Noiz Forum

A
Ali Barout
@Terry RoscoeBeck5"Σημαίνει ότι κάπου μέσα σου κρύβεις έναν καταπιεσμένο μεταλλά που θέλει να αναδυθεί... 
1f60e.png
"

@vrasidas27"Το οτι ειναι απο τους λιγους ανθρωπους που εχω γνωρισει, που δεν εχουν ακουσει ποτε, ουτε ξυστα απ'εξω μεταλ, οχι μονο δεν παιζει ρολο αλλα σε συνδυασμο με το οτι ειναι ο @Ali Barout το κανει εκθετικα πιο ενδιαφερον!!!!!"

Κάπου οδηγούμαστε, αλλά ήμουν σκυλάς στα 12. Το ίδιο δεν είναι; Ή όχι;

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Πολυ κοντα ειναι σε νοοτροπια. Οσοι πιστευουν πως ειναι πολυ μακρυα σε αισθητικη, παραβλεπουν πως το νο 1 κοινο τους στοιχειο ειναι το ποσο βασιζονται κ τα 2 ειδη στην ακραια τραβηγμενη αισθητικη τους (σε αλλες κατευθυνσεις βεβαια) 

Εχεις πολλα εφοδια (περισσοτερα απ'οσα χρειαζονται) για μεταλας (καλα εσυ κ για καθε ειδος εχεις)

Με ενα κρας κορς κ μελετη σε μπουκωματα (οχι φαγητου), πιντς χαρμονιξ, κ βιμπρατο κ σηκωματων εισαι ετοιμος. Κιθαρα με τρεμολο δεν ειναι απαραιτητη (το Μπιγκζμπη δεν πιανεται θελει νταμπλ λοκινγκ το μετσαλ) αν κ κατι μου λεει πως εσυ θα μεγαλουργουσες με δαυτο

Ο evh iii ειναι ιδανικος

Τωρα αποχωρω κανονικα τα λεμε σε καμμια ωρα ?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Δεν θα μεγαλουργούσε, θα μεταλλουργούσε ο Μπαρούτης...

ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΕ ΤΕΛΕ ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙ???

ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΩΞΩ!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εγω γυρισα κυριοι αν θελετε να πειτε κατι, πειτε το

A
Ali Barout
Soldano ή EVH?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ενταξει evh ειπαμε τον 5150iii με 6L6's

Soldano ποιον? Αν μου πεις τον SLO ειτε θα βρω μια αποθηκη να τον ανοιγω, ειτε θα τον πουλησω κ θα παρω οτι γουσταρω με 3 χιλιαρικα!!

(καρτα ηχου χωρις περιορισμο, soldano rack που τα σκοτωνουν 500 Ε, κ 2 κιθαρες ?)

οποτε σολντανο

(κ γενικα σουπερ ο EVH αλλη κλαση οι σολντανο)

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Πάρτε λαμπιόνια ότι γουστάρετε μάγκες, μαζί και 1-2 atteuators, 1-2 IR loaders και αν αυτό που θα πάρετε στο τέλος είναι αυτό το οποίο φανταζόσασταν οτι θα ακούγατε, θα χαρίσω στον  φιουζιο μια BC Rich και 2 ζευγάρια spandex να παίζει poserοτζαζιές assουμε (και δεν θέλω πολλά πολλά, μην σας πήξω στα blind tests και εκεί που ακούτε σέξι-πλέξι, μπουγκι-μπουγκι και βοξ-βοξ, βγεί στο τέλος κανένας Marshall MG-10 ή κανένα αρχαίο Rocktron και τραβάτε τις μυτότριχες σας).

Νέα μάχη ξεκινάω για πάρτη σου Βρά, με έχεις εξαντλήσει...?

ΥΓ: Miiiiiiiiiiiiiiiiitch, έτοιμασε το στούντιο, αναψε πλεξι, αναψε οραντζ, άναψε φέντερ, άναψε και κανα κερι, φορτώνω πεταλιεράκι 10ετίας Zoom του 100άρικου και έρχομαι... ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Βρε άνθρωπε βρες μου ,fm3 ή 9 με 5 κατοσταρια κ σιγά μην πάρω Σολντανο....

