Δεν θυμάμαι, πάντως κάτω ήταν κάτω από 30 ευρώ.frunobulax ποσο εκανε η εργαλειοθηκη που πηρες??? 8O
Γίνεσαι κακός και άδικος χωρίς λόγο!εδω και καιρο πιστευα πως ενα τεραστιο κομματι μουσικων(που ειχε την δυνατοτητα)ειχε καταφερει να σταματησει να παιζει με πεταλιερες..ποσο λαθος εκανα!!
εδω μου φαινεται οτι γυρναμε πισω σιγα σιγα..![]()
3ον) μην κατακρίνεις χωρίς να γνωρίζεις τον καθένα ξεχωριστά. Πολλοί από εδώ, που μιλάνε με καλά λόγια για πεταλιέρες έχουν KAI δεκάδες πετάλια, KAI γνώση του τι κάνουν KAI εμπειρία!!!
Προσωπικα εχω την ..δεσποινιδα ΜΕ50 μαζι με μερικα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πεταλακια και στεκεται μια χαρα πλαϊ τους αλλα και ΜΑΖΙ τους' date='αν καταλαβαινεις τι θελω [/quote']
Aπο περιεργεια (ως πρωην κατοχος)....τι χρησιμοποιεις/σου αρεσει απο την ΜΕ50?
LOL.............+100000.............αυτο σκεφτομουν και εγω αλλα ελεγα να μη το πω και προκαλλεσω την οργη των πνευματων........πραγματικα πολυ καλυτερο απο ολες τις εκδοσεις πραγματικων rat που εχω δοκιμασει............νομιζω οτι εχει αυτο που λειπει σε πολλα rat........μεσαια και καλο tight μπασοσαφως το καλυτερο "rat" που εχω ακουσει ποτε μου (καλυτερο απο το πραγματικο σιγουρα :lol: )
Λοιπόν,για να ενεργοποιήσεις το memory mode πατάς τα 2 πεταλάκια μαζί(για τη me-50b δεν ξέρω αλλά θα το λέει ανάμεσά τους).Όταν είσαι στο memory mode λοιπόν αν πατήσεις 1 πεταλάκι(πλην του xpression) χρησιμοποιείς έναν αποθηκευμένο ήχο.Μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι και 30 ήχους όμως,πράγμα που γίνεται μέσω των banks.Για να επιλέξεις bank πρέπει να είσαι στο memory mode και να πατήσεις ένα από τα 2 κουμπάκια(bank up\bank down).Έχει 10 banks και στο τέλος του manual λέει ακριβώς τι ήχο βγάζει το καθένα πετάλι.αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν ξερεται πως λειτουργει το memory mode
και το tuner pitch.... :?:
frunobulax ποσο εκανε η εργαλειοθηκη που πηρες??? 8O
Xρησιμοποιώ το ίδιο RAT εδώ και 20 χρόνια. Mοιάζει με το RAT2 μόνο που δεν έχει λαμπάκι και δεν "φωτάει" στο σκοτάδι!!! Tο σημαντικό όμως είναι πως δεν ακούγεται όπως το RAT2!!! Kι ας υποτίθεται ότι είναι τα ίδια πετάλια...νομιζω οτι εχει αυτο που λειπει σε πολλα rat........μεσαια και καλο tight μπασο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()