Bilt Guitars

sort-of-want.jpg

Εγω παντως αμφιταλαντευομαι λιγο - φαινονται εξυπνες, αλλα και λιγο υπερβολικες. Θα μπορουσε καποιος να τις χαρακτηρισει ευκολα και fugly... Μου μοιαζουν για κατι που θα φανταζοταν ο Nels Cline on drugs.

Υ.Γ. Και φυσικα ο NC στο gallery...μπορω να φανταστω πολλα ωραια, ακρως ενδιαφεροντα πραγματα που θα μπορουσε να κανει ΑΥΤΟΣ με αυτη την κιθαρα - για εμενα δε ξερω.

ομορφες!

βασικα επιτελους και ενα ομορφο headstock σε fender style.

αλλα ρε παιδι μου θελεις πτυχιο πυρηνικη φυσικης για ολα αυτα τα διακοπτακια.....

bluezlick είπε:
ομορφες!

Ελα, πλακα μας κανεις τωρα...παραδεξου το...

Μάλλον πρέπει να έχω βλάβη, γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τι είναι τόσο ενδιαφέρον σε μια κιθάρα με Jazzmasterοjaguarοειδές σχήμα και κατά τα άλλα... μηδέν. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος?  ::)

The Genius Loci είπε:
Μάλλον πρέπει να έχω βλάβη, γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τι είναι τόσο ενδιαφέρον σε μια κιθάρα με Jazzmasterοjaguarοειδές σχήμα και κατά τα άλλα... μηδέν. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος?  ::)
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ!

The Genius Loci είπε:
Μάλλον πρέπει να έχω βλάβη, γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τι είναι τόσο ενδιαφέρον σε μια κιθάρα με Jazzmasterοjaguarοειδές σχήμα και κατά τα άλλα... μηδέν. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος?  ::)
Έχει πάνω της delay και fuzz. Παίρνεις και έναν ενισχυτή με reverb  και vibrato και κοροϊδεύεις τους κιθαρίστες με τα βαλιτσάκια ;D ;D.

Σε εμένα άρεσε η προσθήκη του jaguar μαγνήτη και ολίγον το starcaster headstock. Κατά τα άλλα δεν θα την πλησίαζα , είμαι της σχολής του keep it simple, αισθητικά και πρακτικά.

Celf είπε:
Ελα, πλακα μας κανεις τωρα...παραδεξου το...
οχι  :)

@The Genius Loci  @fusiongtr

γιατι ετσι μας αρεσει!  :P

βασικά αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν οι κιθάρες αυτές έχουν χαρακτήρα, έναν αντιπροσωπευτικό ήχο, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το πω. Τόσο καιρό που διαβάζω το noiz οι περισσότεροι λένε "μη δίνεις σημασία στα εφέ του ενισχυτή, τον ήχο που ψάχνεις θα στον δώσουν τα πετάλια" κλπ. Εδώ δε μιλάμε για κιθάρα, αλλά για combo πεταλιέρας κιθάρας. Επίσης, σκεπτόμενος λογικά, θα είναι θεόβαρες και πολύ ευαίσθητες αν έχουν τόσα ηλεκτρονικά επάνω τους. Και το headstock είναι απλά άσχημο :P

The Genius Loci είπε:
Μάλλον πρέπει να έχω βλάβη, γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τι είναι τόσο ενδιαφέρον σε μια κιθάρα με Jazzmasterοjaguarοειδές σχήμα και κατά τα άλλα... μηδέν. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος?  ::)
μονο και μονο το γεγονος οτι δεν ειναι ΑΚΟΜΑ ενα copy μιας tele ή μιας strat (οπως το 90% των boutique κιθαρων) αλλα ενα "εξυπνο" copy μιας jazzmaster την κανει ενδιαφερουσα.... ;D

κλεμμενο ειναι και αυτο

fender_starcaster.gif

αλλα μαλλον θα εχει ληξει πατεντα .... ;D

H ιδέα του headstock, αν και κλεμμένη, μαμεί! Αλλά τα υπόλοιπα μου φαίνονται too much. Πολύ χρώμιο και κακό, χωρίς να ταιριάζει τέλεια (η ισορροπία της Jaguar δεν συγκρίνεται). Κάτι τέτοιες φτιάχνουν οι τρελοί members του offsetguitars, πολύ πιθανό να έχει βγει και από εκεί μέσα.

Αφού στηρίζει ο Nels Cline θα πουλήσουν. Είναι ότι πρέπει γι'αυτό το κοινό το οποίο δεν είναι και μικρό!

Και είχα κολλήσει στο βίντεο του ZVex!

2.200$ τα μισα προκαταβολη και τα υπολοιπα οταν η κιθαρα ειναι ετοιμη. καπου το πηρε το ματι μου...

Είναι πολύ ακριβές ρε γμτ, πάνω από 2000ρο,

δεν νομίζω πάντως οτι θα πιάσουν αν θέλετε τη γνώμη μου.

Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις vintage jaguar, δεν λεω οτι είναι

καλύτερη αλλά πείτε μου πόσοι θα την προτειμίσουν από μια jag

zappa είπε:
Είναι πολύ ακριβές ρε γμτ, πάνω από 2000ρο,

δεν νομίζω πάντως οτι θα πιάσουν αν θέλετε τη γνώμη μου.

Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις vintage jaguar, δεν λεω οτι είναι

καλύτερη αλλά πείτε μου πόσοι θα την προτειμίσουν από μια jag
νομιζω οτι απευθυνεται σε αρρωστους offset lovers πρωτιστως. που εχουν ηδη δλδ jazzmasters και jaguars και κυνηγανε κατι πιο εξωτικο...

OOOOOOK, άρα βγαίνουν σε μπουτικάδικη τιμή και ξεμπουτικάδικη φιλοσοφία. Πρωτότυπο ως μαρκετίστικη σύλληψη. Αλλά βέβαια:

Αφού στηρίζει ο Nels Cline θα πουλήσουν. Είναι ότι πρέπει γι'αυτό το κοινό το οποίο δεν είναι και μικρό!
Πολύ ωραία ιδέα όμως να κλέψουν το ξεχασμένο Fender headstock. Που είναι από τα πλέον σιχαμερά που είχα την ατυχία να δω στη ζωή μου, αλλά εντάξει...

Ενδιαφέρον επίσης να βλέπουμε κιθάρες που απευθύνονται σε κιθαριστικές υποκουλτούρες... εννοώ και πέρα από... το χώρο του Death Metal.  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back