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Μίλαω για την προενισχυση.

Όταν μίλαγα για τον Σλο , είπα ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ

Κ κατέληξα πως είναι άλλης κλάσης μηχάνημα από ,Εvh

(Μόνο την προενισχυση είχα κάψα εν τω μεταξύ, τον Σλο ποτέ....)

Για σπίτι κ το home studio που αναβαθμίζεται σιγά σιγά σιγά μην πάρω κεφάλι λαμπατο κ όχι fm9...

Το ρακ το μωβ που έχει ο dim θα το πάρω κάποια στιγμή τώρα που έχουν πέσει οι τιμές

25 χρόνια φαγουρας είναι αυτά...

Κ είναι κ κουκλι

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Και Harley Benton 15άρι να επαιρνες πάλι πακέτο με χωρο θα πηγαινε, εκτός και αν ηχογραφεις μονο καθαρά ΚΑΙ ο χώρος σου έχει εξαιρετική ηχομονωση για να μην πιανουν τα μικρόφωνα και τον Βάγγο με την μπετονιέρα ή τον παπάκια τον Μπαμπη τον σουγιά με την τρυπια σεμπρινγκ που έχει τάβλες όταν εσυ θα ηχογραφείς το grant opus #113.

FM3 με 9 κατοστάρικα σε 2-3 χρόνια. FM3 με 5 κατοστάρικα, καλή τυχη, μάλλον σε  6-10 χρόνια.

Μην το σκέφτεσαι έτσι, σκέψου οτι θα έχεις All In One, θα ηχογραφεις καρφι οπως θελεις ότι ώρα θέλεις, θα έχεις μια συλλογη με +300 ενισχυτές, μερικές χιλιάδες καμπινες και εκατονταδες εφέ, δεν θα χρειαστεις μικροφωνα, προενισχυτες κοκ και η λιστα  ειναι ατελειωτη...και δεν ειναι αναγκη να ειναι Fractal Audio, απλά πρεπει να βγεις εκει περα εξω, και να δοκιμάσεις, να ακουσεις και να αποφασισεις.

Θυμάμαι το 2011 οταν ηρθε το AF2...ξεφορτώθηκα όλη την σαβουρα (λαμπατους ενισχυτες, καμπινες, μικροφωνα, καρτες ήχου, τόνους πετάλια κοκ) και μου έμειναν και μερικά χιλιάρικα στην τσέπη και έκανα αυτό που ήθελα όπως ήθελα, όποτε ήθελα χωρίς πολλά πολλά και συμβιβασμους. 9 χρόνια με το AF2, και επαιζα αυστηρά και μόνο με λαμπάτους για 20 χρόνια.

Σε αρχαίο θρεντ κάπου εδω περα μεσα το είχα πει (και ήταν το μονο που ειχα πει γιατι δεν είχε κανένα νοημα να πείσω για οτιδήποτε) από το 2009 που δοκίμασα σε πραγματικές συνθηκες το Ultra...το μέλλον ήρθε πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζα...

Μην παιδευεσαι τσάμπα ειδικά αν δεν έχετε χώρο για να παίξετε χωρις attenuators και τετοιες μπουρδες (δεν θυμάμαι και ποσα από δαυτα είχα, βασικά ένα απο αυτά, το Elemental το έχει φιλος και συμφορουμιτης, πηγα επισκεψη πριν απο μερικες μερες και το ειδα μπροστα μου, ουτε θυμομουν οτι το ειχα και αυτο και του το ειχα πουλησει, δεν πρεπει να παιζει δευτερο σε όλη την Ελλαδα)...

Στο φινάλε, γιατί είμαστε εδώ, κανόνισε να δοκιμάσεις ότι θέλεις να έχεις την δική σου προσωπική άποψη...

Miiiiiiiiiiiiiiiiitch, στρώσε το καλό χαλί στο στουντιο, άναψε κεριά, βάλε το καλό σου το φόρεμα, ερχόμαστε με τον Βρα...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Πρωτον, μου βγαλε στα προτεινομενα στο γιουτιουμπι το mirror κ το ακουω μετα απο καιρο.

