Noiz Forum

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Μπορεις να το συνδεσεις με το χαμοντ, εστω για μια φορα για να βγαλεις συμπερασματα ποσο καλα λειτουργει κ πως ειναι το τρακινγκ

sultan of string
sultan of string
Ολα τα χαμμοντ που εχω ηχογραφησει ειναι με το Fishman και διαφορα vst. Σχεδον σε καθε κομμάτι εχω. Μονο τα 3 τελευταια με το ik multimedia b3x που ειναι υποτιθεται η μηχανη της suzuki. Με το καινούργιο ακομα δεν εκανα κατι περιμενω καλώδια.

A
Ali Barout
@dimsonic

Αυτό το triple play... Πώς παίζει δηλαδή ας πούμε... με το retrologue? Πώς μιλάει η midi συσκευή; Είναι στημένο σαν εξακάναλο MIDI MPE? Ακούει δηλαδή και σηκώματα ως πιτς μπεντ, γλυστρήματα/λεγκάτα ως glide/portamento κτπ (αν έχουν ρυθμιστεί από το synth φυσικά);

Θέλει ειδικό πλαγκίν να φορτωθεί στο Cubase, ή ακούει και σαν κουτή MIDI είσοδος;

Με έχει σκάσει η περιέργεια με αυτά τα μαραφέτια, αλλά και το τετρακοσάρι είναι βαρύ ασούμε για να το δώσω μόνο προς ικανοποίησιν της περιέργειας.

Ένα τόοοοοοσο δα μικούλικο, κούτσικο ριβιουδάκι; Έστω και εντυπώσεων; Δε λέω τώρα με τον κάψωνα να μπλέξετε με πισιά και κιθάρες και βαρέα ανθυγιεινά, δυο τρεις εντυπώσεις. Το "πλήρη ευελιξία και σιγουριά δεν βρήκα" με απογοήτευσε λίγο.

sultan of string
sultan of string
Μα εχω κανει κυρ Αλή μου....

Δεν με παρακολουθειτε..

A
Ali Barout
Πότε; Πούντο; (Μισό να ψάξω.)

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
"...ειναι υποτιθεται η μηχανη της suzuki."

GSXR 1000RR ασούμε?

sultan of string
sultan of string
Πριν πλακωσει ο καταρρακτης και σας επαναφέρει στην ταξη να σας σφυρίξω συνωμοτικα στ αυτι οτι την hammond την εχει αγορασει η suzuki

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
OK, γράψε λάθος dim...

Hayabusa ασούμε? ?

sultan of string
sultan of string
Γιατί οχι?

panorios
panorios
Έχω το GR-33 και για να στείλεις midi στον υπολογιστή πρέπει να περάσει από το synth.

Εκεί γίνονται αρκετά πράγματα για να πάρεις ένα ικανό midi σήμα για να δουλέψεις.

Παρ όλα αυτά δεν είναι απλά τα πράγματα, θέλει αρκετές δοκιμές και στη μονάδα (roland) και στο vst. Θέλω να πω ότι δεν ανοίγεις το μηχάνημα, φορτώνεις ένα όργανο και όλα καλά, θέλει δουλίτσα και κάποια όργανα δεν έρχονται με τίποτα. Σε μένα, που είμαι και λίγο χαζός.

sultan of string
sultan of string
Με το Fishman δεν ειναι δύσκολο πάντως 

A
Ali Barout
@dimsonicΕίδα το βίντεο, έκαμα και λάικ. Δεν κατάλαβα πλήρως πόσο ακριβές είναι το τράκινγκ υπό διαφορετικές συνθήκες παιξίματος, (θα προτιμούσα δηλαδή να έβλεπα και τα "όρια" του πού αρχίζουν να ακούγονται πατάτες, ή χάνονται νότες, ή τριγκάρονται έξτρα ανεξέλεγκτες), αλλά μια άποψη παραπάνω τη σχημάτισα. Είναι ενδιαφέρον.

Υπάρχει κι ένα triple play connect στις αγγελίες σε πολύ καλή τιμή, έστειλα ένα μήνυμα στο παλικάρι να δω αν εμπεριέχει κάποιο μπλιμπλίκι ώστε να εγκαθίσταται σε κιθάρα με μπίγκσμπυ, γιατί όπου και να το έχω δει, βλέπω ότι κάθεται ακριβώς πάνω από τη βίδα την πίσω. Αν υπάρχει κάτι θα το έπαιρνα ασυζητητί Αν δεν υπάρχει, και πάλι θα το αγόραζα, αλλά θα αναγκαζόμουν να το βάλω σε lespauloειδές με μια μικρή δυσαρέσκεια που θα μου λείψει το βιμπράτο. (Αλλιώς μονωτική και χύμα; Έτσι κι αλλιώς για το σπίτι το θέλω, δε θα το βγάλω ποτέ έξω.)

sultan of string
sultan of string
στο λαπτοπ έχανε πιο πολλές.

Στο μεγάλο λιγότερες.

ποσο το δίνει αυτός?

το connect θεωρητικά θα είναι πιό αξιόπιστο γιατί βγαίνει απο τη μέση το ασύρματο, που είναι άλλος ένας μπελάς για latency

Προβολή συνημμένου 37383

A
Ali Barout
Ένα κατοσταρικάκι το δίνει, υπερτίμια νομίζω. Τώρα αν το μαγκώσει άλλος και με προλάβει (δεν μου έχει απαντήσει ακόμα ο άνθρωποςστο μήνυμα, χαλάλι)

Edit: Αυτό το κοννεκτ φαίνεται να είναι πιο μικρούλι, και μοντάρει βλέπω ακριβώς σε αυτό το σημείο. Αλλά εγώ δεν ξέρω στο σκαφάκι αν θα μπορέσει να κάτσει "παραμέσα", λόγω κυρτότητας του καπακιού, γιατί το tailpiece είναι ψιλοπιασμένο με το bigsby. Να μπορεί να κάτσει από πάνω σούζα;

sultan of string
sultan of string
δίνει πολλούς αντάπτορες το πακέτο.

πρέπει να το δεις.

Πχ για την μονάδα δίνουν αλλη βάση να κάτσει σε κουφωτή.

Εχει πολλους αντάπτορες μέσα για τον μαγνήτη, αλλά τώρα που είδα κυρτό δεν έχει.

Ψάξε.

Η τιμή είναι καλή για να παίξεις

sultan of string
sultan of string
νομίζω σε μπιγκσμπυ θα κάτσει.

Λίγο γκουμούτσα, αλλά μάλλον

A
Ali Barout
@dimsonic"για τον μαγνήτη, αλλά τώρα που είδα κυρτό δεν έχει."

[SIZE=14.3px]Για τον μαγνήτη αυτόν καθεαυτόν κομπλέ δε θα είμαι; Ρολλερ γέφυρα είναι, ελεύθερη, ART-1 ibanez, αλλά πιστεύω είναι φασον τιουνομάτικ οι κολώνες; Βγάζω ρολλερ μπριτζ, βάζω μαγνητοβάση, βάζω μαγνήτη; Ελπίζω;[/SIZE]

sultan of string
sultan of string
γνωστός μου το έβαλε σε κουφωτή μπροστά από τα τχιουν

Δες λίγο στα βίντεο τι περιλαμβάνει το πακέτο μπας και το τσεκάρεις.

Δες πχ σε μένα αυτά περισσέψανε, είναι για να βάλω αλλού υποτίθεται.

Εχει διάφορα πάχη.

Back