Ξέρεις ότι είμαι φανατικός οπαδός των προσομειώσεων...αλλά τα φαινόμενα (καμμιά φορά) απατούν. Θεωρώ επίσης ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία έχουν ένα πολύ σοβαρό "ανταγωνιστή", με περισσότερη ψυχολογική υποστήριξηThe Genius Loci είπε:... Κατά τα φαινόμενα οι προσομοιώσεις θα είναι καλύτερες λόγω 4 φορές μεγαλύτερου processing power.
Καλά...και εγώ στη θέση τους τα ίδια θα έλεγα, αλλά από μέσα μου θα έλεγα εάν ξέρετε το άλλο με τον Τοτό. Είναι σαν να λέμε ότι ένα miniMoog βγάζει άλλο ήχο γιατί του βάλαμε καπάκια από μαόνι!!!Από την ίδια την Line6 λένε ότι τα "καλύτερα ξύλα" (και γενικά η καλύτερη κατασκευή, και στη γέφυρα με τα ηλεκτρονικά) δίνει -κατά περίεργο τρόπο- καλύτερες επιδόσεις στις προσομοιώσεις!
Αυτό για τη γέφυρα, μπορεί να παίζει. Δεν έχω καταλάβει ακόμα εάν χρησιμοποιούν Ghost Sadless στις γέφυρές τους.
Αυτό πάλι...μας έφτιαξε τη μέρα.Παρεμπιπτόντως και οι μαγνήτες δεν είναι Tyler, είναι Duncan
Εγώ πάλι, δεν το βλέπω...οπότε πάει στοίχημα? ;DΠροσωπικά βλέπω ότι και σε 7-8 χρόνια πολλοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν την TylerVariax