς να βρωμάω ολόκληρος τσιγαρίλα όταν επιστρέψω. Είναι άκρως ενοχλητικό να μην καπνίζεις και να μυρίζουν τσιγάρο τα ρούχα σου!

Οσον αφορα τις επιχειρησεις εχεις φανταστει κατα ποσο θα τις επηρεασει!?
Πειράζει να σκεφτούμε τους μη-καπνιστές και τη δημόσια υγεία πριν μας πάρει ο πόνος για τις επιχειρήσεις;

..Εχουν βρεί τρόπους οι δαιμόνιοι να μην κοπεί εκεί που πονάνε οι περισσότεροι...κάπου διάβασα μία περίληψη του νομου και είναι πραγματική κοροιδία...θα ψάξω να το βρω και θα το ανεβάσω εδώ κάνοντας bold σημεία που θα εξοργίσουν ακόμα και καπνιστες...

Ως πρώην καπνιστής των 3 πακέτων την ημέρα (endorsed by Winston & NesCafe) καταλαβαίνω τους καπνιστές απόλυτα!!!

Τώρα που το έχω κόψει εδώ και κάποιους μήνες καταλαβαίνω πόσο ΚΑΚΟ έκανα στον εαυτό μου και θεωρώ το μέτρο πιο ελαστικό από ότι θα έπρεπε! Οκ, ακούγεται ακραίο αλλά πιστέψτε με μακάρι να είχε απαγορευτεί πολλά χρόνια πριν και να είχα καπνίσει μερικές χιλιάδες τσιγάρα λιγότερα!! Θα νευρίαζα τον πρώτο καιρό όμως μακροπρόθεσμα... ;) ;) ;) ;)

Alchemist είπε:
Εμένα μου κάνει κρύο και για αυτά γιατί θέλω να μπορώ να βγω ένα βράδυ χωρίς να βρωμάω ολόκληρος τσιγαρίλα όταν επιστρέψω. Είναι άκρως ενοχλητικό να μην καπνίζεις και να μυρίζουν τσιγάρο τα ρούχα σου!

Πειράζει να σκεφτούμε τους μη-καπνιστές και τη δημόσια υγεία πριν μας πάρει ο πόνος για τις επιχειρήσεις;
+19298193862374692134591235640126340782614

;D

Πρέπει, πρέπει, πρέπει, πρέπει, πρέπει, πρέπει.

Κώστα μπορείς, μεγάλωσες, είσαι δυνατός, σκεπτόμενος βρε παιδί μου, το ξέρω ότι μπορείς. Κόφτο. Είναι ανθυγειινό, βάρβαρο, παράλογο ρε συ.

Και έρχεται εκείνο το καλοκαιρινό πρωινό που έχεις βγει στο μπαλκόνι μυρίζεις γη και θάλασσα και ο κόσμος κοιμάται από τις χθεσινοβραδινές κραιπάλες.

Είσαι μόνο εσύ, η θάλασσα, τ' αεράκι και το μόνο που ακούγεται είναι τα πουλιά και η ψαρόβαρκα στο βάθος.

Και αφού βρεις τον σελιδοδείκτη, τραβάς μια γουλιά από το ζεστο ελληνικό που μόλις έφτιαξες.........

Κώστα μπορείς, μεγάλωσες, είσαι δυνατός, σκεπτόμενος βρε παιδί μου, το ξέρω ότι μπορείς. Κόφτο. Είναι ανθυγειινό, βάρβαρο, παράλογο ρε συ.

audiokostas είπε:
Κώστα μπορείς, μεγάλωσες, είσαι δυνατός, σκεπτόμενος βρε παιδί μου, το ξέρω ότι μπορείς. Κόφτο. Είναι ανθυγειινό, βάρβαρο, παράλογο βρε παιδί μου.

Κώστα μπορείς, μεγάλωσες, είσαι δυνατός, σκεπτόμενος βρε παιδί μου, το ξέρω ότι μπορείς. Κόφτο. Είναι ανθυγειινό, βάρβαρο, παράλογο βρε παιδί μου.
E αφού μπορείς Κώστα.... Κόφτο το ρημάδι, μόνος σου το λες.... :P :P :P :P :P :P :P

Eγώ πάντως δεν νομίζω ότι πρέπει να παρεμβαίνει το κράτος στην τσιγαροκοπτικήν.

