- Πόντοι
- 38
Μπράβο 8)
Για δες πάντως αν θα σου κάνουν την ίδια τιμή με thomann αν τους το ζητήσεις
Για δες πάντως αν θα σου κάνουν την ίδια τιμή με thomann αν τους το ζητήσεις
Αφού έπαιξες με τη συγκεκριμένη του καταστήματος και εντυπωσιάστηκες ρώτα τους μήπως μπορούν να σου κάνουν καλύτερη τιμή να την πάρεις..Γιάτι αν πάρεις απο αλλού μια ίδια χωρίς δοκιμή δε σου εγγυάται κανείς οτι θα παίζει το ίδιο καλά.aris 17561 είπε:παιδια ειληκρινα εντυπωσιαστηκα... δεν εχω παιξει ποτε με gibson βεβαια για να σας πω την αποψη μου αλλα οσον αφορα αυτη προσεξα οτι ειναι πολυ περιποιημενη κιθαρα . το χρωμα της απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφο απο την φοτο εδω..
οταν λες ρυθμησμα μαγνητων ?gmw είπε:Ένα καλό σεταρισμα και ρυθμισμα των μαγνητων θα χρειαστεί μόνο για να σε κάνει ευτυχισμένο... ;D
Οχι φιλε μου μην τρομαζεις, εννοω να ρυθμισεις το υψος του neck για να εχεις εξισορροπμενο ηχο, λιγο χαμηλωμα θελει συνηθως, δυο βιδες ειναιaris 17561 είπε:οταν λες ρυθμησμα μαγνητων ?
μου μου βαζεις ιδεες... εκανα αμαν και πως για να ξεφυγω απο την ιδεα της αλλαγης μαγνητων... ελπιζω να μην εννοεις αυτο... εεεεεεεεε ???????? ::
:
![]()
ναι αυτό..έχει και γράμματα πριν απο τους αριθμούς..aris 17561 είπε:εννοεις το νουμερο που βρισκεται στο πισω μερος του headstock ?