Καλή ερώτηση μπρο βρα. Κι εγώ θα ήθελα ένα σαχλόφωνο να δρακουλιάζω αν άκουγε καλά. Η πιο "απλή" λύση (για το δικό μου απέδευτο μυαλό με αυτά τα μπλιμπλίκια) είναι fishman triple play + pc?
Σίγουρα αυτό είναι αυτόνομο και κοστουμάκι υπολογισμένο και ραμμένο να παίζει αξιόπιστη μπαλίτσα μόνο του, αλλά όντως, έχω ακριβώς την ίδια ερώτηση με εσένα.
Σίγουρα αυτό είναι αυτόνομο και κοστουμάκι υπολογισμένο και ραμμένο να παίζει αξιόπιστη μπαλίτσα μόνο του, αλλά όντως, έχω ακριβώς την ίδια ερώτηση με εσένα.
Γιατί θα τα έδινα εγώ? Γιατι εχει καμιά 1000αρια ηχους περισσοτερους απο το GR-20 (αλλά μην γελιώμαστε, προσωπικά με ενδιαφέρουν τα κλασσικά όργανα αρα το πολύ καμιά 200αρια απο αυτά να χρησιμοποιήσω και αυτά ΑΝ είναι της προκοπής) και θέλω κάτι stand alone. Δεν έχω synth και δεν με ενδιαφέρουν synths σε καμία αλλη μορφή.
Από εκει και πέρα ΕΛΠΙΖΩ να έχει καλύτερο tracking το σύστημα από το GR-20+GK3, θα περιμένω reviews. Δεν νομιζω να είναι μονο θεμα μαγνητη Βρά, το tracking και το πόσα ghost notes θα ετρωγα στην μαπα πηγαινε και ανα ΗΧΟ (να σου παιξω εγω πικολο Μαλμστην να σου φυγει το τσερβέλο, αλλα κατι πιανα και κατι βιολιά, ήθελαν προδερμ και μπεμπελακ) και φυσικά εξαρταται σε ποια χορδη παιζεις (οσο πιο μπάσα τόσο χειρότερα τα πραγματα), το σεταπ που εχεις κανει (σε επιπεδο κιθαρας και σε επιπεδο ρυθμισης του μαγνητη από το synth, εχει ρυθμισεις ανα χορδη κοκ), τονικότητα χορδης (όσο πιο χαμηλό το κουρδισμα, τόσο περισσότερα προβληματα κοκ)
Ενας από τους λόγους που δεν πήρα και 3η φορά (μεταχειρισμένο) το GR-20+GK3 ήταν τα βλαμμένα προβληματικά 13άπινα midi καλώδια της Roland που ήταν χαλασμένα πριν καν ανοιγες την συσκευασία (2 στα 2 λεμε, δεν γινονται αυτά τα πράγματα).
Να σου πω, τον Στράτο κάντον tag and release, πρεπει να ξαναγυρισει στην αγρια φυση... ?
ΥΓ1: πήρες μπιλιετάκι για Τρούμπα και εσύ, είσαι το νουμερο 1950 αφού είσαι οπισθοδρομικός Τελεμούντος, ετοιμασου τον Οκτώβριο, σε θελω πλυμένο επιμελώς και με χωρίστρα. ?
ΥΓ2: Παρκερ φορεβααααα (οσο αντέξουν δηλαδή γιατι φορέβα, χλωμό) μαδαφακαααααααα! ?