- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 48
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
είναι και ο ενισχυτής του πολύ καλός πάντως. αναφέρομαι στην προηγούμενη σελίδα στις άσπρες στρατ αλλά διαφορά δύσκολα βλέπω.
αφτα φιλως ινε λεπτωμεριαις,τα ΚΣΥΛΑ ινε το παν,ενισχιτες,μηκροφονα και ταιχνικες ιχογραφισις δεν εχουν καμια σιμασια...ακου μαι που σου λαιο φιλως..mikeguitar είπε:είναι και ο ενισχυτής του πολύ καλός πάντως.
Η δεύτερη (CP) πρέπει να είναι sonic blue, αλλά λόγω φωτισμού μοιάζει με άσπρη...mikeguitar είπε:αναφέρομαι στην προηγούμενη σελίδα στις άσπρες στρατ αλλά διαφορά δύσκολα βλέπω.
απο τα μεγαφωνακια του..πισιου μου το ΙΔΙΟ με τις αλλες ακουγεται.... ;D
θα τις βαλω στα Dynaudio του στουντιου μου και θα σου πω τη διαφορα...
[/quote
Logitech Z5 speakers με μικρό τηλεχειριστήριο κ HD SENNHEISER ακουστικά μ αυτά ακούω,για το pc τα λέμε άλλη φορά απλά δεν παίζεται.
Yπαρχει ενας τροπος να ακουσεις διαφορα αμεσως....απλα πρεπει πρωτα να τα εχεις σκασει χοντρα...τοτε ακους ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορες ...εγγυημενα.mikeguitar είπε:είναι και ο ενισχυτής του πολύ καλός πάντως. αναφέρομαι στην προηγούμενη σελίδα στις άσπρες στρατ αλλά διαφορά δύσκολα βλέπω.
Η συγκεκριμένη κιθάρα είναι αδιάφορη για μένα έως δεν ακούγεται καλά,παρ' ότι ο ήχος από τον ενισχυτή κλπ είναι καλός,επίσης ο greg εδώ είναι ξεκούρδιστος.AXLNICK είπε:O συγκεκριμένος (Hilden) όντως ακούγεται πάντα ίδιος και μάλιστα σε αρκετά σχόλια του το επισημαίνουν...
Ακούστε και αυτό... που όντως πιο κάτω (χρηματικά) δεν πάει...
Αν έγραφε Fender Custom Shop μήπως θα ακουγόταν καλύτερα;;;;sotiroubas είπε:Η συγκεκριμένη κιθάρα είναι αδιάφορη για μένα έως δεν ακούγεται καλά,παρ' ότι ο ήχος από τον ενισχυτή κλπ είναι καλός,επίσης ο greg εδώ είναι ξεκούρδιστος.
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις,αλλά εγώ προσωπικά κρίνω, μόνο από τον ήχο,και έχω εμπιστοσύνη στα αυτιά μου,και ούτε έχω κολλήματα με το αν είναι custom ή οτιδήποτε άλλο.Επίσης η λογική λέει ότι μια φθηνιάρικη κιθάρα δεν μπορεί να ακούγεται καλύτερα από μια ακριβή καλοκατασκευασμένη κιθάρα,προσεγμένη με καλά ξύλα και καλά υλικά,βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις.Κι ούτε να την πληρώσεις ''βαπορίσια'' επειδή έχει το όνομα.Γιά παράδειγμα έχω ακούσει κάποιες PRS που στοιχίζουν ένα σκασμό λεφτά(5-6 χιλιάδες δολλάρια) και ήταν μάπα,για μένα προσωπικά,σ' άλλον μπορεί να αρέσανε,το γούστο είναι κάτι υποκειμενικό άλλωστε.AXLNICK είπε:Αν έγραφε Fender Custom Shop μήπως θα ακουγόταν καλύτερα;;;;
Δηλαδή πιστεύεις ότι ανάλογα με την τιμή πάει και ο ήχος παρέα;;;sotiroubas είπε:Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις,αλλά εγώ προσωπικά κρίνω, μόνο από τον ήχο,και έχω εμπιστοσύνη στα αυτιά μου,και ούτε έχω κολλήματα με το αν είναι custom ή οτιδήποτε άλλο.Επίσης η λογική λέει ότι μια φθηνιάρικη κιθάρα δεν μπορεί να ακούγεται καλύτερα από μια ακριβή καλοκατασκευασμένη κιθάρα,προσεγμένη με καλά ξύλα και καλά υλικά,βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις.Κι ούτε να την πληρώσεις ''βαπορίσια'' επειδή έχει το όνομα.Γιά παράδειγμα έχω ακούσει κάποιες PRS που στοιχίζουν ένα σκασμό λεφτά(5-6 χιλιάδες δολλάρια) και ήταν μάπα,για μένα προσωπικά,σ' άλλον μπορεί να αρέσανε,το γούστο είναι κάτι υποκειμενικό άλλωστε.