Noiz Forum

Superfunk
Superfunk
εκανε η συζυγος που ειναι 39 astra  κανενα απολυτως συμπτωμα.

εκανε η αδερφη μου pfizer (με 4 αυτοανοσα) ,κανενα απολυτως συμπτωμα

εκανε η μανα μου pfizer (80 φευγα) ,κανενα απολυτως συμπτωμα

εκαναν δυο 60αρηδες φιλοι μου astra ειχαν λιγο πυρετο για μια ημερα και πριστικε η Χερις τους

εγω αναμενω τελη μΑη την 1η δοση μου (pfizer το επελεξα γιατι τελειωνω πιο γρηγορα απο το Astra και πρεπει να ειμαι Βερολινο απο τον Ιουλιο ) αν ζησω θα ρεπορταρω μπακ ?

sultan of string
sultan of string
μια και μαζεύετε απόψεις, να πω και εγώ.

Εκανα το moderna πριν 15 μέρες και σε 15 θα πάω για την δεύτερη. Το ίδιο και η σύζυγος.

Εκτός από δυο μέρες που ήμασταν κάπως σαν να φάγαμε ξύλο και το χέρι σχεδόν κουπί τίποτα περισσότερο.

Superfunk
Superfunk
Εμενα μου εμπηκΣΕ χθες ο χΤηνιατρος το βελΟνιΕ (Pfizer).

Δεν μου συνεβει απολυτως  τιποτα...ουτε το χερι πρηστηκε  ,ουτε ζαλιστηκα ,ουτε ανεβασα δέκατα.

Ο ,συμπαθεστατος και εξυπηρετικοτατος ιατρος στο ΚΥ,μου ειπε οτι οσοι αντιδρουν εντονα και ανεβαζουν υψηλο πυρετο (πανω απο 38) κατα πασα πιθανοτητα εχουν περασει ασυμπτωματικα την ασθενεια κατι που μαλλον αληθεύει γιατι και τα 5 ατομα του περιβαλλοντος μου που βρεθηκαν ασυμπτωματικοι πριν κανα 4μηνο ζοριστηκαν μετα το εμβολιο.   

gkourmoul1
gkourmoul1
Ισχυει για ολα τα εμβολια ή μονο για το pfizer?

Χάρης Ο
Χάρης Ο
Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι αν το περασεις βαρια το εμβολιο το ιδιο θα παθαινες  αν κολλαγες τον ιο. 

Superfunk
Superfunk
@gkourmoul1

Από ότι μου είπε για όλα (και πρέπει να ισχύει γιατί τα άτομα του περιβάλλοντος μου εμβολιαστηκαν και με τα 3 εμβόλια)

@Vartanis

Ναι και αυτό παίζει για αυτό και οι ευαίσθητες ομάδες συνήθως ταλαιπωρουνται περισσότερο ,όπως άλλωστε και το 5% του γενικού πληθυσμού που θα νοσησει βαριά από κορονοιο χωρίς να ανήκει στις ευαίσθητες ομάδες. 

Παντως 2 άτομα γνωστά μου που το πέρασαν βαριά, χωρίς νοσηλεία όμως,δεν είχαν κανένα side effect από το εμβόλιο... άρα το εμβόλιο θα "ταλαιπωρήσει " τους ασυμπτωματικους λίγο περισσότερο. 

Από την άλλη όσοι το έχουν περάσει μετά τον εμβολιασμό έχουν πολύ περισσότερα αντισώματα από αυτούς που δεν το πέρασαν. 

Anyway καλή ανοσία σε όλους!

Superfunk
Superfunk
Κομπλε...και φουλ ΝτινΓκιταλ....

Ουδεμια παρενεργεια και στις 2 δοσεις....(το ΚΙΝΗΤΟ μου μονο δειχνει 6G... οποτε ο Εβρεος χτηνιατρος μαλλον μου εβαλε τσιπακι νεας γενιας ? )

Παω να ετοιμασω καμμια βαλιτσα για τα εΚσωτερικα ?

Προβολή συνημμένου 29245

sultan of string
sultan of string
Πρέπει να περιμενεις 15 μερες

Superfunk
Superfunk
Πρέπει να περιμενεις 15 μερες

Μα και να θελω να φυγω τωρα εχουν οι Γερμαναραδες βγαλει νομο (ΠΟΛΥ σωστο btw και μπραβο τους)  που αποκλειει οποιαδηποτε προσβαση ,ακομα και σε εξωτερικο χωρο,σε μη πληρως  εμβολιασμενους ή τεσταριΖμενους σε εστιατορια,bar ,καφε κτλ....

τι να παω να καΜω στο Βερολινο ? να παραγγέλνω takeaway donner απο τον Χασαν και να κοβω βολτες στο Mauerpark?

Αυτο το κανω και εδω....

?

gkourmoul1
gkourmoul1
Ερευνα εχει δειξει οτι οι κατοχοι telecaster ανεβαζουν 100% ανοσια απο το πρωτο τσιμπημα.

fusiongtr
fusiongtr
"Ουδεμια παρενεργεια και στις 2 δοσεις...."

Οι παρενέργειες αρχίζουν μετά από μερικές μέρες.

Κάτσε να δεις, σε καμιά δεκαριά μέρες θα πετάξεις τις tele με τις 10-38.

Θα πάρεις jazz σκάφος με 13άρες, και μια 8χορδη Ibanez με FR.

Superfunk
Superfunk
》Οι παρενέργειες αρχίζουν μετά από μερικές μέρες.《

ωχ,λες να αρχίσω να γράφω ξαφνικά όπου σταθώ και όπου βρεθώ αρνητικές κριτικές σαν τον ΠατΕριδη?

από εκεί το έπαθε αφτοσ?

Χάρης Ο
Χάρης Ο
Παω για το 2 σε 15 μερες περιπου. Θα δειξει.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Χθες κατα τις 12 τρυπηθηκα και εγω με το Pfizer, 1η δοση. Κανένα θέμα πλην του πολυ μικρου πόνου στον μυ που μπήκε το εμβόλιο, ο οποιος σημερα ειναι λιγο πιο εντονος (τριχες, τιποτα το ιδιαιτερο) αλλα δεν με ενοχλησε/σταθηκε εμποδιο ουτε με κιθαρα, ουτε με γυμναστικη, οδηγηση, κουβάλημα ψώνιων κοκ. Τιποτα άλλο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον, φτου, φτου, φτου!).

Αντε να πάμε και για την 2η δόση...

Χάρης Ο
Χάρης Ο
Εχθες εκανα το 2ο εμβολιο.

Μεχρι στιγμης ολα καλα.

gkourmoul1
gkourmoul1
Αύριο κάνω τη 2η δόση. Ας ελπίσουμε να "προλάβουμε" τη Δέλτα μετάλλαξη, και έχουμε φτάσει σε μια σχετική ανοσία. Αλλιώς θα έχουμε πάλι λοκντάουν τον Αύγουστο...

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Τετάρτη η 2η δόση, άντε να δούμε...

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Α, καλά...το γήρας...και παλι καλά που το πήρα πρέφα δηλαδη. Για την Τεταρτη 7/7 ειναι η 2η δόση μου, όχι για αυριο! Άντε γειά λεμε!

fusiongtr
fusiongtr
Είσαι σίγουρος ότι δεν την έχεις ήδη κάνει?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Για αυτό αδερφέ είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος, λόγω βελονοφοβίας (τραγικό) θα το θυμόμουν ακόμα και αν ξέχναγα ακόμα και το όνομα μου.

Back