Noiz Forum

Yameth
Yameth
To ακανόνιστο δηλαδή ποιό είναι;

Εγώ το Σάββατο θα κάνω το δεύτερο ΑΖ... τη γλύτωσα;?

Στο πρώτο δεν έπαθα τίποτα πέρα απο ένα διήμερο υπνηλίας - κούρασης, δέκα μέρες αργότερα.

Αλλά τι συζητάμε τώρα... το αν θα πάθω αβαβα με την ένεση ή το πως δεν θα ψοφήσω απο ασφυξία;

fusiongtr
fusiongtr
"Εγώ το Σάββατο θα κάνω το δεύτερο ΑΖ... τη γλύτωσα;?"

Γνωστός της μάνας μου το έκανε, και έβγαλε έκζεμα στο χέρι του.

Γέμισε πληγές.

Και η πλάκα είναι ότι δεν το είπε ο ίδιος.

Η μάνα μου τον είδε και φρίκαρε, και μετά από επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το πώς έγιναν οι πληγές, της το είπε.

Ποιος ξέρει τώρα τι είδους παρενέργεια είναι αυτή.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Γνωρίζω 3 διαφορετικά άτομα απο πρώτο χέρι που έκαναν το Pfiezer (οι γονεις μου 78 ετών εχουν κάνει και τις 2 δοσεις, η φίλη μου 45 εχει κάνει την 1η δοση εδω και καμποσο καιρο ειναι σε εργασιακη ομάδα που εχει να κάνει με υγεία οπότε πηρε προτεραιότητα).

Κανεις δεν ανέφερε απολύτως τίποτα σχετικά με παρενέργειες οποιουδήποτε τύπου αλλά γνωρίζω οτι αυτό δεν σημαίνει τίποτε για εμένα που επισης ειμαι προγραμματίσμένος για το Pfizer.

Εχοντας διαβάσει αυτό https://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-dhmosias-ygieinhs/emboliasmoi/ekpaideytiko-yliko-gia-emboliasmoys-covid19/8253-odhgies-emboliasmoy-enanti-toy-ioy-sars-cov-2 (αν και μάλλον σχετικά παλιό αφου ειναι του Φεβρουαριου οπότε δεν αναφέρει το J&J) όλα έχουν πιθανές παρενέργειες οπότε το θέμα είναι αν και τί θα σου τυχει.

Απο την άλλη, αν  με ρωτάς, δεν έχει καμία σημασία...καλύτερα ελεγχομενες παρενέργειες (αν τύχουν) παρά...

gkourmoul1
gkourmoul1
Έκανα σήμερα το astrazeneca. Όλα ήσυχα εως τώρα.

fusiongtr
fusiongtr
"Έκανα σήμερα το astrazeneca. Όλα ήσυχα εως τώρα."

Σε βλέπω αύριο να βάζεις χορδές 10-38.

gkourmoul1
gkourmoul1
Με 39 βαθμους που χτυπησε σημερα, εαν κανω πυρετο, θα νιωσω δροσια...

fusiongtr
fusiongtr
Ουρά μην βγάλεις μόνο ....

gkourmoul1
gkourmoul1
Εμενα μου 'πανε οτι μεγαλωνει 5 ποντους η μπροστινη ουρα...

Χάρης Ο
Χάρης Ο
Το ακανονιστο εμβολιο ειναι αυτο που εβαλε ο fusiongtr σε φωτο.

Εγω εκανα το astra πριν 7 μερες και εκτος απο ενα πονο στο σημειο της ενεσις δεν ειχα κατι αλλο προς το παρον.

fusiongtr
fusiongtr
"εκτος απο ενα πονο στο σημειο της ενεσις δεν ειχα κατι αλλο προς το παρον"

Ψάχτηκες καλά? :classic_tongue:

Χάρης Ο
Χάρης Ο
Μεγαλωσε λιγο το ...................

μαλλι μου.

gkourmoul1
gkourmoul1
Εγω τωρα παω για depon. Δεν μπορω να συρω τα ποδια μου. Ισα που σηκωνω την tele...

fusiongtr
fusiongtr
Άμα σηκώνεις Tele φίλως, είσαι σφίχτης ασούμε.

gkourmoul1
gkourmoul1
3330 ζυγιζει. Κατηγορια φτερου....

fusiongtr
fusiongtr
"Αν κάνεις το εμβόλιο, τα βαριά θα σου φαίνονται ελαφριά, και τα ελαφριά θα σου φαίνονται βαριά."

Γέροντας Φάσιον

sultan of string
sultan of string
ποιό κάνατε?

gkourmoul1
gkourmoul1
Astrazeneca εγω.

Ειχα πυρετο 38, ακατεβατο, ολο το βραδυ. Και μυαλγια-αδυναμια. Θα δειξει και σημερα πως θα παει.

fusiongtr
fusiongtr
Τουλάχιστον δροσίστηκες ...

sultan of string
sultan of string
αμα το κάνατε χτες...τώρα καλό Ιούλιο

gkourmoul1
gkourmoul1
Τωρα ηταν η σειρα μας...

Back