Noiz Forum

A
Ali Barout
Βρε εγώ μια χαρά είμαι! Κομπλέ από γκιαρ. Αλλά μου φαίνεται τόσο άκυρο να βλέπω ενισχυτές τόσο μακριά από τα συνειδητά γούστα μου.

Σαν να έβλεπα στον ύπνο μου οτι πήρα κανα δίχρονο καθαρό και πήγαινα για μοτοκροςς. Τελείως άκυρο.

(Λες να βγαίνει καλά το μπουζούκι από τον EVH?)

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Άρα η πραγματική ερώτηση Γιώργη είναι:

Αν είχες δίχρονο καθαρό θα πήγαινες για μοτοκρος;

Αν ναι πάρε τον evh κ τα άλλα θα έρθουν μόνα τους?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Σϋμφωνα με τον Carl Jung φίλτατε Μπαρούτη, είναι ένα μήνυμα του ασυνειδητου εαυτού σου ο  οποίος σου λέει, οτι, ότι ενισχυτή  και να έχεις να τον παίζεις στο 11 [5150, 5+1+5+0 = 11].

Επίσης, καλού κακού, μην τρως βαριά το βράδυ, οχι μετά τις 11 τουλάχιστον.

BTW, μου χρωστάς 11 ευρώ για την διαγνωση.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Βρε καλώς τον.....

Σιγά μη σου έλεγε ο @Freedom να πάρεις λάμπα.....?

A
Ali Barout
Όχι Βασίλη, από το ποδήλατο πηγα κατευθείαν στο αυτοκίνητο, την παρέκαμψα τη μεσαία τάξη, δεν ξέρω μοτοσακό.

@Freedom, ευχαριστώ πολύ γιατρέ, τώρα που θα μου μπει η δόση από το ΔΝΤ θα εκδόσω ομόλογο με 11% απόδοση με το οποίο θα πληρωθείτε. 5150 κομμάτια θα είναι.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Γιώργη μη του μιλάς αυτού

Πάει σε σπίτια χωρίς γλυκά, δεν του προσφέρουν καφέ ή χυμο κ όταν φεύγει.... Ο οικοδεσπότης θέλει axe fx

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@vrasidas27 μα φυσικα να παρει λάμπα, actually, οχι λάμπα, αλλά λαμπΕΣ! Είμαι fan των V-Tac εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια, να προτιμήσει αυτές που ειναι Samsung με 5 χρόνια εγγυηση. ?

@Ali Barout Ωχ, πρόσεξε ΠΟΥ θα σου μπεί η δόση απο το ΔΝΤ φίλτατε Μπαρούτη γιατί αλλιώς σε βλέπω να με χρειάζεσαι πάλι, είμεθα και Phd proctologists με είδικότητα στα Tele extractions. 

Κοίτα να δείς που εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και την Parker assούμε...

A
Ali Barout
"Ωχ, πρόσεξε ΠΟΥ θα σου μπεί η δόση απο το ΔΝΤ φίλτατε Μπαρούτη γιατί αλλιώς σε βλέπω να με χρειάζεσαι πάλι, είμεθα και Phd proctologists με είδικότητα στα Tele extractions. "

ΕΕΕΕ ρεεε να τα θέλουνε όλοι οι γιατροί χεράτα σήμερα...?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@vrasidas27

"Πάει σε σπίτια χωρίς γλυκά, δεν του προσφέρουν καφέ ή χυμο κ όταν φεύγει.... Ο οικοδεσπότης θέλει axe fx"

Θα μιλήσεις με τους δικηγορους μου Βρά, με θωπευσε η σκυλίτσα σου και μου προκαλεσε σωματικες, ψυχικες και πνευματικες (μπουχαχαχαχα) βλαβες.

Επίσης η καθόλου τυχαία ύπαρξη της γάτας έθεσε σε κινδυνο την ζωή μου λόγω ακραίας αλλεργίας σε αυτά τα πλάσματα.

Ως εκτούτου, διεκδικώ αποζημίωση της τάξης των 10 απεταξάμην, or else...

...OR ELSE, είπα!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εμ είχες τζάμπα ψυχανάλυση πριν κ δεν ήθελες. Τώρα με τον Φρηντομ στην παρέα με κάτι λιγότερο από fm3 turbo δεν τη βγάζουμε καθαρή.

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Σημαίνει ότι κάπου μέσα σου κρύβεις έναν καταπιεσμένο μεταλλά που θέλει να αναδυθεί... ?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@vrasidas27 το θέμα θεωρείται λήξαν, assούμε, τα πουλάκια συνεχίζουν να κελαηδούν, τα Mac συνεχίζουν να χαριζουν άφθονα rainbow discs of death, οι Parker συνεχιζουν να ρίχνουν ταστα όπως τα φυλλοβόλα δεντρα το φθινόπωρο, οι Τέλε συνεχίζουν να στοιβάζονται δίπλα απο τα τζάκια γιατι έρχεται και χειμώνας, κοκ...

