Καλό! έχει πολύ ψωμί, αλλά μερικά λινκ που πάτησα για μουσικη δεν αντιπροσωπεύουν το είδος που αναφέρει , τουλάχιστον όπως το έχω συνδυάσει εγω στο κεφάλι μου. πχ. hard rock, heavy metal, power metal κ.α.
Πατας στο Heavy Metal και ακους το...Whole Lotta Love των Zeppelin, μετα πατας στο Hard Rock και ακους το...Satisfaction των Stones. :-X Πατωντας στο Art Rock ακους Doors και το When The Music's Over, την Jazz την εχει ξεμπαρκη να δικτυωνεται μονο με το Skiffle και το Krautrock!
Τα Big Band και Swing υπαρχουν κι αυτα εκει, αλλα δεν συνδεονται με την Jazz οταν κανεις κλικ πανω τους. Αυτο ελειπε, αφου ολοι ξερουν οτι Big Band και Swing ειναι αναποσπαστα κομματια της Ιαπωνικης παραδοσιακης μουσικης και δεν εχουν καμια σχεση με Jazz. ;D
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.