Τι εγινε? Τωρα γραφει στο ΝΟΙΖ δια αντιπροσωπου?fusiongtr είπε:Με απόλυτο σεβασμό στέλνω την δεκάδα ενός φίλουπου έλαβα με mail
Μάλλον είναι αμοιβαίο.Waterfall-K είπε:Δεν μπορουμε να (του) κανουμε πλακα μεσω μεσαζοντων.![]()
Εχεις απολυτο δικιο.schreivox είπε:Αγαπητέ @Superfunk , νομίζω ότι θα έπρεπε να βάλεις τον Rowland Howard πιο πάνω από τον Blixa Bargeld![]()
Mπράβο ρε Γιάννο που ανέφερες τον μυστακοφόρο. Πρέπει να είμαστε από τους ολίγιστους που έχουμε δίσκο των Stray Dog (εγώ έχω 2), Να θυμίσω ότι παίζει και σε κάποια κομμάτια στο Heartbreaker των Free όταν ο Paul Kossof ήταν καμένος.yameth είπε:Leslie West - το εφηβικό μου metal
Jimi Hendrix - δεν είχε σημασία με τι έπαιζε
Snuffy Walden - Master of tone (απο τους Stray dog)
Larry Carlton - Pure taste
Robben Ford - και τα δύο τα παραπάνω!
Eric Gale - (και όχι o Gales) simplicity & rhythm
Billy Gibbons - για το Fandango
Carlos Santana - "there can only be one"
David Gilmour - shine on
Eric Clapton - και στις δύο καριέρες. Gibson και Fender.
George Benson - ο αρχηγός του καράτε!
Stevie Ray Vaughan - γιατι όταν τον ακουσα στο First we take Manhattan σταμάτησα το αμάξι στην άκρη του δρόμου.
Είσαι εγκυκλοπαίδεια του ροκ ρε φίλε! Δεν έχω ακούσει άλλη αναφορά στους Stray Dog. Ιδανική αντικατάσταση του Kossoff ήταν ο Snuffy. Ο οποίος πρέπει να είναι ο πιο underated και εξαφανισμένος κιθαρίστας. Αλλά είναι τέτοιος μουσικαράς που επέλεξε να κάνει καριέρα στα soundtracks ταινιών αφήνοντας τη "δόξα" του ροκ πίσω.Nestoras είπε:Mπράβο ρε Γιάννο που ανέφερες τον μυστακοφόρο. Πρέπει να είμαστε από τους ολίγιστους που έχουμε δίσκο των Stray Dog (εγώ έχω 2), Να θυμίσω ότι παίζει και σε κάποια κομμάτια στο Heartbreaker των Free όταν ο Paul Kossof ήταν καμένος.
g.p είπε:Καλησπέρα
Ποιος είναι ο κιθαρίστας που δεν βρίσκεται σε όλες τις παραπάνω λίστες (και του Rolling Stone)
γιατί ΔΕΝ
ήταν great,από τους πρωτοπόρους, επηρέασε χιλιάδες να παίξουν κιθάρα, είχε δικό του στυλ, ήταν band leader σε μια από τις μεγαλύτερες r'n'r (και όχι μόνο) μπάντες και
το τέλος είχε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες κιθάρες σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς.
φιλικά και με χιούμορ
Κάποιοι τον θεωρούν κιθαρίστα που παίζει μπάσο.g.p είπε:Ο Lemmy νομίζω είναι μπασίστας.
Ε... ο Alvin ήταν great,fusiongtr είπε:Ο Alvin Lee αναφέρθηκε?
γιατί ΔΕΝ ήταν great