σε εμένα συνέβη το εξης:airborne είπε:Ρε παιδια οι τιμες στο DV αλλαζουν καθε μιση ωρα! Τελικα ποια τιμη θα πληρωσει καποιος? Αυτην που ισχυει οταν κανει την παραγγελια ή αναλογα με το ποτε θα προωθηθει η παραγγελια και αναλογα με την ισοτιμια τη δεδομενη στιγνη. Ψιλοφιασκο μου μυριζει η ολη ιστορια...
έβαλα την παραγγελία 17/12. Μετά λίγη ώρα έλαβα mail με το ποσό (324 λίρες) και το status ήταν new. Στισ 17/12 η ισοτιμία νομίζω ήταν περί το 1,10 (αλλά όταν άλλαζα την παραγγελία σε ευρώ μου έβγαζε περίπου 1,14). Την επόμενη πάω στην τράπεζα και στην κάρτα δεν είχε χρεωθεί τίποτα. Το ίδιο και στις 21/12.
Στις 22/12 το status άλλαξε σε Confirmed και την επόμενη πήγα στην τράπεζα και είδα ότι είχα χρεωθεί 347 ευρώ (ισοτιμία περίπου 1,08).
Άρα συμπεραίνω ότι πληρώνεις μεν το ποσό που υπάρχει την ημέρα της παραγγελίας (σε λίρες) και χρεώνεσαι την ημέρα που το status γίνεται Confirmed, με την τρέχουσα ισοτιμία.
Επίσης δεν είναι ασφαλές να κοιτάς τις τιμές σε ευρώ γιατί δεν ενημερώνουν καθημερινά την ισοτιμία. το καλύτερο είναι να ξέρεις την αξία σε λίρες και να το μετατρέπεις μόνος σου.