- Πόντοι
- 16
θες να πεις οτι ολες οι κιθαρες ΤΟΥ ακουγονται ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ.. ;D (ειδικα οταν παιζει με "ντιστορσιο".. ;D)Με εκνευρίζει στα demo του Hilden ότι όλες οι κιθάρες (από 300 μέχρι 30.000 ευρώ) ακούγονται το ίδιο καλά
Κοιτα με το στυλ που παιζει δεν χρειαζεται να ειναι "οικονομικος" σε τιποτα.Ακομα και σαντουιτς μπορει να φαει αναμεσα στις νοτες ;D.Ουτε καν πενα χρειαζεται.Παντως δε νομιζω οτι ειναι "αντι-οικονομικος" στην κινηση του αριστερου απλα....βαρετος στην κινηση και των δυο ;D.Jazzjoker είπε:Πάντως έχω παρατηρήσει ότι ο συγκεκριμένος έχει το πιο "αντι-οικονομικό" παίξιμο που έχω δει σε κιθαρίστα. Κουνάει υπερβολικά τα δάκτυλα του αριστερού χεριού, ανεξάρτητα με το αν παίζει κάτι. ;D
Άντε ρε ζηλιάρηδες.sotiroubas είπε:
πες τα Cold Rolled Steel_ό_στομε! ;DSuperfunk είπε:θες να πεις οτι ολες οι κιθαρες ΤΟΥ ακουγονται ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ.. ;D (ειδικα οταν παιζει με "ντιστορσιο".. ;D)
ασε που παιζεΙ το ιδιο και το ιδιο ΥΠΕΡ-ΒΑΡΕΤΟ "μπλουζ" "σολακι"...
Ναι ρε παιδι μου..και να πεις οτι δεν εχει καλο ενισχυτη και "κρυβεται" πισω απο τη βρωμα...ολοκληρο bf vibrolux εχει... ;DΚαι επιτέλους ρε συ Hilden, ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ DRIVE.
Καμία σχέση φίλος,δεν με ενδιαφέρει πόσο κάνει, αν κάνει τρεις χιλιάδες η περισσότεροSuperfunk είπε:Ναι ρε παιδι μου..και να πεις οτι δεν εχει καλο ενισχυτη και "κρυβεται" πισω απο τη βρωμα...ολοκληρο bf vibrolux εχει... ;D
παντως και αυτη ,που κανει 4000 ευρω φθηνοτερα,το ιδιο καλα ακουγεται... ;D
και φταιει η...κιθαρα για αυτο? Ελα Χριστε και Παναγια... :επίσης πρόσεξα ότι ζορίζεται στα bends και στα vibrato είναι οφθαλμοφανές
Για άκου κι αυτήν φίλος:http://www.youtube.com/watch?v=JO0lsYY6wH8.Superfunk είπε:και φταιει η...κιθαρα για αυτο? Ελα Χριστε και Παναγια... :
ας την ΣΕΤΑΡΕ καλυτερα ωστε να μη ζοριζοντανε και τοσο πολυ... ;D
ασε που κανονικα με τα jumbo frets & το 12αρι radius & τα bends & τo...vibrato θα επρεπε να ειναι ευκολοτερα στην CP...
παντως εισαι νυχτεριδα φιλως.. ;D...μεσα απο το comprsession & την αθλια ηχητικη αναλυση του ...youtube ακους οχι μονο τον ηχο αλλα και τις δυσκολιες στην...εκτελεση του... ;D
φανταζομαι οτι θα βλεπεις και μεσα στο σκοταδι..σαν τον Batman... ;D
Superfunk είπε:ασε που παιζεΙ το ιδιο και το ιδιο ΥΠΕΡ-ΒΑΡΕΤΟ "μπλουζ" "σολακι" και δεν μπορεις να ακουσεις πως ακουγονται οι κιθαρες που πουλαει σε αυτο που θα κανουν κατα το 90% της ζωης τους (δηλ. να παιζουν ΑΚΚΟΡΝΤΑ... ;D)
Ουσιαστικά κι εγώ αυτά είπα, απλώς με... τακτ ;D- Και επιτέλους ρε συ Hilden, ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ DRIVE. >
- Προσπαθούμε να ακούσουμε!....
απο τα μεγαφωνακια του..πισιου μου το ΙΔΙΟ με τις αλλες ακουγεται.... ;Dsotiroubas είπε:Για άκου κι αυτήν φίλος:http://www.youtube.com/watch?v=JO0lsYY6wH8.
Νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου,που λέει και το άσμα..Superfunk είπε:και φταιει η...κιθαρα για αυτο? Ελα Χριστε και Παναγια... :
ας την ΣΕΤΑΡΕ καλυτερα ωστε να μη ζοριζοντανε και τοσο πολυ... ;D
ασε που κανονικα με τα jumbo frets & το 12αρι radius & τα bends & τo...vibrato θα επρεπε να ειναι ευκολοτερα στην CP...
παντως εισαι νυχτεριδα φιλως.. ;D...μεσα απο το comprsession & την αθλια ηχητικη αναλυση του ...youtube ακους οχι μονο τον ηχο αλλα και τις δυσκολιες στην...εκτελεση του... ;D
φανταζομαι οτι θα βλεπεις και μεσα στο σκοταδι..σαν τον Batman... ;D
Δέστε κι αυτήν την strato από άλλον παίχτη, αλλά έχει λίγο ''ξύσιμο'':Jazzjoker είπε:Υπάρχει σαφής διαφορά κατ' εμέ. Η CP ακούγεται πολύ καλύτερη.
Η άλλη, η παλιά, έχει μηδενικό όγκο και σκάσιμο. Βέβαια, αν την είχα αγοράσει χωρίς να την ακούσω, θα την έβρισκα τρομερή. ;D