Η φυσική ισορροπία αποκαταστάθηκε...

ΥΓ: [αλά Λούφα και Παραλλαγή] Πάρτο το FM3 ρε μπουλούκο...?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@Freedom επισης επειδις να χρησιμοποιαμε τα ονοματα μας στο φορουμ ειναι φλωρικο, το φρη δεσαρες κ το φρηντ(ο)μαν τελικα δε μ'αρεσει εμενα, κατεληξα σε δυο πιθανα πως να σε φωναζω εδω μεσα

Κ επειδη το πρωτο (ελευθερια) δε θα σ'αρεσει για καποιο λογο (αν κ θα ειχε πολυ πλακα) θα σε λεω φρρρρρρρρρρ. Τα ρρρρρ μπορει ν'αλλαζουν αναλογα με τα συμφραζομενα κ το νοημα

Παλι επισης, οτι λεφτα υπηρχανε γινανε νεος μακ μινις. Τωρα οταν ξαναβρεθουνε πρεπει να γινουνε καρταηχου γιατι οι τρομπες της Απλ δε βαζουν πχια φαηργουαηρ οποτε θ'αργησει λιγο το εφεμ9

(σιγα μην παρω το φτηνο, ειπαμε δεν εχουμε λεφτα αλλα θελουμε να νιωθουμε πως εχουμε)

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@Terry RoscoeBeck5 του το εχω πει κ εγω.

Το οτι ειναι απο τους λιγους ανθρωπους που εχω γνωρισει, που δεν εχουν ακουσει ποτε, ουτε ξυστα απ'εξω μεταλ, οχι μονο δεν παιζει ρολο αλλα σε συνδυασμο με το οτι ειναι ο @Ali Barout το κανει εκθετικα πιο ενδιαφερον!!!!!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Επέτρεψε μου να στο κάνω πιο εύκολο γιατι με το Φρρρρρρρ αν κρατάς και κανά φτερό, θα σου βγεί το όνομα. Και δεν το θέλουμε αυτο, ετσι? ΕΤΣΙ? Μην μας γινεις και Τροχονομος Βαρβάρα assούμε...

Το λεπόν...

O Freedom <=> O Ελευθερίας (κατά το Αστερίας).

Ο Ελευθερίας

Του Ελευθερία

Τον Ελευθερία

Ω Ελευθερία

Το μόνο non-φλώρικο όνομα εδω πέρα μέσα πλακά πλακα είναι του Προβολή συνημμένου 37876

Για τα υπόλοιπα, δίκιά σου η Tele, δικό σου και το ζιπέλαιο και ο αναπτήρας Βρα. ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Αυτή την ελευθερία (νο παν ιντεντηντ) στο tel-ος (πτου γ@μ&τη) ίσως δεν έπρεπε να μου τη δωκεις

Ο Φιουζιος έχει το στρατ στο όνομα κ γι'αυτό την αποφεύγει , τι γίνεται?

Τι περίεργο (κ μαγαρισμενο) στάτους ήταν αυτό, με βαθιά ψυχολογικές προεκτάσεις....

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Πάρε κ δέκα

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

για να σε προλαβω

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Bullshito...

O Προβολή συνημμένου 37877 απλά τις έχει στο κελάρι, κρυμμένες, θα τις βγάλει αν γίνει κανας πόλεμος...είπαμε, υπάρχουν κρυφοΤελετζερεμέδες, υπάρχουν και κρυφοΣτρατάκηδες...

Βρα, σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο έντονα γιατι η παλλόμενη αμοιβάδα στο μυαλό σου έχει φτάσει ήδη τα 12Khz. Από τα 13.5Khz οι ερευνες δείχνουν οτι μπορεί να κάνεις καμιά τρέλλα και να αγοράσεις καμιά Τέλε.

Οπότε κάθησε αναπαυτικά, χαλάρωσε, να πέσουν τα rpms assουμε, μην γίνει κανά κακό. Μπες στην Fractal Audio Systems, κατεβασε το manual του FM3 και όλα θα πάνε καλα...?

Εναλλακτικά, άρπαξε την τρελλιάρα την σκυλίτσα και ξεμάλλιασε την στο χάδι (από τον Freedom να της πεις).

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Η σκυλιτσα ειναι διακοπες κ κανει τα μπανια της.

Μονος μου εχω ξεμεινει με το γατο (αυτος λογο μεγεθους οπως ειδες) δε το κουναει ρουπι

ΓιΑΦΤΟ σκεφτομαι Φρρρρρρ για να την παλεψω!

ΕΦΕΜτρια δεν παιρνω. ΘΑ μπω να δω του 9 κ του Κεμπερ με τα νεα κολπα του.

ΑΠΟΧΩΡΩ τωρα!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Σκέψου Φρρρρρρρ άνετα...

Προβολή συνημμένου 37878

Πες μου που πηγε η σκυλίτσα να πάω να την ανταμώσω...

Αποχωρείς, για μπανιστιρι σε Τελε πάλι, έτσι?

Back