Κ μου το χαλασες....?

Δευτερον η επομενη ακριβη αγορα θα ειναι fm9 μαλλον (εκτος αν ειναι kemper, θα σε συμβουλευτω οπως κ να'χει)

Τριτον για πλακα το ειπε ο Αλι evh ή soldano.  Κ λεω καλα γιατι εγω απανταω τωρα. Αλλα αφου κουβεντιαζουμε ωραια κ δεν ειναι κ θρεντ συνεχιζω ?

Ο σolntanow o σπ77 ειναι απωθημενο... Που συνδεεται καρφι γιατι ειναι προενισχυση, που ειναι το πιο ομορφο μηχανημα που εχω δει ποτε κ που για πρωτη φορα εχει πεσει στα 500!

Κ το τριαξις ειχαμε καψα δε θα παμε να το παρουμε ?

Τωρα για ADA ... τι να σου πω? ....δεν...ξερω!

Ολα αυτα για πολυ μετα κ υποθετικα. Προτεραιοτητα ειναι αλλα πραγματα, τα εχουμε πει

Μετα fm9. Αν το τελευταιο μου εξαφανισει την καψα για να σβησω το αχτι που εχω απο τα 20... δεν το αποκλειω. Αλλα σιγουρα δε θα κοιταξω λυσεις 35 ετειας να λυσω το προβλημα του recording κ του παιξιματος στο σπιτι (ξερω ξερω θα πεις το προβλημα του ηχου ΤΕΛΟΣ) πριν δοκιμασω τη λογικη κ ενδεδειγμενη λυση

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Πρώτον, ΤΙΠΟΤΑ εδω πέρα μέσα δεν λέγεται για πλάκα. ΤΙΠΟΤΑ...εκτός του οτί τα Τελεμπουζούκια είναι κιθάρες. ΟΛΑ τα υπόλοιπα έχουν κάποιο σκοπό, να το θυμάσαι αυτό Βρά, Freedomίου speaking assούμε...?

Έκτον, λυπάμαι πολύ που σου χάλασα την ακρόαση, αλλα και εσύ το mirror? Εισαι ΚΑΙ νάρκισσος δηλαδή, έτσΕ??️

Δεκατονόγδοον, το Kemper δεν είναι καν modeler, αν θέλεις να παίρνεις μονοδιαστατα (ακριβως με τις ρυθμισεις που έγινε το capture) snapshots φυσικών ενισχυτών που έχεις, μια χαρα, αλλά μέχρι εκει. Αν σε ενδιαφέρει αυτή η προσεγγιση τότε κοιτα και το Cortex αλλά ψάξετο λίγο γιατι πολλά εταξαν πριν βγεί και...?

Τρακοσιοστόν εικοστό πέμπτον, ΜΗΝ κολλάς στην Fractal Audio. Μπορεί να υπάρχει κάποιας άλλης εταιρείας modeler που να σου κανει την δουλεια. Επίσης μην κολλάς στο FM9, θα πρεπει να συγκρινεις όλη την 3η γενια, να δεις ποιό έχει τι features και να αποφασίσεις προς τα που θα πας για να μην δίνεις τσάμπα χρήματα [δεν είναι μόνο η επεξεργαστική ισχύ].

And in conclusion, the end, οπως λέει και ο Al Bundy. ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Το Κεμπερ υποτιθεται το αλλαξε αυτο με το απντεητ κ τα καινουρια tonestack που εβαλε.

Neural δεν παιζει μεχρι να μαθουν να μην ειναι ψευτρονια

Εγω φρτακταλ θελω. Αλλα ειναι πολυ καγκουρικο να γεμισουν φρακταλ οι τοιχοι ρε γαμ&τ.. 

Α χα χου χα

Το γιατι βαζω κ το Κεμπερ στο παιχνιδι θα στο εξηγησω καποια στιγμη απο κοντα. 

Ή τηλεφωνικως. Βαριεμαι να γραφω.

Παντως η επομενη ακριβη αγορα θα ειναι απο τον κοσμο του 0 1 σε κουτι. 

Αναγκες για λαηβ δεν υπαρχουν κ αν υπαρξουν δε θα υπαρξουν. Ασε που με καλυπτει κ εκει.

