89. July 6, 1977Γιατί δεν διάβασα πουθενά το όνομα Pink Floyd?Μήπως δεν το πρόσεξα??.
61 June 3' date=' 1992 Bill Clinton blows his sax on Arsenio Hall
For the first time, a member of the rock & roll generation is on his way to the White House.
Δεν καταλαβαίνω, εφόσον ένας πλανητάρχης είναι στη λίστα ο Μπουγάς γιατί λείπει :?: :lol:[/quote']
όταν λέμε ότι δεν αξίζει μία το σαιτ αυτό εννοούμε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
¶λλαξαν δηλαδή το ρου της παγκόσμιας μουσικής οι beatles με 'κείνο το πώς το λένε.....εκείνη την πίπα μωρε.....α ναι το sgt peppers lonely hearts club band και αγνοούν παντελώς τις ασύλληπτες δισκάρες του Τάσου..... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ανιστόρητοι λέμε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εεε...απορώ με τι ασχολείστε και στεναχωρίεστε ...
είναι ίδια γελοία λίστα με αυτήν :
http://www.rollingstone.com/news/story/5937559/the_100_greatest_guitarists_of_all_time/
Για να είμαι ειλικρινής' date=' και εγώ εκνευρίζομαι κάθε φορά που κάποιος (δημοσιογράφος συνήθως) ταυτίζει την έννοια "μουσική" με την έννοια "ροκ παράδοση". Αλλά το έχω συνηθίσει: σε τελευταία ανάλυση, αν ο άλλος είναι ανιστόρητος τι με κόβει εμένα;
Το μόνο που θεωρώ ασυγχώρητο είναι το ότι αυτή η νοοτροπία έχει εμποτίσει τους πάντες, σε τέτοιο βαθμό ώστε στην Ελλάδα (π.χ.) που δεν υπάρχει καμία ροκ παράδοση, πάλι οι νέοι θεωρούν τη ροκ μουσική ώς ισότιμη του όρου "μουσική".
Υπάρχουν πάμπολλες μουσικές παραδόσεις που ούτε είχαν, ούτε έχουν, ούτε πρόκειται να αποκτήσουν καμία σχέση με το ροκ, οπότε αυτό που γράφεις στην τελευταία παράγραφό σου mech δεν ισχύει. Απ' την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι - στα πλαίσια της ροκ μουσικής παράδοσης - αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι θεοί: και μόνο ότι καθόρισαν και διεύρυναν αυτή την υπόθεση είναι κάτι μοναδικό.[/quote']
Συμφωνώ ΑΠΟΛΫΤΑ.
για μενα' date=' ειναι απλα να δεις και να θυμηθεις καποια πραγματα (πως βαζει η ΝΕΤ το "σαν σημερα", κατι τετοιο ενα πραμα... )
νομιζω οτι, αν μου επιτρεπετε, πολυ σοβαρα το πηρατε το ολο θεμα..
[/quote']
+1000