Γνώμες για Blackstar HΤ-5 combo...

nephilim29

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα παίδες. Έχει κανείς αυτόν

http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht5_combo.htm εδώ τον ενισχυτάκο να μου πεί την γνώμη του? Η χρήση για την οποία τον θέλω είναι για practise στο σπίτι, metal παίξιμο κυρίως, και για καμια ψιλοηχογράφηση με ένα sm 57αρι. Θα με ικανοποιήσει από γκάζι? Θα δίνει καλό σήμα στο mic? Κάθε εναλλακτική άποψη - πρόταση, δεκτή!

Φιλε μου , μου φενεται καπως τσιμπημενο γιαυτα που εχει αν και δεν τον εχω ακουσει.

Αλλα για το σπιτι μπορεις να παρεις εναν πιο φτηνο σαν αυτον που εχω εγω

http://www.thomann.de/gr/blackheart_little_giant_bh5112.htm

ο οποιος με εχει αφησει αφωνο...

και με τα υπολοιπα 100 ευρα ενα pod και θα εισαι αρχοντας..

φιλε μου τον εχω παραγγειλει σε κεφαλι...την αλλη δευτερα θα τον εχω να σου πω λεπτομερειες μαζι με καμπιμουλα 1χ12 orange που φοραει vintage 30....οποτε λιγη υπομονη....

κατι μου λεει παντως οτι θα ειναι εξαιρετικος...παρε καλυτερα το κεφαλι να μπορεις να πειραματιζεσαι πιο ευκολα με καμπινουλες...

Δεν εχω ακουσει τον συγκεκριμενο ενισχυτη αλλα χθες δοκιμασα μια κεφαλη Blackheart bh5 που λεει και ο sils και μπορω να πω οτι μετραει ;). Εχε την στα υποψην. :)

επειδη το παρατηρω σχεδον σε καθε συζητηση για τον blackstar να προτινουν blackheart...

Η μονη ομοιοτητα του Blackstar και Blackheart ειναι το πρωτο συνθετικο στην ονομασία τους

Εχει δικιο ρε παιδια ο plusyear.

Το μεν Blackstar εχει διαφορετικο καθαρο καναλι, ενω διαθετει και βρωμικο.

Mε το Blackheart (little giant) για να βγαλεις gain πρεπει να τερματισεις το volume, καθοτι κλασικο class A like the old days μηχανημα... Και το gain αυτο δεν το χαρακτηριζεις ιδαιτερα high.

Να διορθώσω μόνο το ότι το τερμάτισμα του volume για overdrive δεν έχει καμία σχέση με το ότι είναι Class A... όλοι οι λαμπάτοι το ίδιο κάνουν στο τερμάτισμα του master volume.

Φιλε μου έχω παίξει και τις 3 εκδοχές.. HT combo, HT κεφάλι, HT dual (λαμπάτο πετάλι..υποτίθεται η "προενισχυσι" τον ενισχυτών σε πετάλι). Από όλα αυτά μου άρεσε περισσότερο το Κεφαλάκι σε μια Framus 212 καμπίνα!!! Ναι αλήθεια είναι έπαιζε.. Μιλάμε πάντα για γκάζια εε... gt καθαρά δεν.. Βεβαια ο φίλος που το είχε, το είχε σε studio.. k δεν είχε θέμα χορού. Για σπίτι k (bedroom friendly volume) πιστεύω πως το combo με το 10αράκι ηχείο είναι ΓΓ. Οι blackheart που σου προτείνουν είναι πιο vintage φάση k πιο αλιθιινος. ο HT πρέπει να είναι Hybrid.. βγάζει μια κάποια τρανσιστοριλα αλλα σε πάει μέχρι metal χωρίς πετάλια k tpt άλλο.. Όμως k με τον blackstar + POD δεν την γλιτώνεις την "πλαστικουρα".. Όπως είπα k πριν IMHO για δωμάτιο , μελέτη k ηχοργαφισουλες είναι ΓΓ..

Ευχάριστο για το χρόνο σου!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Thank you guyz. I guess I'll go for it, μιας και απ' ότι φαίνεται και απο τα λεγόμενά σας, είναι αυτό που ζητώ. Θα έχω υπ'οψιν και την κεφαλή μετέπειτα, όταν θα έχω την ευχέρεια να χρησιμοποιήσω και καμια καμπίνα... Thanx again...

ηρθε ηρθε και ειναι αψογος!!!

καταρχην ειναι κουκλακι...δευτερον ακουγεται αψογος ,2καναλακια και ολα κομπλε...εχει βρωμιτσα αρκετη λιγο πιο γκαζομενος απο εναν JCM800...πολυ ογκο μα παρα πολυ ογκο...τα μπασα βαρανε ανελεητα!!!!!