Σλο σπ 77 στο μελλον. Οταν θα εχει θεση για ρακ (σε αλλο σπιτι) το γραφειο κ θα θελω να το κοιταω.

Βασικα τωρα δεν ειμαι για τιποτα, απλα αναλυω μελλοντικους στοχους για να κανουμε κουβεντα ?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Να είσαι καλά για το Cortex, δεν ήθελα να πω περισσοτερα αλλά είναι φανερό οτι είσαι διαβασμένος.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα ακούσω γιατί στο τραπέζι έχεις και το Kemper γιατί προσωπικά δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο ύπαρξης του εκτός απο του να παιρνεις snapshots φυσικών ενισχυτών.

Μακάρι να μπορουσα να σου προτείνω κάτι απο την 2η γενιά της Fractal αλλά λογω παλαιότητας (ανταλλακτικά χλωμο πλέον, ειδικά για τα MK1 και MK2) θα σου έλεγα να μείνεις μακριά εκτός και αν βρεις κάποιο σε πραγματικά χαμηλή τιμή (π.χ. AF2 XL+ για κανα 800άρι)...αυτός είναι ο πρώτος λόγος που έδωσα το δικό μου (ο δευτερος ήταν το routability της 3η γενιάς που στην κυριολεξία κάνεις ότι θέλεις με αλυσιδες, INs και OUTs).

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Κεμπερ είδες το update που κάνανε? (Φυσικά μετά από δέκα χρόνια κ όταν είδαν πως ο ανταγωνισμός τους αφήνει πίσω).

Φτιάξανε models tonestack από όλα τα κλασσικά μοντέλα ενισχυτών, όχι 5, καμμία 30  άρια νομίζω κ έρχονται κ άλλα, τα οποία τα βάζεις πάνω στο σναπσοτ κ παύει να είναι σναπσοτ. Γίνεται φουλ μοντελντ αμπ.

Αυτό είναι μικρό ποσοστό του λόγου. Ας πούμε πως το φράκταλ παθαίνει κάτι. Ειτε είναι είτε δεν είναι στην εγγύηση, το στέλνεις US. Πολύ χρονοβόρο δεν είναι, δε μένεις πολύ καιρό χωρίς τίποτα? Άσε που αν χρειαστεί να πληρώσεις μεταφορικά ..

Με Κεμπερ τι γίνεται? Γερμανία? Δε θα είναι κ πιο σύντομο κ με λιγότερα μεταφορικά?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Συν το ότι υπάρχουν κάνα δυο τύποι που φτιάχνουν προφίλ στο Κεμπερ (πλεον δεν είναι προφίλ όπως είπα πριν) τα οποία είναι ακριβώς ηχητικαεκει που το θέλω να κάθεται. Σε όλο το φάσμα κ καθαρό κ κραντς κ Χάι γκεην 

Θα μου πάρει αιώνες να μάθω να στήνω πρησετ στο φράκταλ τόσο καλά. Στα vst που έχω τόσο καιρό, δεν το έχω καταφέρει. Κ μιλάω για helix κ ,s-gear όχι για guitar rig

Φαντάζομαι τη γνώμη σου πάνω σε αυτό , αλλά πριν με κραξεις αυτή είναι η πραγματικότητα κ θέλω να είμαι ορθολογικός.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Το Fractal αν παθει κατι το στελνεις G66.eu, Γερμανια. Και σε βεβαιω και να μην ειναι στην εγγυηση το πιθανο ειναι να πληρωσεις μονο τα μεταφορικα στο πηγαινε (70 ευρώ ελτα αν θυμαμαι το 2019, AF2), να στο φτιαξουν και να στο στειλουν δωρεαν με UPS (ναι, το εχω βιωσει και αυτό στο aftersales support απλά δεν υπαρχει συγκριση).