Το δικαίωμα στην ηλιθιότητα είναι δημόσιο αγαθό.

kwstas79 είπε:

δε ξέρω αν το λες σοβαρα αλλά όταν η ηλιθιότητα παρεμβαίνει σε τρίτους γίνεται έγκλημα και όχι απλά μια "μαμακία".
Έχω κάθε δικαίωμα να πηγαίνω με τα παιδιά μου σε δημόσιους χώρους και να μην έχω το κάθε φουγάρο δίπλα μου!

/Ο άνθρωπος που δεν έχει πρόβλημα να καπνίζουν σπίτι του, αλλά τον σέβονται.

kwstas79 είπε:

Διαφωνώ για τους ίδιους λόγους που διαφωνώ και στο θέμα του κράνους (οτι πρέπει και καλά να επαφίεται στη ανεξάρτητη βούληση στου οδηγού) και ακόμα περισσότερο.

Και διαφωνώ ως προς το δημόσιο που πρέπει να εφαρμοστεί.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να ανέχεται την βλακεία μου να εισπνέω τις αναθυμιάσεις του ματσουκιού που βάζω στο στόμα μου.

Σπίτι του, ΑΝ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ή στο πάρκο ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αλλά σε χώρο που βρίσκονται άλλοι, είναι φασιστικό να επιβάλλεις την βαρβαρότητά σου

To δικαίωμα στο δημόσιο κάπνισμά είναι το πιο νόμιμο "φασιστικό" δικαίωμα μονοδιάστατης επιλογής που έχει υπάρξει. Καταστρέφουμε τα πνευμόνια και την υγεία του άλλου επειδή κάνουμε μια επιλογή που θα έπρεπε να αφορά εμάς στο σπιτάκι μας και πουθενά αλλού. Όχι μόνο αυτο, έχει γινει αυτονόητο ότι θα καπνίζουν και στην δουλεια και στο ασανσερ και οπου γουστάρουμε. Κι αν ο άλλος που ποτέ δεν το επέλεξε και του το πετάς στην μάπα σου πει να το σβήσεις τον λες και καταπιεστή των πάντων.

Κάτι σε καπιταλισμό μου φέρνει.

;D :o

Κανεις δεν σας ειπε να το κοψετε! Απλα πλεον σας ζητανε τα αυτονοητα. Να το κανετε για παρτυ σας και στον χωρο σας. Δεν μπορειτε με μια δικια σας επιλογη να επιλεγετε και για τον αλλον.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτο δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ο νόμος αυτός (που δεν θα κάνει τιποτα οπως ποτέ δεν αλλάζει τίποτα) δεν ειναι για την καταπίεση του δικαιώματος του καπνιστή να καπνίζει, είναι για την ελευθέρωση του καταπιεσμένου μη καπνιστή στην δημόσια ζωή. Οταν μια επιλογή επηρεάζει υγεία και ζωή δεν γίνεται η επιλογή να γίνεται αποδεκτή δημόσια.

;)

tugito είπε:
Κανεις δεν σας ειπε να το κοψετε! Απλα πλεον σας ζητανε τα αυτονοητα. Να το κανετε για παρτυ σας και στον χωρο σας. Δεν μπορειτε με μια δικια σας επιλογη να επιλεγετε και για τον αλλον.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτο δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ο νόμος αυτός (που δεν θα κάνει τιποτα οπως ποτέ δεν αλλάζει τίποτα) δεν ειναι για την καταπίεση του δικαιώματος του καπνιστή να καπνίζει, είναι για την ελευθέρωση του καταπιεσμένου μη καπνιστή στην δημόσια ζωή. Οταν μια επιλογή επηρεάζει υγεία και ζωή δεν γίνεται η επιλογή να γίνεται αποδεκτή δημόσια.
+10000010000

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ tugito-άκο μου ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back