Μπα...Μήπως να αρχισουμε ενα topic "Oι 10 μερες που μου αλλαξαν την αποψη για τη μουσική?"
ΘΑ βγούν ωραία συμπερασματα...
Φιλαράκι, εδώ είμαστε για να κάνουμε ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων ώστε να διευρύνουμε τους μουσικούς μας ορίζοντες και τη στάση μας γύρω από τη μουσική γενικά! Εσύ όπως φαίνεται δεν έχεις καμία τέτοια διάθεση, παραμένεις αμετακίνητος σε κάθε τομέα από την πρώτη μέρα που έγινες μέλος.Μπα...
Σ έχω καλύτερο:
"Τα 1000 + 1 μέλη του noiz που προσπαθούν να μου αλλάξουν τις απόψεις για τη μουσική"
Σε αυτόν τον "1" τον τελευταίο κολλάω. Ποιος να ειναι αραγε?
Μπα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν βλέπω που υπάρχει το πρόβλημα - γράψε και συ τις "100 γαμιδερότερες στιγμές του ροκ'ν'ρολ" αμα θέλεις.Σε τέτοια "λεπτά" ζητήματα όπως οι "100 μέρες που άλλαξαν τη μουσική" δεν μπορούμε να λέει ότι θέλει κανείς όποιος θέλει (βλέπε μια ιστοσελίδα www.blender.com) στην οποία αν πάτε στην αρχική σελίδα είναι κάτι σαν το mad και χειρότερο...
Μπα' date=' ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν βλέπω που υπάρχει το πρόβλημα - γράψε και συ τις "100 γαμιδερότερες στιγμές του ροκ'ν'ρολ" αμα θέλεις.
.[/quote']
Μόνο εγώ δεν μπορώ να λεω ό,τι θέλω μάλλον...
Και βρίζεις κιόλας... Τα βλέπεις bloody sunday? Απλά μου έχετε δώσει το θάρρος...
Μαζί με το Βάγκνερ και τον Πουτσίνι. Έχουν πάει λαϊκή που φέραν μπάμιες από τη Θήβα με 2 Ευρώ....
Ο Mozart που είναι?
Κι εσύ ρε lambrogg' date=' OI BEATLES ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ? :lol: :lol: :lol:[/quote']
Ξαναντούκου 3η ή 4η φορά:
Όχι δεν με πείραξαν οι Beatles και ούτε η θέση που τους δώσανε. Με πείραξε ότι γενικώς το site αυτο δεν είναι και της προκοπής και ότι ΤΟΛΜΟΥΝ να ασχολούνται με κάτι τόσο συνθετο και περίπλοκο, το βαφτίζουν λάθος και πάει λέγοντας.
Πρεπει να τα ξαναπώ?
Τους κυρίους που πόσταρες ούτε που τους ξέρω.
Μήπως επίσης πρέπει να ΞΑΝΑΜΑΤΑΠΩ ότι δεν είμαι μεταλάς?
ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥΤους κυρίους που πόσταρες ούτε που τους ξέρω.
Μήπως επίσης πρέπει να ΞΑΝΑΜΑΤΑΠΩ ότι δεν είμαι μεταλάς?
Όχι δεν με πείραξαν οι Beatles και ούτε η θέση που τους δώσανε. Με πείραξε ότι γενικώς το site αυτο δεν είναι και της προκοπής και ότι ΤΟΛΜΟΥΝ να ασχολούνται με κάτι τόσο συνθετο και περίπλοκο' date=' το βαφτίζουν λάθος και πάει λέγοντας.
[/quote']
καλα ρε λαμπρο, δεν το κατεθεσαν και στο ευρωκοινοβουλιο, μια αποψη γραψανε..
και βεβαια σε πειραξαν οι beatles, δες το μηνυμα σου στην αρχη.
οταν σκεφτομαστε τους beatles, τον elvis, τον dylan, τους rolling stones και αλλους 2-3, πρεπει καλως η κακως να σκεφτομαστε αντικειμενικα. ειτε μας αρεσει η οχι εχουν επηρρεασει καθε νοτα που ακουμε σημερα ειτε εκουσια ειτε ακουσια. :wink:
απο τη στιγμη που μιλαμε για τους beatlles και εγω επεκτεινομαι και στα αλλα ονοματα, θεωρησα δεδομενο οτι μιλαμε για συγχρονη δυτικη κυριως μουσικη, ειτε μιλαμε για radiohead, ειτε μιλαμε για type o negative, ειτε για τροβαδουρους, ειτε για συγχρονες jazz μπαντες, ειτε για τον ψαραντωνη, ειτε για τη χαρουλα αλεξιου.οπότε αυτό που γράφεις στην τελευταία παράγραφό σου mech δεν ισχύει. .
Μαζί με το Βάγκνερ και τον Πουτσίνι. Έχουν πάει λαϊκή που φέραν μπάμιες από τη Θήβα με 2 Ευρώ....
Ο Mozart που είναι?
O lambrosgg έχει δίκιο. Το site εκείνο είναι γελοίο. Κανονικά στην πρώτη θέση έπρεπε να έχει τη μέρα που έκανε περμανάντ ο John Norum.
![]()
(Καλά' date=' όχι ότι το site είναι και από τα πιο σοβαρά εδώ που τα λέμε....)
Κι εσύ ρε lambrogg, OI BEATLES ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ? :lol: :lol: :lol:[/quote']
Καλο θα ηταν παντως αν θελετε να σας παιρνουν στα σοβαρα να μην αντιμετωπιζετε με απαξιωση πραγματα που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ας πουμε, γιατι ο John Norum δεν βρισκεται στην φωτογραφια αλλα ειναι ο Κee Marcello (η φωτο ειναι απο την περιοδο που ειχε φυγει ο Norum). Επισης ο Norum δεν ειχε κανει ποτε περμαναντ. Οχι οτι αυτα εχουν σημασια με το θεμα αλλα οχι να βαζουμε οτι ναναι και να μαστε και ασχετοι
OXI !!! ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ? O Νorum είχε φυσικό μαλί?...Επισης ο Norum δεν ειχε κανει ποτε περμαναντ. ...