Ναι και απο εφε, καμπινες κοκ το Kemper τι κανει? Ή θα το εχεις θα κατεβαζεις snapshots και μετα αντε παλι πεταλια κοκ γιατι το Κεμπερ δεν εχει αυτο, δεν εχει τι αλλο, ή το τάδε δεν ειναι τοσο καλό...το ξαναλεω, το Kemper ήταν είναι και θα παραμεινει πρωταρχικα ένα Profiler. Και αυτό το κάνει καλά, όλα τα υπόλοιπα ειναι το θέμα.

Να στο παω πιο μακρια? Προσωπικά δεν ασχολουμαι ουτε με συγκεκριμένους modelled ενισχυτες, με ενδιαφέρει κατευθειαν ο ηχος, όχι το μοντελο. Ελα όμως που μπορώ να φτιαξω οτι θελω, ακομα και ενισχυτές που δεν εχουν υπαρξει ποτε και ουτε θα υπαρξουν. Μπορώ να μοντάρω οπως θελω τα εφε μου. Φυσικα και εχω φτιαξει το δικο μου wah που στηριζεται στο αγαπημενο μου Vox '67-68 και με το taper που θέλω εγω.

Αν όλα αυτα τα κάνει και το Kemper, τότε πάσο. Για εμένα που έχω φυγει οριστικά απο τους φυσικους ενισχυτές (μοντελοποιημένους ή οχι), θέλω να έχω στο οπλοστάσιο μου εφέ της προκοπής, παρανοϊκη ευελιξια στο πως θα φτιαχνω τις αλυσιδες μου (γιατι τι να κανουμε, γουστάρω την καμπινα ΠΡΙΝ τον ενισχυτή και μεταξύ τους θελω να καρφώνω και ένα reverb το οποιο ξαναπάει παλι στην αρχή της αλυσίδας, τροφοδοτεί ένα delay το οποιο τροφοδοτει ένα phaser το σημα του οποιου χωριζεται στα δύο κλπ κλπ, καταλαβαινεις που το παω).

Και φυσικά σπάνια ηχογραφώ μόνο ένα κανάλι την φορά. Συνηθως είναι τρία μαζί, 2 διαφορετικές αλυσιδες wet και ένα dry, οπότε αντι να χρειάζεται να πλακωνω οτιδηποτε σε EQ post-rec (που δεν το εχω κανει ποτε στην ζωή μου, θα πρεπει απο την αρχή η πηγή να ηταν τελειως σκατα), μπορω να φερω τα παντα οπως θελω μονο και μονο με μιξη αυτων των τριων καναλιων (τρια ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ καναλια ετσι? Ασε εγω που σπανια ηχογραφω στερεοφωνικα). Μην σου φαινεται υπερβολικο, παρέχει φοβερη ευελιξια και το κάνω πλεον όλη την ώρα. Απο USB recording το Kemper πως πάει? Τι USB interface εχει, ποσα κανάλια μπορεις να στελνεις ταυτοχρονα?

Δεν εχω ασχοληθει με το Kemper, δεν με ενδιεφερε ποτέ, το profiling το κανει εξαιρετικα, για αυτό βγήκε αλλωστε, αν κάνει και τα μισά από όσα ανέφερα για τα Fractal, έφυγες για Kemper.

Αν δε η υποστηριξη σε θεματα, firmware, aftersales κοκ είναι έστω και στα μισα επιπεδα, τοτε Kemper καρφωτο assούμε, και ο φούζιος στα καγκελα αμα λάχει ναούμ,

Δεν εχεις να στησεις τιποτα με τα Fractal, ειδικά στην 3η γενια, διαλεγεις ενισχυτη και καμπινα, αν εισαι με μονιτορς (ή FRFR) προφανως κοβεις 80-120Hz και 5-6Κ (γουστα ειναι αυτα, κανεις δεν μπορει να σου πει, αναλογως και με το υπολοιπο σου σεταπ), ρυθμιζεις volume, gain, ΤΜΒ και πάπαλα. Θελεις να ρυθμισεις και Hi/Low Cut και απο την καμπινα με το slope που θελεις? Καντο, 5 δευτερολεπτα υποθεση. Απο εκει και πέρα καταρχήν δεν ειναι αναγκη να πειραξεις τιποτα αλλο. Αν όμως χρειαστεις να διαμορφώσεις μπορεις να το κανεις απο 2000 σημεια. Στην πρωτη γενια ηθελε ψαξιμο, στην δευτερη λιγοτερο, στην τριτη ειναι σχεδον plug and play. Η μεγαλυτερη πιπα ειναι να βρεις μερικα IRs που σου κανουν αλλά αυτό είναι σε οποιοδηποτε modeler (προσωπικά εχω ένα και μοναδικο και δεν χάνω χρονο απο εκει, οτι θελω το ρυθμιζω από αλλου, σιγα μην φαω 3 δεκαετιες κανοντας browse 7.000.000 IRs) αλλά και αυτό το λυνει η Fractal με τα Dynacabs πλεον.

