Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσετε πετάλια από μια εταιρία

TamTam Radio

Γνωστός άγνωστος
Πόντοι
898
...και μόνο, ποια θα ήταν;

Και ποια πετάλια;

Δεν εννοώ να σας κάνει endorsement αλλά να επιλέξετε εσείς (λέμε τώρα) μόνο μια κατασκευάστρια εταιρία για τα κομμάτια του pedalboard σας... Σπαζοκεφαλιά;

[/img]

5M9062T.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είχα βάλει...  ::)

Ίσως ήταν πολύ μεγάλος - διορθώθηκε, thanks Mαυροπερισσότερε (aka Blackmore) !

Παρακαλώ...και για να απαντήσω θα πω την Boss. Λόγω Μιχαλάκη και μόνο

Κι εγώ μάλλον ΕΗΧ θα φόρτωνα. Εκτός από τη μεγάλη γκάμα, θα τη διάλεγα κυρίως λόγω των Analog delays ...

Από περιέργεια, τι πετάλια θα διαλέγατε;

Νομίζω Hardwire της Digitech, έχουν απ'όλα σε καλή τιμή κ πχιότητα, συν το supernatural που ποθώ.

Σωστός... Μολις συνειδητοποίησα ότι στην EHX δεν θα είχα κουρδιστήρι  ;D

Αν έβρισκα κάποια εταιρία που να προσφέρει ψηφιακά delays που προσομοιώνουν ωραία tape echo, και ταυτόχρονα αναλογικά τα υπόλοιπα εφέ (univibe, chorus, octave/fuzz και overdrives με ενδιαφέρουν κατά βάση, τα άλλα δευτερεύοντα), σε αυτήν θα κατέληγα. Από όσες μου έρχονται τώρα στο μυαλό, μάλλον θα πήγαινα στη Fulltone, καθώς έχει σχεδόν ό,τι περιέγραψα, και απλά σε αυτή την περίπτωση αντί για πετάλι θα έπαιζα με το Tape Echo της.

Οπότε, imaginary Fulltone artist fusionakis plays:

Κιθάρα --> Clyde Standard wah --> Octafuzz --> Full-Drive 3 --> OCD --> ChoralFlange --> Mini Deja 'Vibe --> SS Tape Echo --> Ενισχυτής

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το κουρδιστήρι με έκανε να σκεφτώ την ΤC Electronic. Και τη mooer! Mια χαρά θα ήμουν μεμια απ αυτές.

JAM - fuzz phrase>rooster>delay lama>big chill>retro vibe/waterfall

ANALOGMAN - sunlion>KOT>ARDX20 delay>TR2 modded trem>BI chorus

Είναι πιο δύσκολο απ' ότι φανταζόμουν...

Ξεκίνησα να σκέφτομαι Mooer και μου αρέσουν μόλις τρια πετάλια της. (funky monkey, green mile, reecho delay).

Digitech? Bad Monkey, CM-2, TR-2, DL-8 και μετά το χάος - τα ψηφιακά της μοντέλα - reverb και η καινουρια σειρά που λανσάρει (Polara κλπ, είναι πολύ digital για τα γούστα μου) 

TC Electronic; Αν είχαν κάποιο ωραίο tubescreamer και κάποιο τρέμολο (δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τέτοιο) θα πρόσθετα και τo Shaker vibrato mini (που το έχω και always on) kai k;apoio ψηφιακό της delay...

Καμία έκπληξη που οι working musicians από τον παλιό καλό καιρό παίζουν με MXR και BOSS... προσφέρουν πληρέστερη γκάμα.  Αξιοπρεπέστατα tremolo και delays (Carbon Copy, Space echo κ.λπ.) και drive-πολυσουγιάδες για όλα τα γούστα...

just my two cents

Tamtam είπε:
Καμία έκπληξη που οι working musicians από τον παλιό καλό καιρό παίζουν με MXR και BOSS... προσφέρουν πληρέστερη γκάμα.  Αξιοπρεπέστατα tremolo και delays (Carbon Copy, Space echo κ.λπ.) και drive-πολυσουγιάδες για όλα τα γούστα...

just my two cents
Επίσης είναι αξιόπιστα, και τα βρίσκεις παντού. Το σημοντικότερο είναι ότι έχουν κάποιους "στανταρ" ήχους που οι περισσότεροι γνωρίζουν και ξέρουν πως να τους χρησιμοποιούν. Οπότε Boss.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back