Γνώμη μου να δοκιμάσεις κάτι σε Laney. Έχω τον LH50 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σε Laney μπορείς να βρεις και στις αγγελίες. Θα ξαναεπενδούσα σε Laney, αλλά θα έκανα πιο προσεκτική αγορά στην καμπίνα. Εγώ προσωπικά θα πήγαινε σε κάποια οποιαδήποτε με Vintage30s, και για τον ήχο που θες είναι Super.
Από τους ενισχυτές που έχω αυτή τη στιγμή, δεν θα σου πρότεινα τον Night train, καθαρά και μόνο γιατί στα δικά μου αυτιά δεν έκατσε καλά.
Στη θέση σου, με τα χρήματα που έχεις θα επένδυα (χονδρικά) τα 1000 σε ενισχυτή και τα 500 σε καμπίνα.
Θα προτιμούσα κάτι από Laney, ENGL (screamer 50w), Marshall. Orange δεν έχω ακούσει, ένα 30αρι τρανζιστορ δεν το λογίζω, ο VOX Night Train δεν μου άρεσε, Mesa ξεφεύγεις πολύ από τα χρήματά σου, fender επίσης ( για combo).
Για μένα επένδυσε σοβαρά στην καμπίνα που θα αγοράσεις, και φυσικά στα καλώδια σου. Κράτησε ένα κονδύλι τουλάχιστον 100 ευρώ για τα καλώδια τα οποία θα αγοράσεις, τόσο για κιθάρα όσο για καμπινα-ενσχυτή.
Αν έφτιαχνα από την αρχή το rig μου θα διάλεγα αποκλειστικά Mesa και ENGL καμπίνες 4X12.
Εν τέλη οι επιλογές μου, και οι προτάσεις μου είναι:
Laney LH50 ή ENGL Screamer 50w
Με καμπίνα 4Χ12 ENGL ή Mesa (Με πρώτη επιλογή Mesa)