Γιατι να σε κράξω βρε Βρα, αλλά και γιατί να μιλάμε θεωρητικά.

Το Kemper btw το έχεις δοκιμάσει από κοντά?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Οχι. Στουρναρι ειμαι απο μοντελερς

Το μονο που ξερω ειναι πως γι'αυτο που θελω να κανω ειναι βλακεια να ψαχνω τη λυση αλλου κ οχι εκει που πρεπει

Κ τα vst σε αισθηση δε μου κανουν λογω latency

Η ωρα αργει ακομα για την αγορα

Το παρακολουθω διακριτικα απο μακρυα.

Οταν πλησιαζει φυσικα θα ενημερωθω πολυ

Κ πρεπει να παιξω πρωτα

Ξερω πως θα μου κανει, ξερω πως δεν εχει καμμια σχεση αλλα οταν η μονη επαφη που εχεις ειναι με πλαγκινια, πρεπει να πειστεις πρωτα πως στο χερι θα ειναι αλλιως (οσο κ να σε διαβεβαιωνουν αλλοι ολοι, αν δε το βιωσεις δεν πειθεσαι)

Ηδη με αυτο που ειπες για το σαπορτ το βλεπω αλλιως. Αλλα τωρα ειναι θεωρητικα τα πραγματα. Οταν πλησιαζουμε στο πρακτικο.. θα σε πρηξω

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εν τω μεταξυ το ονειρο του @Ali Barout εγινε θρεντ με τιτλο πως να περασετε στον κοσμο του μοντελινγκ χωρις φοβο με απλα βηματα

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Φυσικά και πρέπει να τα παιξεις αλλά το προβλημα με ολα αυτα ειναι που και πως θα τα ακουσεις/δοκιμάσεις Βρα.

Άλλο το modeler/profiler με τελικό και καμπινα και άλλο με FRFR και απο εκεί ξεκινάει η παρεξήγηση, απογοήτευση κοκ.

Γιατί πως να το κάνουμε, να σε βαλω μπροστά στο full stack να πεταρίζουν τα πατζακια σου και μετα να σε βαλω να παιξεις χαμηλα με μονιτορς θα ξυνισεις. Να σε βάλω μπροστά σε modeler με τελικο και τις ιδιες καμπινες και να γινει full blind test, θα γελάνε και τα τασάκια assούμε (ετσι δοκιμασα για πρωτη φορα το Ultra και έμεινα μαλακας).

Χεσε τα VSTs, δεν νομιζω να υπαρχει σοβαρο modeler με το οποιο θα βιώσεις latency, εκτος και αν το νευρικό μου συστημα ήταν ΓΤΠ ανεκαθεν, αν στην αισθηση, στην πένα ενιωθα οτιδήποτε άλλο απο αυτό που είχα συνηθισει 20 χρονια, θα εφευγαν απο το παράθυρο όλα, δεν υπαρχει συμβιβασμος σε αυτό το θέμα, αλλά εγώ είμαι εγώ, εσύ είσαι εσυ θα παιξεις και θα κρινεις.

Για το μονο πραγμα που δεν θα πρεπει να ανησυχεις ειναι το pre-sales και aftersales suppport της Fractal σε όλα τα επιπεδα (hardware, software, firmware, bugs κοκ) και το G66 είναι σε άλλο επιπεδο.

Το ονειρο του Μπαρούτη είναι οτι όταν θα παρει Fractal θα έχει 5150 ενισχυτές, εφέ και καμπινες στην κατοχή του out of the box assούμε...

Back