Noiz Forum

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Σημαίνει ότι αν πάρεις το συγκεκριμένο ενισχυτή, θα κάθεται σε μια γωνιά στο σπίτι κ θα μαζεύει σκόνη

Solved ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Αν όμως πάρεις τον Evh 5150iii με τις 6l6(τον πενηντάρη, με τα καινούργια ρυθμιστικά)  κ χρυστικοτατο ψευτο φεντερε καθαρό έχει (προς την αποστειρωμενη μεριά , αλλά παίζει)

κ σούπερ παχύ ωραίο γκεην που ρυθμίζεται κ πιο ουδέτερα κ πιο ανθρωπινα για τα γούστα σου .

Κ που αν δε σου κάνει υπάρχουν φίλοι σου που σε απαλλάσσουν από αυτόν μη πιάνει χωρο

A
Ali Barout
Ρε εγώ (και υπερεγώ, και συνειδητά) το ξέρω, αλλά αυτό που με ανησύχησε (και γι' αυτό θυμάμαι και το όνειρο), είναι ότι και καλά γύρναγα μέσα στο σπίτι και κάπου έψαχνα να καρφώσω την κιθάρα και έλεγα ρε γαμώτη πού θα τη βάλω δεν έχω, δεν έχω που να τη βάλω (ενώ έχω πρινστον τρανζίστορ που τον πουλάς και δίνεις και 100 ευρώ από πάνω για να τον πάρουν, έχω pod xt pro με τρελαμένα όλα τα ποτενσιόμετρα, έχω mooer 200άρι πλίνκι πλίνκι εφφέχτορ, έχω κάρτα ήχου, χίλιες μεριές έχω).

Ε λοιπόν στο ασυνείδητο μου ΔΕΝ υπήρχαν όλα αυτά, και είχα αυτό το άγχος του ύπνου. Και τότε σκέφτηκα, κάτσε ρε, αφού έχω τον Peavey (που δεν τον έχω, κι ούτε τον θέλω) και ΗΣΥΧΑΣΑ στον ύπνο μου. ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

Γι' αυτό σου λέω, κάτι γίνεται εδώ. Κάτι δουλεύει υπόγεια και δε μου αρέσει.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Για αυτό κ εγώ με το δεύτερο σχόλιο μου δίνω λίγο ινπουτ, μπας κ βγεί αυτό το υπόγειο προς τα έξω ?

A
Ali Barout
Αν όμως πάρεις τον Evh 5150iii με τις el6(τον πενηντάρη, με τα καινούργια ρυθμιστικά)  κ χρυστικοτατο ψευτο φεντερε καθαρό έχει (προς την αποστειρωμενη μεριά , αλλά παίζει)

κ σούπερ παχύ ωραίο γκεην που ρυθμίζεται κ πιο ουδέτερα κ πιο ανθρωπινα για τα γούστα σου .

Κ που αν δε σου κάνει υπάρχουν φίλοι σου που σε απαλλάσσουν από αυτόν μη πιάνει χωρο

Το πιάσαμε το υπονοούμενο!??

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ωραια

Αν όμως πάρεις τον Evh 5150iii με τις 6l6(τον πενηντάρη, με τα καινούργια ρυθμιστικά)  κ χρυστικοτατο ψευτο φεντερε καθαρό έχει (προς την αποστειρωμενη μεριά , αλλά παίζει)

Κορεκτιντ χωρις υπονοουμενο. Δεν ηταν υπονοουμενο εξ αλλου ηταν πλακιτσα πριν. Που δε ξεραμε πως δουλευει κατι υπογεια ?

Τωρα επειδη ακομα κ κορεκτηντ δεν ειναι η ιδανικη προταση (για εσε) για να βοηθησουμε το υποσυνειδητο σου να φωτιστει κ την τσεπη σου να αλαφρυνει, βοηθα μας λιγο να κανουμε κουβεντουλα καλη ?

A
Ali Barout
"κ την τσεπη σου να αλαφρυνει"

Απαπαπα δεν είμαστε για τέτοια, τι να τον κάνω τον ενισχυτή, να τον κοιτάω; Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω πώς το ασυνείδητο μου είναι αχάριστο και αφιλότιμο. Καλά όλα τα άλλα, ούτε τον τουιν που είχα κάποτε να μη δω; Μα ΠΙΒΥ; 5150; Και άσπρονε;;;;

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Πειδη ο πηβη ο παλιος ο 5150 αλλα κ ο νεος ο 6550(?) σε ασπρο δε συνηθιζονται (μη σου πω δε ξερω καν αν κυκλοφορησαν ποτε εστω κ σε λιμιτηντ) μαλλον αυτον που σου λεω ειδες κ ή τον εμπερδεψες με πηβη ή για καποιο απροσδιοριστο λογο ηταν μιξη του evh με πηβη που μονο στα ονειρα υπαρχει... Ενδιαφερον

A
Ali Barout
Σε αυτόν έφερνε. Ε καλά στα όνειρα όλα είναι στο περίπου, δε θα βρούμε και το μοντέλο!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Α ολα κ ολα. Αφου δε θα ψωνισεις, τι εμεινε?

Να βρουμε ακριβως το μοντελο εμεινε ?

Για να εξηγησουμε το ονειρο δηλαδη

Τα ιδια θα σου πω αν ειναι ο evh 50 iii με 6L6, το ιδιο με EL34, το ιδιο ο stealth, το ιδιο ο Πηβη, το ιδιο ο αηκονικ? 

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Τι ειμαστε μπορτζηδες? Ασε που ηδη μπερδευτηκα πριν με το ονειρο σου κ εγραψα EL6 αντι για 6L6. Εκαα κ εγω μιξη ονοματων λαμπων, μπηκα στα ακαταλαβιστικα των ονειρων (το διορθωσα ομως μη μας δει κ  κανεις κ ψαχνει για νεο τυπο λαμπας)

A
Ali Barout
(Τώρα που τους κοιτάω, πιο πολύ με αυτόν στα 1300 έμοιαζε σε ύψος... αλλά είχε μόνο ένα τεράστιο 5150 στη γρίλια. Η οποία ήταν τόσο περφορέ. Μεγάλες τρύπες.)

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Συνδυασμος δηλαδη δυο διαφορετικων μοντελων...... χμ

Αναποφασιστος δηλαδη στον υπνο........χμ

Δεν εισαι ετοιμος για EVH αυτο ειναι σιγουρο

Εχεις που να κοτσαρεις την κιθαρα? 

Ή στον υπνο σου μονο σου δεν ειχες?

Αν εβλεπες τουην θα αλλαζε κατι μεσα σου?

(κανω οτι μπορω κ προς ολες τις κατευθυνσεις οπως βλεπεις...κ ψυχολογος κ συμβουλος αγορας)

Back