Πολυ κοντα ειναι σε νοοτροπια. Οσοι πιστευουν πως ειναι πολυ μακρυα σε αισθητικη, παραβλεπουν πως το νο 1 κοινο τους στοιχειο ειναι το ποσο βασιζονται κ τα 2 ειδη στην ακραια τραβηγμενη αισθητικη τους (σε αλλες κατευθυνσεις βεβαια)
Εχεις πολλα εφοδια (περισσοτερα απ'οσα χρειαζονται) για μεταλας (καλα εσυ κ για καθε ειδος εχεις)
Με ενα κρας κορς κ μελετη σε μπουκωματα (οχι φαγητου), πιντς χαρμονιξ, κ βιμπρατο κ σηκωματων εισαι ετοιμος. Κιθαρα με τρεμολο δεν ειναι απαραιτητη (το Μπιγκζμπη δεν πιανεται θελει νταμπλ λοκινγκ το μετσαλ) αν κ κατι μου λεει πως εσυ θα μεγαλουργουσες με δαυτο
Ο evh iii ειναι ιδανικος
Τωρα αποχωρω κανονικα τα λεμε σε καμμια ωρα ?
Εχεις πολλα εφοδια (περισσοτερα απ'οσα χρειαζονται) για μεταλας (καλα εσυ κ για καθε ειδος εχεις)
Με ενα κρας κορς κ μελετη σε μπουκωματα (οχι φαγητου), πιντς χαρμονιξ, κ βιμπρατο κ σηκωματων εισαι ετοιμος. Κιθαρα με τρεμολο δεν ειναι απαραιτητη (το Μπιγκζμπη δεν πιανεται θελει νταμπλ λοκινγκ το μετσαλ) αν κ κατι μου λεει πως εσυ θα μεγαλουργουσες με δαυτο
Ο evh iii ειναι ιδανικος
Τωρα αποχωρω κανονικα τα λεμε σε καμμια ωρα ?
@vrasidas27"Το οτι ειναι απο τους λιγους ανθρωπους που εχω γνωρισει, που δεν εχουν ακουσει ποτε, ουτε ξυστα απ'εξω μεταλ, οχι μονο δεν παιζει ρολο αλλα σε συνδυασμο με το οτι ειναι ο @Ali Barout το κανει εκθετικα πιο ενδιαφερον!!!!!"
Κάπου οδηγούμαστε, αλλά ήμουν σκυλάς στα 12. Το ίδιο δεν είναι; Ή όχι;