10 Κρυμμένοι (?) "Θησαυροί" σας... μοιραστείτε τους...

Νίκος Παπαρρόδου

npap

Recording Guru
Staff member
Πόντοι
1,643
με τσιγκλάνε οι πάσης φύσης λίστες και επειδή στην πρόσφατη με τα "100" έχουν ήδη ειπωθεί από τους πρώτους φίλους τα περισσότερα που θα μπορούσα να αναφέρω, σκάω από το πλάι και ρωτάω παραλλήλως... >:D

ποια κατά την γνώμη σας αριστουργηματικά άλμπουμ (ανεξαρτήτως είδους),  ΘΕΩΡΕΙΤΕ* ότι δεν έλαβαν την "καθολική φήμη" που άξιζαν και πιστεύετε ότι θα έπρεπε ΟΛΟΙ  να έχουν ακούσει έστω μια φορά?...

* το ότι επί το πλείστον τα γνωρίζει καλά η στενή παρέα μας, δεν πρέπει να τα αποκλείσει ως πρόταση από τους πολλούς....  ;) O0

σε πρώτη σκέψη και με τυχαία σειρά αυτά από μένα:

Ypsilon - Metro Music Man

Οχι ακουστει μονο, αλλα και αγοραστει

Να ακουστει κανονικα (οχι youtube)

IMG_20160514_221123.jpg

Μερικες προτασεις κι απο μενα

Πολλοι σημερα δεν τα εχουν ακουσει ουτε μια φορα

the hard way ομως  ;D

IMG_20160514_222805.jpg

IMG_20160514_222911.jpg

IMG_20160514_223015.jpg

IMG_20160514_223137.jpg

Spyros Delta είπε:
Μερικες προτασεις κι απο μενα

Πολλοι σημερα δεν τα εχουν ακουσει ουτε μια φορα

the hard way ομως  ;D
έχω τα δυό πρώτα.

Από τότε που βγήκαν.

δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές τα άκουσα.

το τελευταίο δεν ήταν ποτέ του γούστου μου

από τα λιγότερα γνωστά τους.

Μετά διώξανε τον drummer και ...άντε γειά...

Θα πάω σε πιο μέταλ μονοπάτια και θα πω το Metalized από τους Sword

dimsonic είπε:
Οχι δα. Αγνωστο αυτο το αλμπουμ με τα Focus III και Sylvia μεσα? Αυτα ειναι καραχιτ της μπαντας.

Waterfall-K είπε:
Οχι δα. Αγνωστο αυτο το αλμπουμ με τα Focus III και Sylvia μεσα? Αυτα ειναι καραχιτ της μπαντας.
το καραχίτ ήταν το Hocus pocus αλλά ....δεν τρέχει τίποτα....

αυτό είναι καλύτερο

James Hogan - True Diversity

Cosmosquad - Cosmosquad

Cosmosquad - Squadrophenia

Gary Willis - Bent

Tim Miller Trio - Trio Vol1

Tim Miller Trio - Trio Vol2

Uzeb - world tour 90

Alex Milella - Light Shades

Brett Garsed - Big Sky

Shane Theriot - The Grease Factor

Shane Theriot - Dirty Power

Είναι κι άλλα, αλλά αυτά είναι μια καλή αρχή αν μιλάμε για ..."μυστικά".

npap είπε:
ποια κατά την γνώμη σας αριστουργηματικά άλμπουμ (ανεξαρτήτως είδους),  ΘΕΩΡΕΙΤΕ* ότι δεν έλαβαν την "καθολική φήμη" που άξιζαν και πιστεύετε ότι θα έπρεπε ΟΛΟΙ  να έχουν ακούσει έστω μια φορά?...
Βασίζομαι στο "καθολική φήμη" γιατί αυτά τα άλμπουμ που μου ήρθαν στο μυαλό θα έπρεπε να μνημονεύονται απείρως περισσότερο. Και δεν βάζω στην εξίσωση το αν οι μπάντες είναι αναγνωρισμένες. Κάποια από αυτά τα άλμπουμ είναι αρκετά γνωστά, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη έπρεπε να θεωρούνται all time classics και ίσως ψιλοχάθηκαν στο χρόνο

Metal Church - Metal Church  (1984)

http://www.youtube.com/watch?v=ZXix4bUAT58

Pantera - Power Metal  (1988)

Rebel_Of_South είπε:
Βασίζομαι στο "καθολική φήμη" γιατί αυτά τα άλμπουμ που μου ήρθαν στο μυαλό θα έπρεπε να μνημονεύονται απείρως περισσότερο. Και δεν βάζω στην εξίσωση το αν οι μπάντες είναι αναγνωρισμένες. Κάποια από αυτά τα άλμπουμ είναι αρκετά γνωστά, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη έπρεπε να θεωρούνται all time classics και ίσως ψιλοχάθηκαν στο χρόνο
φυσικά ;) :)

το θέμα δεν απευθύνεται (τουλάχιστον ως πρόθεσή μου) σε καμιά "ελίτ αυτοανακηρυγμένων αυθεντιών" που θα σφάζονται περί σπανιότητας και αναγνωρισιμότητας ή για το ποιος την έχει πιο "μεγάλη" (την δισκοθήκη ;D), αλλά σε όλους και δεν πρέπει να αποκλείονται απόψεις υπό των φόβο να φανούν "μη ψαγμένες"...

ειδικά οι νεότεροι έχουν να ωφεληθούν πολλά σε ότι έχει να κάνει με παλιές σπουδαίες κυκλοφορίες που κάποιοι παλιότεροι μπορεί να "ανασύρουν" και να γνωστοποιήσουν σε αυτούς που για x λόγους τις αγνοούν... αλλά και το αντίθετο μια χαρά θα συμβεί εν πολλοίς...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back