φτιαχνεις οτι ηχο πραγματικα θες...η βρωμα του marshallιζει ....τα καθαρα του ειναι αρκετα καλα ,δεν ειναι φεντερ αλλα ακουγονται πολυ καλα...

φυσικα θελει το κατιτις του...ενα καλο πολυεφφε και απογειωθηκε...εγω εχω το nova system και παιζω παπαδες...με ενα πεταλακι στο βρωμικο καναλι σπερνει για πολυ γκαζωμενα πραγματα...αυτο το πραγματακι ειναι παρα πολυ δυνατο...πανω απ τη μεση δεν το εχω βαλει....εχω βεβαια καμπινουλα 1χ12 με vintage 30 εγγυηση για ροκ ,μεταλ...

παρτε και μια φωτο...

http://s11.photobucket.com/albums/a162/treloagori/?action=view&current=IMG_1294.jpg

τελευταια την εχω δει πολυ με τους μικρους λαμπατους και αυτος ηταν οτι μου χρειαζοταν μιας και ηθελα εναν μεταλλοενισχυτη και  με καθαρα...οχι μονο για τα λεφτα του αλλα γενικα ειναι πολυ καλος...εγγυηση παιδια με κλειστα τα ματια...

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να σουταρω κατι marshall κεφαλια που εχω μαζεψει και μου πιανουν χωρο και μου εχουν κοστισει και πολλα φραγκα....

παιδια ο ηχος ειναι ακριβος οπως ακουτε στα βιντεακια και καλυτερος...οποτε βουρ στον πατσα...

παιδια οποιος θελει εχω περασει 4 βιντεακια στο 1,2 testing...προχειρα βεβαια αλλα απ το τιποτα...

sorry που ξεθάβω αυτό το θέμα, αλλά ενδιαφέρομαι πολύ για τον HT-5 combo!

Προς το παρόν έχω τον Line 6 Spider III 30W και το μέγιστο που έχω βάλει το volume μέσα σε δωμάτιο είναι στα μισά (και το channel volume & master volume).

Ξέρει μήπως κανείς πόσο "φωνακλάς" είναι ο HT-5 συγκριτικά με τον 30αρι spider?

Wild_Rose είπε:

Προς το παρόν έχω τον Line 6 Spider III 30W και το μέγιστο που έχω βάλει το volume μέσα σε δωμάτιο είναι στα μισά (και το channel volume & master volume).

Toν πουλάει ένα παληκάρι στις αγγελίες(τον οποίο δεν γνωρίζω φυσικά) ...χτύπα τον αλύπητα...

Τον έχω κι εγώ καιρό τώρα...σε κεφάλι...και την έχω καταβρεί  ;)

Στα ίδια ντεσιμπέλια πρπ θα είσαι να μην σου πω και παραπάνω λόγω headroom  :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σ'ευχαριστώ πολύ spiro, δυστυχώς δεν μένω Αθήνα, αλλά θα πάω μια βόλτα κατά τον Οκτώβριο οπότε λέω να περάσω από κάποιο μαγαζί που να τον έχει για να τον δοκιμάσω κιόλας!

Wild_Rose είπε:

φίλε μου έχω παι3ει κ με τους 2 ανελετητα.

τον blackstar τον εχω κ τον line 6 τον εχει ο καθηγητης μου στο ωδειο. καμια σχεση κατ' εμε. Blackstar για μενα τονους καλυτερος.

Γενικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με τον blackstar. αξιοπρεπεστατα καθαρα, ωραιο γκαζι με ρυθμισεις τετοιες που τον κανουν ... versatile κ send return απο πισω. κ εχει κ αλλα features. για μενα πολυ καλη λυση για 5W.

ναι το ξέρω ότι είναι καλύτερος, απλά αναρωτιόμουν από πλευράς decibel πως συγκρίνονται τα 30W του solid state με τα 5W του λαμπάτου.

ευχαριστώ! :)

Wild_Rose είπε:
ναι το ξέρω ότι είναι καλύτερος, απλά αναρωτιόμουν από πλευράς decibel πως συγκρίνονται τα 30W του solid state με τα 5W του λαμπάτου.

ευχαριστώ! :)
απο πλευρας db θα σε γελασω γιατι οταν τους τσιτωνω κ τους 2 δε μπορω να σου πω ποιος παιζει δυνατοτερα  :) αμα τον τσιτωσεις ξερνα ηχο δεν ειναι ψοφιμι παντως

κ το 10αρι ηχειο του κατα την γνωμη μου τον σωζει τον συγκεκριμενο (ht5)

τελικά τον βρήκα σε ένα μαγαζί και τον δοκίμασα.. είναι ΠΟΛΥ δυνατός!! έπαθα πλάκα! :o

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back